2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Inşallah cnm saol. Göztepe medicalpark ilk transfer yapıldı iki tane tutmadı laparoskopi dedi orda yaptirdim dondurulmuslari koyduk onlarda tutmadı şimdi ne yapılacak bilmiyorum doktorum hastahane iyi an negatif olunca sorun arıyorum davranışları değişti tuhaf geliyorlar ilgilenmiyorlar artık eskisidim gibi davranıyorlar allahım inşallah en kısa zamanda yüzümüzü guldurur 5 sene oldu hasretim

Hakkınızda hayırlısı olsun, dua edin inşallah, herşeyde vardır bir hayır, illaki bir vakti zamanı vardır, yıpratmayın kendinizi, Allah yardımcınız olsun.

kızlar aranızda RAPORLU VE DEVLETTE tup yaptıran varsa bılgı verır mısınz ne kadar ucret odedınız? ACİLLL

kızlar aranızda RAPORLU VE DEVLETTE tup yaptıran varsa bılgı verır mısınz ne kadar ucret odedınız? ACİLLL
Ben devlette yaptirdim fakat günümüz yetmedi 900 iş günü özel yaptırdık arada ozel le sigortalı arasında 1 yada 1 buçuk milyar oynuyor.sigortalı 3-3bucuk civarinda tutuyor özelde ise 4bucuk civarında tutuyor ama tabiki sigortalı daha avantajlı bizim sigortamiz vardı ama günümüz yeterli gelmedi sadece tahlilleri bile sigortalı yaptırdık onu da yaptirmasak daha çok tutardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…