2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bizimkinin yüzünü görsen teyzesi savaştan çıkmış gibiyiz atıyor eldivenleri sürekli :) olsun o kdr kazadan bi şey olmaz. Sen deneyimlisin bi de ne güzel idare edersin. İnşallah en kısa zamanda daha iyi hissedersin. Mis kokulularımıza kavuştk sonunda :)

Bende metsil kullanıyorum doktor verdi ama pek bi işe yaramadı. Bide senin dedini deneyeyim fakat gaz sıkıntısı yok ya böyle kullanmak zararlı olur mu acaba
doktora sormadan kullanma sen ara sor o önerirse kullanırsn. Gazını rahat çıkarıyor diyosun aslnda. Bizimki bazen çıkaramıyor sanırım ondan çığlık atıyor doktor çözse keşke sorunumuzu

doktora sormadan kullanma sen ara sor o önerirse kullanırsn. Gazını rahat çıkarıyor diyosun aslnda. Bizimki bazen çıkaramıyor sanırım ondan çığlık atıyor doktor çözse keşke sorunumuzu
cnm biz titreşimli ana kucagiyla çözdük gaz sorununu rahat uyuyoruz iki gundur

Kizlar annem gitti az once yanliz kaldim kendimi cok kotu hissediyorum
Canım bende yalnızım bişey olsa ne yaparım diye düşünüyorum Allah korusun bebeğin başını da akşam eşimle yıkamaya çalışacağız herkesin işi gücü var eninde sonunda bebgimjzle başbaşa kalıyoruz

Selam mızlar benim minnoş geceleri hiç
Canım biz eşimle iki kere yıkadık cok keyifli merak etme

kolik olabilirler yarın doktora gidicez soracağım nedir ne değildir ne yapmam lazım. İnsan korkuyor acaba bi yeri mi ağrıyor diyorm bi de

Çok mu besliyorsun acaba.
İlk oğlumda on günlükken o kadar korktuk ki ağlamasından acile gittik gece, çocuk doktoru bulduk.
Kızım sen bu çocuğu çatlatacak mısın, çok beslemişsin dedi, 2-3 saatten önce emzirme dedi.
Bizimkiler de ağladıkça sütün yetmiyor diyorlardı, ben de sık sık emzirmeye çalışıyordum, meğer çocuk gazını çıkarmaya fırsat bulamadan emdikçe yine gaz yapıyormuş.

olabilir çünkü ağladıkça meme verdim o da ittirdi en sonunda. Sonra annem uyuttu. Kafam karışık ya bi düzen tutturamadm ağlayınca panikliyorm ne yapacağmı bilemiyorum

canım sen naptın memeye tekrar alıştırabildin mi

Canım bugun kısmen tuttu. Dr brownsun biberonunu al dedi bi arkadasım onunla alışması kolay oluyor dedi.
Gercektende tuttu en azından. Cok cabalıyor almamak için ve cok kısa emiyor ama biberon vermiyim diyorum tekrar alışmasın

biz de mama takviyesi yapıyorz gün içinde. Bende mi bu dediğin biberondan alsam çünkü korkuyorm memeden soğuyacak diye

olabilir çünkü ağladıkça meme verdim o da ittirdi en sonunda. Sonra annem uyuttu. Kafam karışık ya bi düzen tutturamadm ağlayınca panikliyorm ne yapacağmı bilemiyorum
Sen ayni benim gibisin ya, bende hep korkuorum, o aglayinca agliorum panik oluorum.. Boguluorum resmen, dar gelio heryer. Psikologa gitmeyi dusunuorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…