2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sezaryen olanlar,agrilariniz ne kadar sürede gecti? Koridorda saat basi yürüyoruz esimle ama cok ağrım var,ağlamak istiyorum.
Gecicek canim gecicek.. Hepimiz yasadik bunlari ama inan cok cabuk gecicek.. Ben bi haftada tolarlandim ama daha cabuk toparlananlarda var. Ben bile inanamiorum gectigine ama gecior..

Gazımı coktan çıkardım canım ama ameliyat yerleri inanılmaz acıyo

Gazımı coktan çıkardım canım ama ameliyat yerleri inanılmaz acıyo
Ben de aynıyım dun sezeryanın 3. Guninde eve yoladilar cok zor geldi arabaya kadar gitmek, binmek, inmek.. Gazım hemen cıktı ama rahim icindeki sancılar ve dikişler cok acıyo. Agrı kesici parol iciyorum 6 saatte bir. Dun cok agladım eve gelince yataga yatamadım oturup kalkamadım diye.

Selamlar herkese, bebegi benimki gibi memeci olan var mı? Gece hicbiyerde uyumuyo illa memedeyken uyuyup bana temas edecek. Ben cok seviyorum bu durumu ama sezeryandan dolayı hareket edemiyorum, tutamıyorum yavrumu. Bi de korkuyorum bogulur uyurken diye. Siz ne yapıyorsunuz ?

Gunaydin,ayni canim bizde de durum ayni,memede uyuyacak..gunduzleri goturup farkli odaya yatiriyorum hemen uyaniyor. Salonda yatiriyorum rahat uyuyor kokumu mu aliyor bilmiyorum. 40 i cikana kadar normal bence

Kızlar yeni yeni emiyor minnoş. Ama cok kısa kalıyor memede. Ac olabilir mi?

Kızlar merhaba,
11inde spinal sezeryanla oğluşumu kucağıma aldım. Allahıma bin şükür ikimizde iyiyiz.. Hastaneye gidipte o ameliyat kıyafetini giydiğimde bacaklarım titremişti hatta sedyede giderken geri dönmeyi bile düşündüm her anında.. Bir de ben 35. Haftamda doktor değiştirmiştim ve doktorum beni zor kabullenmişti bir de emekli tabip albay kendisi..
Her neyse anesteziden sonra doktorum ve asistanı teknisyenler geldi ve inanılmaz bir sohbet muhabbet eşliğinde bebeğimi kucağıma aldım Sağolsunlar hiç bir korku hissettirmeden bitirdiler ameliyatı.. Bebeğim memeyi aldı ama sütüm çok az geldiği için 2 3 defa mama verdik 2. Günüme kadar.. Şu aventin yenidoğan biberonları memeden soğutmuyor tavsiye ederim bu arada.. Zor çektiği için bebek alışmıyor.. Sonra yavaş yavaş sütüm indi zaten emZirdim oğlumu.. Akşamında gazım çıktı ama açlıktan ölüyordum artık hemen birşeyler yedim Ertesi günde kontrollerden sonra evimize döndük çok şükür.
Birkaç önerim olacak arkadaşlar; ağlamalarda kucağıma alıyorum mutlaka bence sizde alışır diye düşünmeyin onu 2. Ayından sonra düşünürsünüz şu an anneye çok muhtaç bize ihtiyacı var.
Gazı için kurubaklagil, süt, gazoz vs tüketmiyorum ve her gün 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı kimyon tohumu demleyip içiyorum işe yarıyor..
Emzirme saatinde uyuyorsa altını açıyorum burnunu çenesini ayaklarını uyarıyorum belli bir düzende emmeye alışması gerek yoksa çok küçükler ve uyumak istiyorlar..
Göbek kordonu düşmeden banyo yapmasından çok korksamda bu süreçte 2 defa yıkadık yüz üstü tutup göbeğine tülbent koyduk onun üstünden tuttuk oğlumu gayet sorunsuz oluyor..
Kucağında tutamayanlar için mycey in emzirme yastıkları var bana çok iyi geldi oğlumla temas halinde oluyorum emzirirken..
Uyumayan bebekleri yüz üstü yatırın sırtını ovun yavaş yavaş tabi ki daldığında beşiğine yan koyun..
23 derece sıcaklıkta zıbın çıtçıtlı body tulum çorap ve penye battaniyeyle duruyor oğlum ama uyanınca bir yelek giydiriyorum sonuçta bizde yataktan çıktığımızda üşüyoruz. Yatırırken tekrar çıkarıyorum yeleği..
Benim tecrübelerim bunlar kızlar herkese en kısa zamanda düzenli uykular diliyorum

Ah canim ah.. Sen beni bi gorseydin, mahvolmustum acidan ama sana bisey diyimi, hastaneden ciktiktan sonra sadece bi iki gun yatarken aciyor hemen gecior. İnanmamistim gecicek diyenlere ama gecti bile cok sukur.. Gecicek inan bana, Rabbim Şafi ismiyle şifan olsun

kitabın adı ne hemen alacağım, mahallenin en mutlu bebeğinde yazılanları uygulamaya çalıştm bugün ama kısa süreli faydası oldu gerçi kitapta inatla tekrarlayn diyo ama bende inat falan kalmadı

Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler - tracy hogg

Kızlar çocuk doktorundan geliyorum. Geceleri çok ağlıyor dememle kadın direk saydı; kızarıyor çığlık atıyor napsan susmuyor kendini geriyor seni itiyor di mi dedi. Evet dedim. Çünkü dünyaya alışıyor annesi bunlar çok normal bazen gece boyunca hiç uyumayacak zamanla alışır sende ona alışırsın dedi. Sen ne kdr sinirli gergin üzgün olursan o da o kdr sinirli gergin ve üzgün olur dedi. Sakin olacaksın ihtiyaçlarını karşılarken yavaş ve sakince karşıla zamanla hepsi düzene oturur dedi

bizde de var bu durum. Doktora sordum ne zaman aranırsa emzir gerekirse 24 saat emzireceksin dedi.

Aynen benimki de öyle uyuyana kadar bekliyorum bide yarım saatten fazla sürüyor doyması uyumadan bekliyorum ben onu yerleştirip sonra uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…