2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben bi turlu iyi olamıyorum ayaga kalkamıyorum, bebegimi tutamıyorum bile. En kotusu de ciğerlerimde balgam birikiyo surekli konusamıyorum oksuruk geliyo dikislerim cok acıyo. Mahvoldum.

Bende öyleydim gerçekten geçiyo biraz sabretmek lazım. Çok kötü ağrılar çektim hiç yürüyemedim ama sonrası iyi oluyo inan buna

bnm de ağrı eşiğim yüksekmiş, o yüzden anlayamam mı acaba diyorum kendi kendime, herkesler de diyor ki merak etme doğum sancısı bu kesin anlarsın :)
Anlayamayabilirsin, dun kontrole gittim ben, 4 cm acilmam varmis mesela, nst de agri cikmadi, bende de agri yoktu gayet temizligimi falan yapip gittim, dogumun baslamis senin dedi doktor 38+2 idi dun, yarin sabah hastaneye yatisim yapilcak mesela dogum icin, persembeyi beklemeyedebilir dedi, diyecegim o ki aci esigin yuksekse acilmalari hissetmeyebilirsin

Ben bi turlu iyi olamıyorum ayaga kalkamıyorum, bebegimi tutamıyorum bile. En kotusu de ciğerlerimde balgam birikiyo surekli konusamıyorum oksuruk geliyo dikislerim cok acıyo. Mahvoldum.
canım o boğazdaki balgam için sürekli konuş birileriyle. Ben öyle yaptm. Sessiz kalınca iyics birikip rahatsız ediyordu. Sıvı gıdaya geçtiysen ılık su iç. Geçmediysen de yarına geçersin gazın da çıkar. Rahatla şimdi bebeğini emzirirken ağrı falan kalmaz.

Kızlar valla delircem. Ben okuduğum kitaplardan şunu öğrendim, yenidoğan bebek her ağladığında kucağa alınmalı onunla ilgilenilmeli ki temel güven duygusu gelişsin. Bende öyle yapıyorm. Ağlıyor emziriyorum, yine ağlıyoda alt değiştrme gaz vs. Yerine koyuyorm. Yine ağlamaya devam ederse kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorm. Kokumu duymasını sağlıyorm nitekim sakinleşiyor.

Ya gelen giden bu çocuk kucağa alışmış. Kucakçı olmuş. Kendine alıştırma snra zorlanırsın. Yahu çocuk çatlasn mı ağlaya ağlaya ben anlamıyorm

Canim ben 15 gun oldum ama ayni senin gibiyim, psikologa gidicem sanirim. Hislerim cok garip, her yer dar geliyor bazen, kacip gitmek geliyor.

Canim gecmis olsun. Sezeryan sirasinda agza takilan oksijenle sanirim oluyormus o balgam. Bende de vardi azcik yurusem tikaniyordum oksuremiyordum dikislerden ilk gunlerde. Bol sivi tuket atarsin insallah.

Canim icinden geldigi gibi davran kimseyi sallama. Ben de aglayinca dayanamiyorum aliyorum ya da aliyorlar.40ina kadar huy degistirir derler. Esas o zaman alistiririz.

cnm benim kahverengi baslayip acik pembeye dönmüştü sabahtan aksama kadar geldi sonra iyice siklasmaya basladi sancilar bekledim yani ama az daha beklesem evde dogurucakmisim
Benim sabahtan açık kahve leke geldi ama bidaha gelmedi. Bu nisanmidir arkadaşlar? Ama pek sancım yok. Dr umu aramadım. Yarında dursa inş. Babası yarın akşama gelecek. Cuma sabahı yatisim yapılacak.

Benim sabahtan açık kahve leke geldi ama bidaha gelmedi. Bu nisanmidir arkadaşlar? Ama pek sancım yok. Dr umu aramadım. Yarında dursa inş. Babası yarın akşama gelecek. Cuma sabahı yatisim yapılacak.

Canim nisan gelince hemen baslamayabiliyormus duydugum kadariyla. Senin bebis donmusmuydu? Normal olabilecek miydi?

Kizlar annem gitti az once yanliz kaldim kendimi cok kotu hissediyorum

Canim nisan gelince hemen baslamayabiliyormus duydugum kadariyla. Senin bebis donmusmuydu? Normal olabilecek miydi?
Yok canim dönmedi. Zaten normal olamayacağı için dr. Şu ve nisan gelince haber ver, ona göre acil ameliyathaneyi hazırlayalım dediği için biraz telaş yaptım. Annem nisan değildir o dedi ama ben emin olamadım. Sancım fln olursa ararım artık dr u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…