2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ruza bak bu da raporu. Fetal node bebekbolusumu imiş :) inşallah su kistte kaybolur

Eklentiler

• IMG_20160211_211909.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 48
ruza bak bu da raporu. Fetal node bebekbolusumu imiş :) inşallah su kistte kaybolur
Fetal node izlenmiş. Bende o da yok. Bakalım haftaya çarşamba görebilecek miyiz. İnşallah canım. Kist in de kaybolsun bebeğin de sağlıkla büyüsün doğsun. Hepimizin inşallah.
İnanamıyorum süper yaaa.tebrik ediyorum üstüne çok çalışılmış sanat yapmışsınız resmen
çok emek verdik çokkk...

@emelocco okuldan bir arkadasimin kalp atomundan baya sonra 8 . hafta içinde kanamasi başladı bir hafta dinlendi protestan kullandı ve simdi kişi 1.5 yasinda. Merak etme sen olur mu. İnşallah hepsi saglikla gelir dünyaya.

@emelocco okuldan bir arkadasimin kalp atomundan baya sonra 8 . hafta içinde kanamasi başladı bir hafta dinlendi protestan kullandı ve simdi kişi 1.5 yasinda. Merak etme sen olur mu. İnşallah hepsi saglikla gelir dünyaya.
Ay Can'ım ya Nasıl Mutlu ettin beni. İnş ya hepimiz büyütelim bebişlerimizi sağlıkla inş :)))

" Over kisti ile gebelik oluşabileceği gibi gebelik de over kisti oluşturur. İlk gebelik aylarında gebeliğin devamı için gerekli hormonları salgılayan ve boyutları bazen 8-10 cmye ulaşabilen bir kist oluşur. Ancak gebelik ilerledikçe genelde küçülür ya da kaybolur. Takip etmek gerekir. Ayrıca over dokusunda gerginlik oluşturarak o bölgelerde kasık ağrısı ya da çok hızlı büyüyerek karında şişkinlik yapabilir." alıntıdır.

benim karnımın sağ alt kısmında agrı var tabii ben bunu geebliğe ve bazen idrara bağlıyordum. sanırım sorun edilecek bir şey değil. haftaya bakalım ,

Eki Görüntüle 1771039 Kızlar bu doktora ilk gittiğimizde kanamam varken ki kese. İğnelerden ve iki gün sonra daha bi toplu fasulye gibiydi. Onun kağıdını vermedi
Ya bu doktorlar bu karanlık görüntüden kanamayı falan nasıl buluyorlar. Hayret doğrusu.
Canım aynen benim de poyyeb in dediği gibi sonradan oldu, pıhtı şeklinde hem de. Ama bir hafta dinlenince biseyim kalmadı şükür. Merak etme sen kuzum. Gönlünü ferah tut.

Süper canım bu haber çok iyi. Demek ki normal.. çok mutlu oldum..

güzelim bu sadcee fotograf ama çekip anında hareketli onların anlayabilecekleri bir akış oluyor demek ki.

Başkentte birde emel ebru varmış hastane.temiz doktor çok güler yüzlü değilmiş ama bilgiliymiş valla bende bilmiyorum nereye gidecegimi
Emel necatinin karısı riskli gebelikte iyi doçent bide ama bende bilmiyorum Fuat bey varmış MEDLINE de o bana çok uzak olmadı o olur ck ilgili bi doktormus iyi diyolar

hiç önemli değil tatlım stres yapma yeter inşallah yolundadır herşey

Merhaba hanımlar benimde test pozitif 17 sinde kontrole gidicem
Tebrikler canım hayırlı olsun

Çok saol canım gerçekten iyiki varsınız. Ben de anlamadım Nasıl görüyo diye. Günde kaç kişi geliyo özele gittik ama maşallah devlet gibi kalabalık. Adam da herkesle uğraşmaktan mı artık beni rahatlatmak için mi bilmiyorum biraz rahat geldi tavırları. Daha seçemedik bakalım doktoru. Deneye yanıla bulcaz herhalde.

Kızlar merhaba bende inşallah ekim annesi olacağım bende bugün doktora gittim kese içinde bebek görünmüyor dedi canım sıkıldı biraz.iki hafta sonra gidicem inşallah hem bebişimi görüp hem de kalp atışını duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…