Canım emmeye zorluyor musun bilmiyorum ama benimde ilk baslarda emmiyordu ve sagdigim halde özellikle sol gogsum tas gibi olup agriyordu ama ne zaman ki artik memeyi tutmaya başladi rahatladı goguslerim ondan inatçı olup zorlasan bırak deli gibi aglasin
Bugunude kazasiz belasiz atlattik ama ben panik atak olmakdan korkuorum bu gidislekizlar ya sizdede bebegime bakamiycam korkusu varmi? Kendi kendime hep ya aglarsa susturamazsam, ya uyumazsa uyutamazsam, ya şöyle olursa ya böyle olursa korkulari varmi? Cok korkuyorum, bakamicam saniyorum. Aglamalarina alisamadim hala
Bende sut sagiyorum, 2 saatte bi 15 er dakika her göğsü.. Yavrum bi emseydi belki benim korkularimda gecerdi..Cakım tabiki var nefesim daralıyor düşündükce. Bide kendi saglik problemlerim var . Surekli sut sag isit sterilize et bittim resmen..
Bi hafta sonra kendi kendine gecior o hisler. Ya ben varya bebegimin suratina baktikca agliyodum, eşim yanima gelip bisey sorucak olsun hemen basliodum aglamaya, kendimi banyoya kapatip rahat rahat agladigimi biliorum, garip bi his, hersey bomboş gelior, hersey bitmis yasiycak bisey kalmamis gibi karmasik hissediodum ama bi haftada kendi kendine gecti. Bol bol kokladim yavrumu, Allaha emanet ettim. Sonra icim rahatladi ama bakamama korkusu gitmedi gitti icimdenhemen alışmak istiyorm ona yetmek istiyormlohusa depresyonu çok zormuş. Ağrılarm falan kalmdı ama psikolojm alt üst olmak üzere
Güle güle kullansın bebeğiniz sallananiliyormu peki beşikCanım ben chicko next to me besik altım . Bi yanı acık oldugu ıcın kalkmadan görebiliyorsun. İstersen bir bak
Güle güle kullansın bebeğiniz sallananiliyormu peki beşikCanım ben chicko next to me besik altım . Bi yanı acık oldugu ıcın kalkmadan görebiliyorsun. İstersen bir bak
Bebeğimi herkesten kıskanıyorm ya
Bende sut sagiyorum, 2 saatte bi 15 er dakika her göğsü.. Yavrum bi emseydi belki benim korkularimda gecerdi..
Hayir canim sallanmiyor ama direk yaninda cok guvenilir geldi banaGüle güle kullansın bebeğiniz sallananiliyormu peki beşik
Geçmiş olsun canım emzirme danismanina gitsene belki o çare olur derdineCanım neler yapmadım ki almıyor meme.
Ben de sagıyorum ce sütümde azaldı bu yüzden bayağı.. napcagımı şaşırdım.
Mastit cok korkunç birşeymiş
Ayy hadi ins canım, siz ne güzel bebislerinizi konuşuyorsunuz artık, ben daha gün sayıyorum :)Cnm inşallah çoo güzel olacak hiç korkma, tadını çıkar oğlunu görünce unutucaksn herşeyi..
Aynen ben de biri biraz fazla ilgilensin hemen sinir o
Canim bide ben mastit oldum sutum gelmiyor bos
Sagiyorum resmen.
Mana vermek zorunda kalmam insallah.
Hay Allah ya, gecmis olsun canimAynen ben de biri biraz fazla ilgilensin hemen sinir o
Canim bide ben mastit oldum sutum gelmiyor bos
Sagiyorum resmen.
Mana vermek zorunda kalmam insallah.
inşallah perşembeye kadar doğar bir anda gelebiliyor belli olmazHerkes doğurmuş bebeğini konusuyor,ben 41.haftada hala beklemedeyim. Bugun muayenede sancı yok,acilma da yok dedi doktorumuz.Perşembe artık suni sancı veya sezaryenle dogurtalim dedi. 41.haftamiz tam doluyor o zaman. bizim oğlan çok keyifci çıktı.
Kızlar tek göğsümün ucu yok. Şırıngayla ve lansinoh göğüs ucu çıkartıcıyla çıkarıyorum iki sn emiyor, dinlenmeye geçince yine içine gidiyor bu sefer oğluş sinirleniyor. Napsam. Süt sağma makinesi mi alayım sizce, pompayla çekiyorum ama çok sevmedim pompayı. Sağma makinesi kullanıp memnun olan var mı? Göğsüm iyice acımaya başladı sürekli süt salıyor kendikendine