2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım ben kalp atışını biliyorum 140 ve altıysa erkek üstüyse kız bebek oluyor dakika kalbi kaç atıyor diye doktorunuza sorun benim oğlumda ve 2 kişide denedik tuttu ir denemekte fayda var . kızların kalbi erkeklerinkine göre hızlıymış anne karnında doktorumda onayladı ama biz böyle şeylere bakmayız direk görmek isteriz dedi

tamam birdahaki gitdigimde sorarim :) cok ilginc seyler var denemek görmek lazim. benim doktorum simdilik iyi bakalim bakacakmi kalp atisina. dün gitdigimde 3d resmini bile cektirdi :) cok sevindim normalde bu yapiliyormu? yoksa ilerleyen haftalardami yapiyorlar?

tamam birdahaki gitdigimde sorarim :) cok ilginc seyler var denemek görmek lazim. benim doktorum simdilik iyi bakalim bakacakmi kalp atisina. dün gitdigimde 3d resmini bile cektirdi :) cok sevindim normalde bu yapiliyormu? yoksa ilerleyen haftalardami yapiyorlar?
ooo ne güzel normalde yüzü gözü belirginleşince yapıyorlar senin doktor şimdiden yapmış :)

Ne güzel normal doğurmuşsun...
Benim de ilk doğumda bebek büyük olunca bütün doktorlar sezaryen dedi ben inat ettim normal doğuracağım diye kaç saat sancı çektim baktım olmayacak bana da eziyet bebeğe de eziyet sezeryana girdim en sonunda... İlk sezaryen olunca diğerleri de öyle oluyor artık :KK43: bunu da denesem mi diye düşünmüyor değilim :-)
canım belki senin bebeğin iri olduğu için kanalda sıkışabilme ihtimali olabilir diye ameliyat yapmış olabilirler tehlike risk varsa elbette olunmalı zaten. ama keyfi olacaksa sırf doktor çabalamamak kolayca doğurtmak için bahaneler üretiyorsa bence bu secim anne adayının olmalı mecburi gibi göstermemeliler değil mi ama. peki çatı durumun nasıldı bebiş kaç kilo doğdu tatlım ssvd mu düşünüyorsun bayağı bir araştırman lazım herkes yapmıyor bildiğim kadarıyla ama olsun hayırlısı sonuçta artık 4 tane rahat doğuruyorlar ameliyatla

ooo ne güzel normalde yüzü gözü belirginleşince yapıyorlar senin doktor şimdiden yapmış :)
evet esim birsürü cekmis cünki doktorumda o ciktiyi cikartdiklari kagit bitmis oda dediki isterseniz bilgisayara tutup resim cekin. esimde birsürü cekmis ama heycandanmi ne cogu bulanik cikmis :) basta anlamadik 3d hani bebek fln dedik sonra bir baktik kocaman yakinlastirmis :) o an ikimizde cok duygulandik. daha minicik biseyi okadar yakin nasil göstere biliyorlar cok hayret etdim gözleri vs. belli daha tabiki cogu seyi olmadigi icin ama cok duygulandik yinede. doktorum iyimi yapti kötümü yapti bilmiyorum ama cok baglaniyor bu seferde insan. daha cok baslardayiz korkuyoruzda. aslinda bi yandan keske göstermeseydi okadar yüzünü gözünü dedik sonrasinda. artik hayirlisini dilemekten baska birsey gelmiyor

evet esim birsürü cekmis cünki doktorumda o ciktiyi cikartdiklari kagit bitmis oda dediki isterseniz bilgisayara tutup resim cekin. esimde birsürü cekmis ama heycandanmi ne cogu bulanik cikmis :) basta anlamadik 3d hani bebek fln dedik sonra bir baktik kocaman yakinlastirmis :) o an ikimizde cok duygulandik. daha minicik biseyi okadar yakin nasil göstere biliyorlar cok hayret etdim gözleri vs. belli daha tabiki cogu seyi olmadigi icin ama cok duygulandik yinede. doktorum iyimi yapti kötümü yapti bilmiyorum ama cok baglaniyor bu seferde insan. daha cok baslardayiz korkuyoruzda. aslinda bi yandan keske göstermeseydi okadar yüzünü gözünü dedik sonrasinda. artik hayirlisini dilemekten baska birsey gelmiyor
tatlım sen yüzünü görmeseydinde o bağ kuruluyor zaten Allah sevgisini yerleştiriyor hemen kalbimize sen içini ferah tut sağlıkla kucağına alacağın zamanlarda gelir inşallah daha gelecek aylar ultrasonda halay çekecek o minik kuzular:KK70::KK48:gercekten duygulanmamak elde değil ben senin anlatmandan bile hemen etkilendim gözlerim doldu

Kızlar gunaydin
Dun ıdrar tahlılı yaptırdım ıdrarda mıkrop çıktı 0_50 arasında olması gerekırken benım 94.50 doktor ilaç verdi ama gıttığım doktordan hiç memnun kalmadım kendi doktorumdan randevumda 3 martta acaba kullansam mı ılacı yoksa kendi doktorumamı gitmeyı bekleyeyım benım gıbı ıdrarda mıkrop çıkan var mı acaba bebeğe bisey olacak dıye korkuyorum daha 5 haftalık

tatlım sen yüzünü görmeseydinde o bağ kuruluyor zaten Allah sevgisini yerleştiriyor hemen kalbimize sen içini ferah tut sağlıkla kucağına alacağın zamanlarda gelir inşallah daha gelecek aylar ultrasonda halay çekecek o minik kuzular:KK70::KK48:gercekten duygulanmamak elde değil ben senin anlatmandan bile hemen etkilendim gözlerim doldu

evet haklisin bir sekilde baglaniyorsun..insallah o günleride görürüz..bizi duygusal kos koca 9 ay bekliyor :) sanirim... bu böyle gider.. cok farkli a gercekten... her birimizin hisleri cünki suan icin o yönde...zaten bizi burda kadinlarklubunden baska daha ii anlayabilecek kimse yoktur sanirim :) bu duygular hep ortak..hep güzel duygularla ilerleriz insallah...

Kızlar gunaydin
Dun ıdrar tahlılı yaptırdım ıdrarda mıkrop çıktı 0_50 arasında olması gerekırken benım 94.50 doktor ilaç verdi ama gıttığım doktordan hiç memnun kalmadım kendi doktorumdan randevumda 3 martta acaba kullansam mı ılacı yoksa kendi doktorumamı gitmeyı bekleyeyım benım gıbı ıdrarda mıkrop çıkan var mı acaba bebeğe bisey olacak dıye korkuyorum daha 5 haftalık
cnm, 3 marta çok var. enfeksiyon önemli bişey çocuğun gelişimi için çok önemli.

daha erken bir randevu al bence. geçmiş olsun cnm, bol bol su iç

Merhaba kızlar MarV-el MarV-el @CuteMom adına yazıyorum ☺ Kendisi banlı olduğu için yine yazamıyor sadece sizi sürekli okuyor. Dünden beri midesi bulancak gibi oluyor ,yarın doktora kese görmeye gidecek. Tablodak, gdt tarihinin ne olduğunu anlamamış. Çalışma durumu Medical Lojistik , Bebeğin adı Deniz . Şimdilik bu kadar , herkese selamı var
Bende bu kız nerde diyordum :) Sağol canım haber getirdiğin için gdt gerçekleşen doğum tarihi demek bazen bebekler olmasi gerekenden erken ya da geç doguyorlar yaa onu da ekliyim o zaman bakıp karşılaştırız diye :) çok selam söylersin dimi canım :)

Merhaba kızlar MarV-el MarV-el @CuteMom adına yazıyorum ☺ Kendisi banlı olduğu için yine yazamıyor sadece sizi sürekli okuyor. Dünden beri midesi bulancak gibi oluyor ,yarın doktora kese görmeye gidecek. Tablodak, gdt tarihinin ne olduğunu anlamamış. Çalışma durumu Medical Lojistik , Bebeğin adı Deniz . Şimdilik bu kadar , herkese selamı var
Bu kızın neden dürekli ban yediğini biri bana açıklasın. İki kelam edemiyoz:)) inşallah yarın bebeği için güzel haberler alır. Ayrıca bana durumu iletsin lütfen...

X