2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canmm bn de sali günü yatis yapicam 41 hafta bitiyor suni sanci denicek dr.um olmazsa sezeryanla alacak Allah yardımcımız olsun
Amin canım inşallah bende salı tam 40 oluyorum bebişim biraz iri kafasıda haftasına göre büyük o yüzden daha fazla bekleyemiyoruz normal istediğim için doktor salı çarşamba deneriz seni dinlendirerek dedi ama ben sadece salı denicem gibi nasip belki o zamana kendi sancısıyla gelir bebeklerimiz :)

Bendede bugun kalcamda batma oluyo bikac kez belimde oldu belimdeki gecti ama kalcamda var hala.sizdede oldumu acaba.olduysa ne zaman dogum yaptiniz.salidan beri bacaklarimda sizlama var ayriyeten midemde arada bulanti ve agrida oluyo bu hafta.

Canım banada oluyor ara ara dün dr a sordum, alttan baskıdan dolayı bu ağrıları hissetmek normalmiş. Ama doğum sancısı olunca hiç duramazsın dedi bana ama yinede soru dr una istersen
Canm sabah oldu gecti annem falan dogumdan once ole olur diyince sikinti yapmadim

hayırlı geceler hepinize cok şükür üyelik aldım sonunda siz beni tanimasanizda hergün sayfayı takip eden ve heyeceniniza sevincinize huznunuze ortak olan biriyim. ekim annesiyim henüz doğum olmadı 39.haftamdayim ikinci evladım ikiside erkek bekliyoruz bakalım kismetimizde ne var :) doğum yapan tüm kardeşlerime rabbimden sonsuz yardım ve sabır diliyorum, benim gibi bekleyenlere de en hayırlı doğumlar diliyorum yavrularimizi sorunsuz alalimda kucağımıza normal sezeryan hiç farketmez her türlü acılara göğüs gireriz biz Allahın izniyle genel durumumda şöyle bugün kontrol vardı bebek hazneye yaklaşmış sancı nst de çok az çıktı çatı muayenesi yapıp bebeği uyarmak istemiyorum dedi hafta içi sancin artınca ya da su nisan gelirse hemen gel dedi biraz uzun oldu ilk mesaj mazur gorun hayirli geceleriniz olsun ins.

kizlar oldu bebegim suni sancısız kendi sancimla dunya çirkini bir kizim var cok rahatladım birden geliverdi dogumhaneye zor yetistik 5 dkda kucagimdaydi rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin
Maşallah canım gözünaydın geçmiş olsun darısı başımıza inşallah :)

kizlar oldu bebegim suni sancısız kendi sancimla dunya çirkini bir kizim var cok rahatladım birden geliverdi dogumhaneye zor yetistik 5 dkda kucagimdaydi rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin
Canım gözün aydın.. maşallah çok sevindim. Sağlıkla büyüt inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…