• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 da hangi derdin bitsin isterdin

selam arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz malum yeni umutlar yeni başlangıçlar demek bu.Ama yıl boyu burda ne dertler okuduk ne dertler paylaştık ne acılara çözüm aradık.Şimdi diyorum ki ben 2016 da hangi derdinizin son bulmasını dilersek onu yazalım ne dersiniz .İlk olarak ben başlayayım:2016 da böbrek tümörümün kötüye çevirmemesini ve küçük kızımın okula başladığını görmek istiyorum
Oğlum büyüsün eşim beni çokkkk sevsin evimizden huzur mutluluk eksik olmasın veee şu kaynana belasından kurtulurum inşallah :63:

Ailem için sağlik mutluluk huzur istiyorum.
Ülkem için barış istiyorum, kötü insanlar yok olsun istiyorum.
Bir de dünyadaki bütün çocuklar sağlikli ve mutlu olsun istiyorum.

2016 da sevdiklerim eksilmesin hepsi uzun upuzun yaşasın, ülkem yangın yeri çocuklar ölmesin annesiz babasız kalmasın, sağlık huzur daha ne isteyim ki.

dert olacak birşeyim yok Allaha şükür, tüm kötü anlarımın geride kalıp, yeni evimizde doğacak bebişimiz ve eşimle sevgi dolu bir yuvada mutluluk içinde yaşamak, borçlarımdan bir çırpıda kurtulmak ve sevdiklerimle 2016 yılını geçirmek isterim...
Ayrıca 2016 bana hep iyi haberler getirsin... Sağlıkla-huzurla-mutlulukla-refah içinde geçecek bir yıl olsun...

selam arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz malum yeni umutlar yeni başlangıçlar demek bu.Ama yıl boyu burda ne dertler okuduk ne dertler paylaştık ne acılara çözüm aradık.Şimdi diyorum ki ben 2016 da hangi derdinizin son bulmasını dilersek onu yazalım ne dersiniz .İlk olarak ben başlayayım:2016 da böbrek tümörümün kötüye çevirmemesini ve küçük kızımın okula başladığını görmek istiyorum

Çok geçmiş olsun.

Back