- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
Yok canım henüz yerini bilmez. Senin kokunu almak istemiştir. Ondan huzursuz olmuştur. Nedensiz de ağlıyor bazen minikler.. :)gazını çıkarıyorz yine de ağlıyor. Gece çözümü buldm. Emzirdim emerek uyudu. Sürekli emerek dalmak istiyor. Ben emzirip mama verip yerine yatırıyodm uyuyodu. Ama gece öyle uyumadı. Bende tekrar emzirdim memede daldı gitti. Bi de beşiğine koyunca huysuzlanıyor. Bebeklerde yerine alışma sorunu olur mu ki
sol kolunun altı derken canım sol tarafından birisi mi tuttu bebeği? Öyle de deneyeyim ben. Çok ağlıyor tutamadığı için
İşte böyle canım. Kimseyi de takma hatta emzirirken dışarı çıkar. Yalnız kalmak istiyorum de. Sen ne kadar rahat olursan bebek de o kadar rahat tutar memeyi.
Canım geçmiş olsun. İçini ferah tut. Allahın izniyle birşey çıkmaz. İkinci testi bekle bakalım.Herkese hayırlı günler diliyorum , umarım herkes iyidir,benim canım çok sıkkın dün sağlık ocağından arandım oğlumda troid yüksekliği çıkmış yeniden kan verdik dün ebemiz içini rahat tut ikinci de temiz çıkabiliyor dedi ama çok huzursuzum bir sürü şey okudum internetten dün den beri çocuğuna bakıp bakıp ağlıyorum bu konuda bilgisi olan var mı içinizde
Tatlım lansinoh krem tavsiye ederim ama emzirdikten sonra göğsü kurusun diye biraz açık bırakmayı tavsiye ediyorlar. Bir de emzirdikten sonra kendi sütünden sağ sür biraz meme ucuna ve o şekilde kurumasını sağla. Göğüs pedi de nemli tuttuğu için yara yapabilir. Evdeyken kullanma.Kızlar göğüs yaralarını naptınız