- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
- Konu Sahibi ceycey0406
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin![]()
Oğlum büyüsün eşim beni çokkkk sevsin evimizden huzur mutluluk eksik olmasın veee şu kaynana belasından kurtulurum inşallahselam arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz malum yeni umutlar yeni başlangıçlar demek bu.Ama yıl boyu burda ne dertler okuduk ne dertler paylaştık ne acılara çözüm aradık.Şimdi diyorum ki ben 2016 da hangi derdinizin son bulmasını dilersek onu yazalım ne dersiniz .İlk olarak ben başlayayım:2016 da böbrek tümörümün kötüye çevirmemesini ve küçük kızımın okula başladığını görmek istiyorum
Gecmis olsun cnm ne kadarlik bebişŞu düşük riski yüzünden olan kanamam geçsin ve bebeğimi kucağıma sağlıklı bir şekilde alayım başka bir şey düşünemiyorum.![]()
Gecmis olsun cnm ne kadarlik bebiş
selam arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz malum yeni umutlar yeni başlangıçlar demek bu.Ama yıl boyu burda ne dertler okuduk ne dertler paylaştık ne acılara çözüm aradık.Şimdi diyorum ki ben 2016 da hangi derdinizin son bulmasını dilersek onu yazalım ne dersiniz .İlk olarak ben başlayayım:2016 da böbrek tümörümün kötüye çevirmemesini ve küçük kızımın okula başladığını görmek istiyorum