2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Biogaia gaz damlasi kullanan varmi?
Kullaniyorum canim gunde 1defa 5 damla biogia 2defa 4er damla da zinco kullaniyorum... Biogia ile birlikte metsil kullaniyorduk gunde 4 defa 8 damla fakat Mustafa Hamza cok gazli bir bebek malesef metsil fayda vermedi doktorda bunlari onerdi... Yine de sancimiz cok malesef... Sanci yuzunden meme reddi de yasiyoruz ancak sagarak icirebiliyorum anne sutunu...

Peki duzenli kullanmakmi gerekior biogaia yi? Yoksa sancisi oluncami kullaniyim

Kızlar bebeğim sürekli göğsümde uyumak istiyor beşikte uyanıyor napıcam ya

Canım yarım saat falan gögüsünde uyut bu arada yatagının ıcıne sıcak bu torbası koy.
Sıcak olunca yadırgamıyor uyuyor şimdilik.
Ama gogusde en rahat tabi

Kızlar bebeğim sürekli göğsümde uyumak istiyor beşikte uyanıyor napıcam ya
Cnm benimki de öyle yapıyodu geçen hafta hep, ama emzirdikte. Sonra gazını çıkart, bi de kucağında iyice dalsın. Memeyi kendi bıraksın mesela. Bekle biraz daha dalsın. Sonra koy beşiğe, biraz çözüm olablr belki

biz de mama takviyesi yapıyorz gün içinde. Bende mi bu dediğin biberondan alsam çünkü korkuyorm memeden soğuyacak diye
Canım aynı durum bende de var bebeği sebmek için daha kucağıma almış değilim üstelik eşimde iki günde bir ancak gelip alıyor hörümcem ile kv geldiler görümce ısrarla sen bunu kucağa alıştırnışsın sonrası kötü olacak şunu sallayalım rahat edersin ben istemiyorum dedikçe kucak daha zor sallamayı herkes yapar bende dayanamayıp senin evinde 40 kişi var tabi rahat olur bende sallama işide bana kalacak kucakda en azından istediğin yerde uyutursun dedim sustu dediğin gibi çocuk çatlasınmı ki en çok ihtiyacı olan dönem dünyaya alışmaya çalışıyor şimdi kucağıma alıp onu sarmalıcamda oyunlar yaptığında mı sarmalıcam bu bencilliği bebeğime yapamam bende arada biberon veriyorum dr browns anne ucuna yakın ve kolik olanından bebişin ondanda süt alması için kendini zorlaması lazım o yüzden tavsiye ederim

Ne guzel yazmissin cnm.. Masal gibi okudum.. Allah bebegine de sanada saglik versin.. 2017 mart anneleri grubundayim bende ama bugun soyle bir sizin gruba goz atiyim dedim cok duygulandim..

aynı durum. Görümcemle kv sıkıştırıyor beni de. Sabahtan akşama saçma sapan tavsiyeler çok biliyosan doğur dicem olmayacak. Herkesin tavsiyesi kendine. Minicik çocuk kucağa alışması gerekese alışsın napayım ya kokumuzu istiyolar demek ki. Biz anneleriyiz sonçta

Sagol canım kabus gibi gunlerin ardindan bugun daha iyiyim. Bebegimi kucagıma almaya basladım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…