- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
Hayırlı olsun canım. Canını sıkma 7-8 haftada anca gözüküyorlar zaten.Kızlar merhaba bende inşallah ekim annesi olacağımbende bugün doktora gittim kese içinde bebek görünmüyor dedi canım sıkıldı biraz.iki hafta sonra gidicem inşallah hem bebişimi görüp hem de kalp atışını duyarım
Hayırlı olsun cnm darısı başıma yarın bende doktora gideceğim inşallah hersey yolundadır ve kalp atislarini duyabiliriz ☺
Hayırlı olsun canım. Canını sıkma 7-8 haftada anca gözüküyorlar zaten.
Teşekkür cnm SağolSen zaten varsın canım :)
Yaa bana kimse bisey drmedi panik yok benim pırtık 7.haftada görünmedi 8.10 haftaya kadar yeri var sabır hayırlısıAma ultrasonu açar açmaz ettiği ilk söz boş gebeliğe benziyor oldu. yarın olsa da doktora gitsem, iyi birşeyler duysam
Bende duymadim kalbi 8.10haftaya kadar sabir hayırlısı inşallahKızlar merhaba bende inşallah ekim annesi olacağımbende bugün doktora gittim kese içinde bebek görünmüyor dedi canım sıkıldı biraz.iki hafta sonra gidicem inşallah hem bebişimi görüp hem de kalp atışını duyarım
Emel necatinin karısı riskli gebelikte iyi doçent bide ama bende bilmiyorum Fuat bey varmış MEDLINE de o bana çok uzak olmadı o olur ck ilgili bi doktormus iyi diyolar
cnm eski msjlarını da okuyarak durumunu anlamaya çalıştım,Ben şimdi 5+2 deyim.
Ama geç döllenmeden şüphe ediyorum.
5Ocak........19 ocak-asıl yumurta günü olması gereken............28 ocak benim yumurtam..30 ocak BAT
Normal mens dönemi böyle. insanlar 19 ocakta kalıyor, üerinden 15 gün geçiyor adet dönemi geliyor ama bir kaç gün de geçince anlıyor ki hamile..
Benim dönemimde ise, yumurta adetten iki gün önce olunca, şu an adetimden 9 gün de geçse ne idrarda ne kanda gebelik görünmüyor. Ultrasonda da hiç bir sıkıntı olmadığı ortada. Şimdi yumurtadan itibaren 14. gün olduğuna göre benim daha öğrenmem için erken demek ki. hani adet geç kalıcak da ondan sonra öğrenicez ya, bir kaç gün sonra kanda baktırıp varsa öğrenebilmem lazım oz aman değil mi?
Geç döllenmesi ilk oglimda benimde 2 hafta geriden gitti ilk gittiğim doktor çok korkuttu beniBende duymadim kalbi 8.10haftaya kadar sabir hayırlısı inşallah
canım ben kalp atışını biliyorum 140 ve altıysa erkek üstüyse kız bebek oluyor dakika kalbi kaç atıyor diye doktorunuza sorun benim oğlumda ve 2 kişide denedik tuttu ir denemekte fayda var . kızların kalbi erkeklerinkine göre hızlıymış anne karnında doktorumda onayladı ama biz böyle şeylere bakmayız direk görmek isteriz dedikizlar keseyle ilgiri bir yorum vardi aradim aradim bulamadim. kesenin seklinden kizmi erkekmi anlasiliyormus diye bir yazi vardi sanirim. bilenler bana bi tekrarlarmi :) bi zahmet
harikaaa ne diyelim:)Evet canım...Ne yaparsan yap Aşk ile yap demişler..
kızlar sizlere tavsiyem kendinize rahat doktorlar seçin sakin olsun siz leb demeden leblebiyi anlatsın korkutmadan stres yapmadan sizi doğuma kadar götürsün.
ben ilk hamileliğimde 3 doktor değiştirdim nedeni ise güven vermemeleri panik yaptırmaları korkutmalarıydı örnek verecek olursam yardımcı doçente gidiyordum önceleri cok kibar cok saygılı her gitmeye ayakta karşılar ayakta uğurlar eşim gelmezse beyefendi nasıl cok selamımı soyleyin der ama sürekli kordon dolanmış , bebek 2 kilo doğar, 2 hafta gelişim geriliği var, pıhtılaşma var ve her söylediğinden sonra sezaryen olmalısın derdi meğer nedeni buymuş ama ben ne bileyim eve gider kordon dolanmış diye 3 gün ağlardım bebeği besleyemiyorum diye kaç gün ağlardım yazık günah değilmi en son bana 38 haftalıkken seni sezaryenle doğurtucam yoksa bebeğini sağ salim kucağına alamazsın dedi o an benim için bitti.
baska 2 doktora gittim zayıf mı dedim yooo gayet normal dedi kordon dolanması var mı dedim yoo kordon elbet bir yerden gececek ama dolanmamış dedi pıhtılaşma normal doğuma engelmi dedim hiç alakası yok zaten son haftalar ilacı bırakacaksın dedi sen rahat ol normal olmaması için hiçbir sebep yok istediğin kadar bekleriz bir tehlike olmadıkça dedi.
ve 41. haftada bebeğim kendi sancımla normal doğum oldu 3400 kilo 50 cm boyu ile iyiydi herşeyi çok şükür.
nasıl zayıf der geri der anlamıyorum 5 kilo mu olmalıydı acaba ? siz siz olun boyle seylere hemen inanmayın baska birkaç doktora daha danışın öyle kararınızı verin.
kızlar sizlere tavsiyem kendinize rahat doktorlar seçin sakin olsun siz leb demeden leblebiyi anlatsın korkutmadan stres yapmadan sizi doğuma kadar götürsün.
ben ilk hamileliğimde 3 doktor değiştirdim nedeni ise güven vermemeleri panik yaptırmaları korkutmalarıydı örnek verecek olursam yardımcı doçente gidiyordum önceleri cok kibar cok saygılı her gitmeye ayakta karşılar ayakta uğurlar eşim gelmezse beyefendi nasıl cok selamımı soyleyin der ama sürekli kordon dolanmış , bebek 2 kilo doğar, 2 hafta gelişim geriliği var, pıhtılaşma var ve her söylediğinden sonra sezaryen olmalısın derdi meğer nedeni buymuş ama ben ne bileyim eve gider kordon dolanmış diye 3 gün ağlardım bebeği besleyemiyorum diye kaç gün ağlardım yazık günah değilmi en son bana 38 haftalıkken seni sezaryenle doğurtucam yoksa bebeğini sağ salim kucağına alamazsın dedi o an benim için bitti.
baska 2 doktora gittim zayıf mı dedim yooo gayet normal dedi kordon dolanması var mı dedim yoo kordon elbet bir yerden gececek ama dolanmamış dedi pıhtılaşma normal doğuma engelmi dedim hiç alakası yok zaten son haftalar ilacı bırakacaksın dedi sen rahat ol normal olmaması için hiçbir sebep yok istediğin kadar bekleriz bir tehlike olmadıkça dedi.
ve 41. haftada bebeğim kendi sancımla normal doğum oldu 3400 kilo 50 cm boyu ile iyiydi herşeyi çok şükür.
nasıl zayıf der geri der anlamıyorum 5 kilo mu olmalıydı acaba ? siz siz olun boyle seylere hemen inanmayın baska birkaç doktora daha danışın öyle kararınızı verin.
Gunaydin kizlar bugun sabaha karsi deli bir bulantim basladi halada sürüyor basladi sanirim benimde tam zamaninda