- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
Amin cnm Allah razı olsun cümlemize ins :)Rabbim bagislasin canım :) sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :)
Sağol canim benim :) çok şükür meleğim daha fazla bekletmedi bizi :) sağolun siz de dualarinizi hiç esirgemediniz :)MarV-el canım yaa çok sevindim hayırlı olsun ekim annelerine sana bakmak için girdim ve konu sahibi seni görünce olmuş işte dedim. Allah tamamına erdirsin
Aminnnnn cümlemize cnm tabi dualarım sizlerle. Hadi sende duy pit pit lari ins :))ANIM ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞALLAH RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BENDE BİRAZDAN GİDECEĞİM BANA DUA EDER MİSİN
canım belki senin bebeğin iri olduğu için kanalda sıkışabilme ihtimali olabilir diye ameliyat yapmış olabilirler tehlike risk varsa elbette olunmalı zaten. ama keyfi olacaksa sırf doktor çabalamamak kolayca doğurtmak için bahaneler üretiyorsa bence bu secim anne adayının olmalı mecburi gibi göstermemeliler değil mi ama. peki çatı durumun nasıldı bebiş kaç kilo doğdu tatlım ssvd mu düşünüyorsun bayağı bir araştırman lazım herkes yapmıyor bildiğim kadarıyla ama olsun hayırlısı sonuçta artık 4 tane rahat doğuruyorlar ameliyatla
Aminnnnn cümlemize cnm tabi dualarım sizlerle. Hadi sende duy pit pit lari ins :))
Gelince sorarız canım :)Bu kızın neden dürekli ban yediğini biri bana açıklasın. İki kelam edemiyoz:)) inşallah yarın bebeği için güzel haberler alır. Ayrıca bana durumu iletsin lütfen...
Tülin yaman veya rengin karatayliya gitmeyi düşünüyorum sen?Konya'daki arkadaşlarr hangi hastanede kime gidiyorsunuz?
inşallah tatlımmevet haklisin bir sekilde baglaniyorsun..insallah o günleride görürüz..bizi duygusal kos koca 9 ay bekliyor :) sanirim... bu böyle gider.. cok farkli a gercekten... her birimizin hisleri cünki suan icin o yönde...zaten bizi burda kadinlarklubunden baska daha ii anlayabilecek kimse yoktur sanirim :) bu duygular hep ortak..hep güzel duygularla ilerleriz insallah...
maşallah canım Allah bağışlasın bazı tanıdıklarım ameliyat sonrası uzun sürüyor sızı falan diyor ama bünyeyle alakalı galiba kuzenimde keyfi sezaryen oldu ben korkarım dedi sancıdan falan:) maşallahı var hemen ayaklandı sütü cok bol kilo falan kalmadı4.140 gr doğdu bebek, çatı küçük dediler...tabii sen haklısın zaten normal doğum yapmışsın ya ben ondan yazmak istedim.. Çok istemiştim çünkü olmadı...
Arada bi aklıma esiyor öyle ama zor sanırım artık normal doğum.. 3. benim Allah izin verirse...
Canım hayırlı olsun benim eşimde ikiz ben de ikiz olur belki demiştim ama :) hayırlısı artık. Kalp atışları birbirine mi karışıyordu Nasıl duyuldu :)Günaydın arkadaşlar kalp atışlarını duydum bebeklerimin. .. evet ikiz :) rabbime sonsuz şükürler olsun
Canm sağol Vazgeçtim akışına bıraktım hiç ummadigim ay gebe kaldim canm amin cumlemizinkiniDilek hayırlı olsun Emel e bakarken seni de gördüm. Sanki vazgeçmistin diye hatırlıyordum. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Medicana necati ye gidiyorum senKonya'daki arkadaşlarr hangi hastanede kime gidiyorsunuz?
Keseleri ayrı cnm tek tek duyuldu :) üstüne tıklıyor bebişin pit pit atıyor :) duyarsınız siz de inş çok güzel bir heyecanCanım hayırlı olsun benim eşimde ikiz ben de ikiz olur belki demiştim ama :) hayırlısı artık. Kalp atışları birbirine mi karışıyordu Nasıl duyuldu :)