2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim de dönmedi canım suyum sancım gelince acil sezaryana alındım gece 12 de aynı ameliyat ama karnım tıka basa tok gittiğim için anestezi yan etki yaptı sadece

Ayy ne güzel cnm, sağlıklıca gelsin inş ..

Ya bosversene canım kucağa alissa nolur sende kucağında tutarsın zaten dönmeye sürünmeye başladığında emin ol kucağıma gelse keşke diyeceksin hele yürümeye başlayınca mümkün değil kucakta durmuyorlar ben ilk oğlumdan biliyorum

Kilo durumunuz nasıl kızlar ben toplam 9-10 kilo almıştım 15 günde 8 kilo gitmiş bu gidişle hamile kaldığım kilonun altına dusucem karnımda yok hiç ilk hafta çarşaf sardım sezaryen dikislerine değmeden üstten sonra hiç bisi kullanmadim

Insallah nisan degildir o zaman. 2 gun daha sabreder pasa.

Siz bilirsnz cnm numaram var zaten sende kurarsn benide eklersn

Artık ne yapacağımı bilemez haldeyim ne olur bi akıl verin bebeğim çok ağlıyor karnı tok altı temiz gazinida çıkarıyor bezinide rahat dolduruyor neden ağlıyor anlamıyorum. Herhangi bi sıkıntısı yok ama neden ağlıyor anlamıyorum

bende aynı durumdaydım gece. Mahvoldum o ağlıyor ben ağlıyorm annem sağolsun baktı. Susmadı susmadı bi saat susmadı çığlıklar attı. Gaz tamam kaka çiş tamam emme tamam az da mama veriyorz içtiği kadar. Ama yok yok gece susmadı. Bi bi buçuk saat ağladı sonra tekrar emzirdim emerken uyudu. Onda yorgunluktan uyudu yani mecbur kaldı yoksa uyumazdı acaba kolik mi bebeklerimiz

Bilemiyorum yine seninki 1 saat sürmüş bizimki 8 den 11 e kadar yoruluyor 5 dakika dinleniyor tekrar başlıyor. iyiki annelerimiz var ya bende sıkıntıdan her yerim ağrıyor ya.

Bilemiyorum yine seninki 1 saat sürmüş bizimki 8 den 11 e kadar yoruluyor 5 dakika dinleniyor tekrar başlıyor. iyiki annelerimiz var ya bende sıkıntıdan her yerim ağrıyor ya.
kolik olabilirler yarın doktora gidicez soracağım nedir ne değildir ne yapmam lazım. İnsan korkuyor acaba bi yeri mi ağrıyor diyorm bi de

kolik olabilirler yarın doktora gidicez soracağım nedir ne değildir ne yapmam lazım. İnsan korkuyor acaba bi yeri mi ağrıyor diyorm bi de
Aynen bizimkinde bişey çıkmadı galiba kolik malesef acaba rezene çayı verebilirmiyiz ki aslında veriliyor ama daha çok küçük olunca korkuyorum

Aynen bizimkinde bişey çıkmadı galiba kolik malesef acaba rezene çayı verebilirmiyiz ki aslında veriliyor ama daha çok küçük olunca korkuyorum
biogaia diye bir damla varmış. Doktora soracağım ben gaz içinmiş çok rahatlatıyormş bi de elma sirkesiyle masaj yapmak iyi geliyormş yarın hepsini edineceğim deneyeceğim

biogaia diye bir damla varmış. Doktora soracağım ben gaz içinmiş çok rahatlatıyormş bi de elma sirkesiyle masaj yapmak iyi geliyormş yarın hepsini edineceğim deneyeceğim
Bende metsil kullanıyorum doktor verdi ama pek bi işe yaramadı. Bide senin dedini deneyeyim fakat gaz sıkıntısı yok ya böyle kullanmak zararlı olur mu acaba

Alys naptın, doğumun gerçekleşti mi? İyi misin?

Süperiz, hiç müsait olamadım yazamadım.
Her şey güzel geçti, gaz sancım oldu ilk gün, şimdi ağrı kesici ile idare ediyorum.
Bebek iyi, abisi çok uyumlu, daha ne isterim :)

Araları hiç okuyamadım maalesef, doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, bekleyenlere allah aabır versin.

Bu arada ilk kazamızı yaptık bile, yüzünü çizdi eldivenlerini çıkardığım 5 dak içinde, kesmem lazım ama cesaret edemiyorum

Esimde dün eczaneden almış metsil ama ben kullanmaya cesaret edemedim ya daha çok küçük ve ise yaramıyor diyorsun ne yapacaz ya bu gaz içn.kac ay sürecek bu gaz sorunu
Bende metsil kullanıyorum doktor verdi ama pek bi işe yaramadı. Bide senin dedini deneyeyim fakat gaz sıkıntısı yok ya böyle kullanmak zararlı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…