2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim ozelden attim sana numarami. Herkes ruzaya atsin ozelden numarasinida bizde whatsapp grubu koyalim. Ben eylul annelerinden ciktİm, onlar bizdende tecrubesiz gibi geldi bana :KK70:
Ayy bana kaldı bu iş:) tamamdır grubu kuruyorum hemen.. gruba dahil olmak isteyen varsa numarasını mesaj atabilir.
Cnm ağustos eylül ekim anneleri var yani sadc eylül annelri değil gayet keyifli ona bile yetişemiyrz çoğu kez birde bir ay erkn olanlar daha tecrübeli oluyo yinede siz bilirsnz
Ne bileyim canım ya kalabalıktır orası kimseyi tanımıyorum. Sadece biz olsak daha iyi olur gibime geliyor.

Kızlar bebeginizin uyku düzeni nasıl?
Gazlar ne durumda?
Benim minnos surekli miz mizlanip uyaniyor napsak

Gazlar ne durumda?
bizde aynı durumdayız bir de gazını çıkartıyoruz. Sebepsiz mızlanıyo kucağımda durmak istiyor. İnşallah alışırlar bilmiyorm nolcak

bizde aynı durumdayız bir de gazını çıkartıyoruz. Sebepsiz mızlanıyo kucağımda durmak istiyor. İnşallah alışırlar bilmiyorm nolcak

Kus uykusu gibi sanki iki dakika uyuyor sil bastan yine agliyor.gazini surekli cikartnaya calisiyorum
Actir belki diye sut veriyorum ama nafile.
heramora heramora asiri yorgun hissediyorum

En sona ben kalicam demiştim. Birtek ben doğurmadım :)
Cuma sabah sezeryana gireceğim arkadaşlar dualarınızı bekliyorum. Sonra size yetisirim inş.
Cnm bende varim bugun surekli dua ediyorum allahim hayirlisiyla bugun doguruyum die bugun esim geliyo yanima oglumda gelsin istiyorum artik

Gazlar ne durumda?

Bizimki de surekli uyuyor. Zorla emzirmek icin uyandiriyoruz. Uykulu uykulu zorla emiyor. Gazini cikariyoruz. Altini kirletiyor. Degisirken ancak gozlerini aciyor. Sonra uyutmaya calisirken iyice uyanip aglamaya basliyor. Uyutana kadar emme arasi olan 2 saatinin dolmasina yarim saat kaliyor. Hele geceleri bu kisir donguden uykuya vakit kalmiyo diye 3 saatte emziriyorum. Ya da dongunun sonunda bir kez daha emzirip yatiriyorum 2 saati baslatiyorum. 1 Haftamiz dolmak uzere ama bende zaman kavrami kalmadi hic.

Bizimki de surekli uyuyor. Zorla emzirmek icin uyandiriyoruz. Uykulu uykulu zorla emiyor. Gazini cikariyoruz. Altini kirletiyor. Degisirken ancak gozlerini aciyor. Sonra uyutmaya calisirken iyice uyanip aglamaya basliyor. Uyutana kadar emme arasi olan 2 saatinin dolmasina yarim saat kaliyor. Hele geceleri bu kisir donguden uykuya vakit kalmiyo diye 3 saatte emziriyorum. Ya da dongunun sonunda bir kez daha emzirip yatiriyorum 2 saati baslatiyorum. 1 Haftamiz dolmak uzere ama bende zaman kavrami kalmadi hic.
benim yaşadıklarımın tıpkısını anlatmışsın bu kadar benzeyebilirdi. Gündüz de uyuyamıyorm misafir geliyor. Gece gündüz olayı bitti zaten evde. Sürekli uyanığım. Hep mi böyle olacak napmamız lazım acaba? 3 aydan snra düzene girerler mi yoksa alışırlar mı böyle

En sona ben kalicam demiştim. Birtek ben doğurmadım :)
Cuma sabah sezeryana gireceğim arkadaşlar dualarınızı bekliyorum. Sonra size yetisirim inş.
hayırlısıyla doğurursun inşallah canım. Hiç düşünme. Sezaryan olacak diye de kendini üzme ben çok üzülmüştm ama geçti gitti. Bi de milletin anlattığı gbi değilmiş. 5 gün oldu ben ayaklandım her işi yapıcam da annem doktor yapma dedi diye yaptırmıyor. Şükür Allahıma iyileştim acı sancı hissetmeden.

benim yaşadıklarımın tıpkısını anlatmışsın bu kadar benzeyebilirdi. Gündüz de uyuyamıyorm misafir geliyor. Gece gündüz olayı bitti zaten evde. Sürekli uyanığım. Hep mi böyle olacak napmamız lazım acaba? 3 aydan snra düzene girerler mi yoksa alışırlar mı böyle

Evet canim ben de gunduz uyuyamiyorum. Kolay uykuya dalan biri degilim. Bebek uyuyunca bu sefer kendi beslenmem diger kisisel ihtiyaclarim derken uyuyamiyorum. Soruyolar kacta emdi en son diye, o hengamede kacta emdi ne oldu aklimda tutamiyorum ki. Sanirim 3 ay boyle idare edecegiz. Sonra duzene girermis. Insallah oyle de olur. Yoksa hayat boyle surmez. Bir de simdi annem esim yardimci. Tek basima kaldigimi hayal edemiyorum.

Evet canim ben de gunduz uyuyamiyorum. Kolay uykuya dalan biri degilim. Bebek uyuyunca bu sefer kendi beslenmem diger kisisel ihtiyaclarim derken uyuyamiyorum. Soruyolar kacta emdi en son diye, o hengamede kacta emdi ne oldu aklimda tutamiyorum ki. Sanirim 3 ay boyle idare edecegiz. Sonra duzene girermis. Insallah oyle de olur. Yoksa hayat boyle surmez. Bir de simdi annem esim yardimci. Tek basima kaldigimi hayal edemiyorum.
benimde annem var o olmasa delirirdim sanırım. Bazen oğlan ağlıyor ben ağlıyorm annem sağolsn alıp başka odaya geçiyor susturuyor. Eşim benle ilgileniyor. Psikolojim ztn zayıf hemen etkileniyorm. 5 gün oldum ama 5 ay gbi geldi. Zaman geçsin artık. Bari agucuk bugucuk çağına gelsek gülse etse biraz daha oyalanırlar

Cnm bende varim bugun surekli dua ediyorum allahim hayirlisiyla bugun doguruyum die bugun esim geliyo yanima oglumda gelsin istiyorum artik
Ayy hadi ins canım babası gelince o da gelsin artık, benim eşimde yarın gelecek inş.
hayırlısıyla doğurursun inşallah canım. Hiç düşünme. Sezaryan olacak diye de kendini üzme ben çok üzülmüştm ama geçti gitti. Bi de milletin anlattığı gbi değilmiş. 5 gün oldu ben ayaklandım her işi yapıcam da annem doktor yapma dedi diye yaptırmıyor. Şükür Allahıma iyileştim acı sancı hissetmeden.
İnş canım üstümde inanılmaz bir rahatlık var, ins doğum anında da bu sakinligimi korurum. Dr. Hareketlerine dikkat et dedi. Buara baya büyüdü diye yavaşladı. Akşamları çok hareketli, birde gobegimde çok feci kızarıklık ve kaşıntı başladı. Tek endişem sağlıkla bebeğimi kucağıma almak, kendim gerçekten önemli değilim.
Ah canim bende hayla dogurmadim bekliyorum yalniz değilsin yani cok yoruldum gelsin istiyorum bebisim
@Rebel92 de bekliyormus daha haydi cuma günü gelsin tüm bebişler inş.

X