- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
direk elektrik süpürgesi sesi yazınca mı çıkıyor canımYoutube da elektrik supurge sesi var, o mucize ama aliskanlik yapior, benimki kapattigimda uyanmaya baslayinca kestim mecbut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
direk elektrik süpürgesi sesi yazınca mı çıkıyor canımYoutube da elektrik supurge sesi var, o mucize ama aliskanlik yapior, benimki kapattigimda uyanmaya baslayinca kestim mecbut
Canim bu gün doktora gittik ve mamaya alışmış ki bebeğin cin gibi zorlama gayet iyi durumda ve her bebek anne sütü almayabilir bu normal dedi.gazı var çok fazla dedi bitkisel bir ilaç yazdı.kabiz oluyor du 2 gündür zeytin yağı ver çay kasigiyla dedi. Rezene ve nanenin hiç bir zararı yok 1 2 çay kaşığından da bişey olmaz dedi canımCanım bi akrabamda var cocuk memeeyi hiçbir türlü almadı. Sagıncada almıyordu.
Artık alıyor alerjisi anlasıldı. Doktorun ne garip bahsrtmemesi
Elektrik supurgesi sesi bebekler icin diye yaz. Kirmizi eski bi supurge resmi var ustundedirek elektrik süpürgesi sesi yazınca mı çıkıyor canım
Canim bebegin kac gunluk? Zeytinyagi rezene fln ver demis onun icin merak ettimCanim bu gün doktora gittik ve mamaya alışmış ki bebeğin cin gibi zorlama gayet iyi durumda ve her bebek anne sütü almayabilir bu normal dedi.gazı var çok fazla dedi bitkisel bir ilaç yazdı.kabiz oluyor du 2 gündür zeytin yağı ver çay kasigiyla dedi. Rezene ve nanenin hiç bir zararı yok 1 2 çay kaşığından da bişey olmaz dedi canım
15 günlük bu gün canımCanim bebegin kac gunluk? Zeytinyagi rezene fln ver demis onun icin merak ettim
Durumlar??Kızlar bqyadur kkyw girmedim nasılınız whatsaptanxkizlarla konusuz çoğu digerleri nasılsınız gaz emme problemi yaşayanlar dürüst nasil
Aynen bizimkide çok gazliymis canım doktora gittik bugün.acaba ne zaman biter bi gazlı günlerGaz sorunu çok zormuş ya sıcak havlularla dolaşıyorm evde geçsin artk zaman ve bitsin gazlı günler
bizde şu an çığlık çığlığayız bende ağlıyorm ztn o ağlaynca. Her şeye herkese kızıyorm kaçıp gidicem bi günheramora şuandeli gibi ağlıyor . Napacagımı sasırdım artık.. valla 3-4 aya anca geçiyormuş. allahyardımcımızolsun
ben bşka doktora götürücem ya ilk gittiğim doktor metsil verdi fayda etmedi. Aradm bi yane fitil önerdi aldm ama kullNmk istemiyorm fitili. Çok araştırıyorm gazın olacağı varsa oluyomş yani bizle alakalı değil sanırm. Her 10 bebekten 3 ünde sebepsiz gaz sancısı olurmuş.Aynen bizimkide çok gazliymis canım doktora gittik bugün.acaba ne zaman biter bi gazlı günler
Fitil bizde de var ama bende kullanmadım hiç. Bugün gittiğimde bitkisel bir ilaç verdi bir çay kaşığı için dedi yanında zeytin yağda ver kabızlık çekmesin mama yiyor ya dedi. Şimdilik faydası oldu gibi ya bilmiyorum yinedeben bşka doktora götürücem ya ilk gittiğim doktor metsil verdi fayda etmedi. Aradm bi yane fitil önerdi aldm ama kullNmk istemiyorm fitili. Çok araştırıyorm gazın olacağı varsa oluyomş yani bizle alakalı değil sanırm. Her 10 bebekten 3 ünde sebepsiz gaz sancısı olurmuş.
Fitil çok fayda ediyor canım komşum bebeğine koydu çocuk 5 saat aralksz uyudu ilk kez. Ama nereye kdr koyulur ki her gün her gün de olmaz alışmak istemiyorm onaFitil bizde de var ama bende kullanmadım hiç. Bugün gittiğimde bitkisel bir ilaç verdi bir çay kaşığı için dedi yanında zeytin yağda ver kabızlık çekmesin mama yiyor ya dedi. Şimdilik faydası oldu gibi ya bilmiyorum yinede
ben hiç duymadm bence verme bi mantığı da yok ne alaka gazla şekerli suYa kizlar karin agrisi icin bebege sekerli su veren yada bunu duyan varmi? Nasil verilir? Bebegim karin agrisindan gazdan ne uyuyo ne uyutuo, sekerli su ver dedi kayinvalidem ama korkuorum. Varmi bilen
yıkamıyorm sudocrem sürüyorm bazen zeytinyağı sürüyorm pişik yok henüz şükürKızlar siz her kakadan sonra bebeginizin poposunu yıkıyor musunuz?
Ben yıkamıyordum pişik oldu. Arkadasım bebegininkinin her kakadan sonra yıkıyormuş. Pişik vs olmamış.