2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım bi akrabamda var cocuk memeeyi hiçbir türlü almadı. Sagıncada almıyordu.
Artık alıyor alerjisi anlasıldı. Doktorun ne garip bahsrtmemesi
Canim bu gün doktora gittik ve mamaya alışmış ki bebeğin cin gibi zorlama gayet iyi durumda ve her bebek anne sütü almayabilir bu normal dedi.gazı var çok fazla dedi bitkisel bir ilaç yazdı.kabiz oluyor du 2 gündür zeytin yağı ver çay kasigiyla dedi. Rezene ve nanenin hiç bir zararı yok 1 2 çay kaşığından da bişey olmaz dedi canım

Canim bu gün doktora gittik ve mamaya alışmış ki bebeğin cin gibi zorlama gayet iyi durumda ve her bebek anne sütü almayabilir bu normal dedi.gazı var çok fazla dedi bitkisel bir ilaç yazdı.kabiz oluyor du 2 gündür zeytin yağı ver çay kasigiyla dedi. Rezene ve nanenin hiç bir zararı yok 1 2 çay kaşığından da bişey olmaz dedi canım
Canim bebegin kac gunluk? Zeytinyagi rezene fln ver demis onun icin merak ettim

Kızlar bqyadur kkyw girmedim nasılınız whatsaptanxkizlarla konusuz çoğu digerleri nasılsınız gaz emme problemi yaşayanlar dürüst nasil

Biz de 15 gunluk olduk maşallah nasil geciyor zaman anlamadım..benim kanamam az az da olsa devam ediyor.40 imiz bi ciksa rahatlayacagim. Doktor aman hasta olmasin dedi o yuzden coook korkuyorum

Gaz sorunu çok zormuş ya sıcak havlularla dolaşıyorm evde :KK43: geçsin artk zaman ve bitsin gazlı günler

heramora heramora şuandeli gibi ağlıyor . Napacagımı sasırdım artık.. valla 3-4 aya anca geçiyormuş. allahyardımcımızolsun

Aynen bizimkide çok gazliymis canım doktora gittik bugün.acaba ne zaman biter bi gazlı günler
ben bşka doktora götürücem ya ilk gittiğim doktor metsil verdi fayda etmedi. Aradm bi yane fitil önerdi aldm ama kullNmk istemiyorm fitili. Çok araştırıyorm gazın olacağı varsa oluyomş yani bizle alakalı değil sanırm. Her 10 bebekten 3 ünde sebepsiz gaz sancısı olurmuş.

ben bşka doktora götürücem ya ilk gittiğim doktor metsil verdi fayda etmedi. Aradm bi yane fitil önerdi aldm ama kullNmk istemiyorm fitili. Çok araştırıyorm gazın olacağı varsa oluyomş yani bizle alakalı değil sanırm. Her 10 bebekten 3 ünde sebepsiz gaz sancısı olurmuş.
Fitil bizde de var ama bende kullanmadım hiç. Bugün gittiğimde bitkisel bir ilaç verdi bir çay kaşığı için dedi yanında zeytin yağda ver kabızlık çekmesin mama yiyor ya dedi. Şimdilik faydası oldu gibi ya bilmiyorum yinede

Ya kizlar karin agrisi icin bebege sekerli su veren yada bunu duyan varmi? Nasil verilir? Bebegim karin agrisindan gazdan ne uyuyo ne uyutuo, sekerli su ver dedi kayinvalidem ama korkuorum. Varmi bilen

Fitil bizde de var ama bende kullanmadım hiç. Bugün gittiğimde bitkisel bir ilaç verdi bir çay kaşığı için dedi yanında zeytin yağda ver kabızlık çekmesin mama yiyor ya dedi. Şimdilik faydası oldu gibi ya bilmiyorum yinede
Fitil çok fayda ediyor canım komşum bebeğine koydu çocuk 5 saat aralksz uyudu ilk kez. Ama nereye kdr koyulur ki her gün her gün de olmaz alışmak istemiyorm ona
Ya kizlar karin agrisi icin bebege sekerli su veren yada bunu duyan varmi? Nasil verilir? Bebegim karin agrisindan gazdan ne uyuyo ne uyutuo, sekerli su ver dedi kayinvalidem ama korkuorum. Varmi bilen
ben hiç duymadm bence verme bi mantığı da yok ne alaka gazla şekerli su

Kızlar siz her kakadan sonra bebeginizin poposunu yıkıyor musunuz?

Ben yıkamıyordum pişik oldu. Arkadasım bebegininkinin her kakadan sonra yıkıyormuş. Pişik vs olmamış.

Kızlar siz her kakadan sonra bebeginizin poposunu yıkıyor musunuz?

Ben yıkamıyordum pişik oldu. Arkadasım bebegininkinin her kakadan sonra yıkıyormuş. Pişik vs olmamış.
yıkamıyorm sudocrem sürüyorm bazen zeytinyağı sürüyorm pişik yok henüz şükür

X