- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
bende öyleyim. Bi elimde lansinoh göğüs ucu kremi bi elimde pompa dolanıyorm.Uykusuzluktan ruh gibiyim iyi bakamadigimi dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öyleyim. Bi elimde lansinoh göğüs ucu kremi bi elimde pompa dolanıyorm.Uykusuzluktan ruh gibiyim iyi bakamadigimi dusunuyorum
Insallah babasini bekliyodur cuma randewuda rahim incelmis mi bakicak doktor sunni istiycem artikAyy hadi ins canım babası gelince o da gelsin artık, benim eşimde yarın gelecek inş.
İnş canım üstümde inanılmaz bir rahatlık var, ins doğum anında da bu sakinligimi korurum. Dr. Hareketlerine dikkat et dedi. Buara baya büyüdü diye yavaşladı. Akşamları çok hareketli, birde gobegimde çok feci kızarıklık ve kaşıntı başladı. Tek endişem sağlıkla bebeğimi kucağıma almak, kendim gerçekten önemli değilim.
@Rebel92 de bekliyormus daha haydi cuma günü gelsin tüm bebişler inş.
valla cnm bukonuda yardimci olamicam benim ikiside hem biberonu hem gogsumu ayirt etmediler sıkınti yasamadim hic
En sona ben kalicam demiştim. Birtek ben doğurmadım :)
Cuma sabah sezeryana gireceğim arkadaşlar dualarınızı bekliyorum. Sonra size yetisirim inş.
Cnm bende varim bugun surekli dua ediyorum allahim hayirlisiyla bugun doguruyum die bugun esim geliyo yanima oglumda gelsin istiyorum artik
Ah canim bende hayla dogurmadim bekliyorum yalniz değilsin yani cok yoruldum gelsin istiyorum bebisim
Insallah babasini bekliyodur cuma randewuda rahim incelmis mi bakicak doktor sunni istiycem artik
Kolay gelsin size bir öğretim üyesi olarak tez yapımının zorluklarını bilirim. Anketinizde doldurdum. Başarılar dilerim.Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Canım ben varım daha bizde beklemedeyizEn sona ben kalicam demiştim. Birtek ben doğurmadım :)
Cuma sabah sezeryana gireceğim arkadaşlar dualarınızı bekliyorum. Sonra size yetisirim inş.
Canım senin de allah yardımcın olsun inş.Canım ben varım daha bizde beklemedeyiz
Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Canim su içebiliyor musun, bide fırsat buldukça ayaklarını havaya dikip uzanKızlarrrr benim bi sorunum daha var. Ayaklarım ve bileklerim kütük gibi şişti. Evde sanki botla dolanıyomuşum gibi bi görüntü oluşuyor napmam lazım ya neden böyle oldu ki
su içmiyorum sanırım ondan oldu. Çok su içmem lazım. Çok kötü görünüyorCanim su içebiliyor musun, bide fırsat buldukça ayaklarını havaya dikip uzan
cnm benim kahverengi baslayip acik pembeye dönmüştü sabahtan aksama kadar geldi sonra iyice siklasmaya basladi sancilar bekledim yani ama az daha beklesem evde dogurucakmisimben de varım kızlar Rebel92 aynen cnm bizde de baba faktörü açısından haftasonu çok iyi olurdu..
ruza Karakedck ay bi doğurayım inş yolluycam numaramı
ArbutusUnedo nesli60 gözünüz aydın kızlar darısı bize ..
bir de sormak istiyorum sancıyla giden arkadaşlarım nişanınız gelmiş miydi? bi de bu nişan illaki pembeli kırmızılı mı oluyor , sadece kahverengi gelip doğuma giden var mı
Canım bana sezeryandan sonra spinal anestezinin etkisini vucuttan atmak için 1 hafta boyunca gunde en az 4 lt su içecrksin dediler su içimini ihmal etme lütfensu içmiyorum sanırım ondan oldu. Çok su içmem lazım. Çok kötü görünüyor
Ayni canim benimkide ayni. Uykusuzluk diz boyu, kucagimda uyuyor, yerine koyuorum butun gece miz miz miz miz.Kızlar bebeginizin uyku düzeni nasıl?
Gazlar ne durumda?
Benim minnos surekli miz mizlanip uyaniyor napsak
Allah yardımcın olsun cnm daha yeni olmuşsun moralini yüksek tutmaya çalış, inş çabucak toparlanırsınBen bi turlu iyi olamıyorum ayaga kalkamıyorum, bebegimi tutamıyorum bile. En kotusu de ciğerlerimde balgam birikiyo surekli konusamıyorum oksuruk geliyo dikislerim cok acıyo. Mahvoldum.
cnm benim kahverengi baslayip acik pembeye dönmüştü sabahtan aksama kadar geldi sonra iyice siklasmaya basladi sancilar bekledim yani ama az daha beklesem evde dogurucakmisim
benimde agri esigim yuksek ama dogum sancilari yataga yatirmiyo cnm agein cogaliyo 15 dk bir sancilarim varmis ben hic anlamadim hep ayaktaydim çünkü oglumdan dolayı yataga bir yattim anladim ki sancim varbnm de ağrı eşiğim yüksekmiş, o yüzden anlayamam mı acaba diyorum kendi kendime, herkesler de diyor ki merak etme doğum sancısı bu kesin anlarsın :)