2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kilo durumunuz nasıl kızlar ben toplam 9-10 kilo almıştım 15 günde 8 kilo gitmiş bu gidişle hamile kaldığım kilonun altına dusucem karnımda yok hiç ilk hafta çarşaf sardım sezaryen dikislerine değmeden üstten sonra hiç bisi kullanmadim
Benim hamilelik öncesi kilomo 2 kilo kaldı canm ama göbeğim bi 4 aylık var:s

Sen ayni benim gibisin ya, bende hep korkuorum, o aglayinca agliorum panik oluorum.. Boguluorum resmen, dar gelio heryer. Psikologa gitmeyi dusunuorum..
bencede biz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorz bende farkettim onu. Çare psikolog ama psikologa gidecek vakit bile yok :KK43:

bencede biz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorz bende farkettim onu. Çare psikolog ama psikologa gidecek vakit bile yok :KK43:
Aynen ona bile vakit yok. Ben bide 9 ay yattim, hic disari cikamadim hep yasakti, bi doktora gidiodum o kadar, onun verdigi esaretin uzerine bu korkular pelt etti beni ama duzene giricekmis, whtasappda tecrubeli anne var filiz o moral verdi biraz, hersey geciomus 40 dan sonra :)

biz de mama takviyesi yapıyorz gün içinde. Bende mi bu dediğin biberondan alsam çünkü korkuyorm memeden soğuyacak diye

Canım tabi hala zorlanıyor cok az emiyor ama bi yerden başladık .
Bence dene çünkü anne memesine en yakınmkşış

Aynen ona bile vakit yok. Ben bide 9 ay yattim, hic disari cikamadim hep yasakti, bi doktora gidiodum o kadar, onun verdigi esaretin uzerine bu korkular pelt etti beni ama duzene giricekmis, whtasappda tecrubeli anne var filiz o moral verdi biraz, hersey geciomus 40 dan sonra :)
geciyo cnm hersey ilk cocukta insan kafati yicek gibi oluyo ben hastanelik oldum aglamaktan ben bu cocuga bakamicam dedim ama 40 bitti sorunlarda bitti oglum oyle uysal oldu ki uykusu duzenli yemesi içmesi duzenli şimdi 3 yaşındayız hala oyle simdi kızımda mızmız ama biliyorum ki gecicek. Icimi rahatlatiyorum

Artık ne yapacağımı bilemez haldeyim ne olur bi akıl verin bebeğim çok ağlıyor karnı tok altı temiz gazinida çıkarıyor bezinide rahat dolduruyor neden ağlıyor anlamıyorum. Herhangi bi sıkıntısı yok ama neden ağlıyor anlamıyorum :KK42:
Cnm meme istiyodur, senin kokunu istiyodur belki bilemedim :/

Mobby wrap sling bm arkadasima almistm canm o cok memnun kaldi sonra bana hediye etti:) ama daha kullanmaya fırsatım olmadı

heramora heramora ben de tuniko.com dan neko marka aldım. Face de "babywearing Türkiye " diye bir grup var, onu takip ediyorum, gaz için wrap sling kullananlar varmış, ben henüz sezeryan dikişinden dolayı denemeye cesaret edemedim.

olabilir çünkü ağladıkça meme verdim :KK43: :KK43: o da ittirdi en sonunda. Sonra annem uyuttu. Kafam karışık ya bi düzen tutturamadm ağlayınca panikliyorm ne yapacağmı bilemiyorum

Canım doktor seni yönlendirecektir, bir de bende tracy hogg un kitabı vardı, onda pratik öneriler oluyor, şöyle ise şunu deneyin bunu deneyin diye, önerebilirim. Tecrübesiz anneler için güzel öneriler, benim gibi bebek konusunda sıfır bilgisi olan biri bile bebeğine tek başına bakabildi önerileri sayesinde :)

Kızlar biz de bugün dogduk cok şükür.sezaryen oldum,sutum göğsümü sıkınca igne ucu kadar cikiyo sadece.bebek ne memeyi aliyo ne mama aliyo.hep uyuyo.napabiliriz ya
Canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.uyandir ayaklari ile oyna ve surekli memene tut.stres yapma.eni sonu memeni alacak.kendine hep yakin tut.yakinda sutun bollasacak zaten.su an ki az gelen sutun bile bebegine yeter emin ol.gogsune arada sicak havlu kompleksi yapman sut akisini rahatlatacaktir

Kızlar biz de bugün dogduk cok şükür.sezaryen oldum,sutum göğsümü sıkınca igne ucu kadar cikiyo sadece.bebek ne memeyi aliyo ne mama aliyo.hep uyuyo.napabiliriz ya

maşallah Allah bağışlasın geçmiş olsun hiç stres yapma canım ayaklarıyla burnuyla gıdısıyla ensesiyle ki en hassas noktalari oyna uyanir ins. benimkide zor uyaniyordu hemen altini aciyorum uyaniyor sonrasında emziriyorum. mutlaka alacaķtir sabır göster mücadele et :KK66:

Sezaryen olanlar,agrilariniz ne kadar sürede gecti? Koridorda saat basi yürüyoruz esimle ama cok ağrım var,ağlamak istiyorum.

Canım doktor seni yönlendirecektir, bir de bende tracy hogg un kitabı vardı, onda pratik öneriler oluyor, şöyle ise şunu deneyin bunu deneyin diye, önerebilirim. Tecrübesiz anneler için güzel öneriler, benim gibi bebek konusunda sıfır bilgisi olan biri bile bebeğine tek başına bakabildi önerileri sayesinde :)
kitabın adı ne hemen alacağım, mahallenin en mutlu bebeğinde yazılanları uygulamaya çalıştm bugün ama kısa süreli faydası oldu gerçi kitapta inatla tekrarlayn diyo ama bende inat falan kalmadı

Sezaryen olanlar,agrilariniz ne kadar sürede gecti? Koridorda saat basi yürüyoruz esimle ama cok ağrım var,ağlamak istiyorum.
benim 5 saate geçmişti. Ayağa da çabuk kalktım. Gazım yüzünden çok gezdik biz hastanede. Gazım geç çıktı. Sen inatla yürü, ne kdr çok yürürsen gazına faydası olur. Gaz çıktığnda kuş gibi oluyosn ztn

Canim gozun aydin. Ilk gunler zaten 1-2 cay kasigi birsey geliyor. Hic uzulme. Israrla emzirmeye en azindan bos da olsa memeyi tutturmaya alistir yavrunu. Bizimki de 1 haftalik oldu hala uyuyo, biz uyandirip emziriyoruz.

X