- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
ayyy nerelerdesin canım belliki çok yoğunsun neyse kafan dağılır boşver :)taşeron işçi olarak ptt de başladım canım memnun sayılırım ama çok yopun işte canım çok yoruluyorum ders çalışmaya zaman kalmıyor senin sağlığın nasıl bebek nasıl bana da dua et canım bebek için
canımcım evet çok yoğun oluyorum dinlenemiyorum bile iş ortamında da sorun var herkes kendine kinli ben işime bakıyorum kendi işimden daha çom çalışıyorum fakat herkes kendini haklı görüyor inan çalışma arkadaşlar yüzünden çıkmayı bile düşünüyorum...ayyy nerelerdesin canım belliki çok yoğunsun neyse kafan dağılır boşver :)
ben geceleri uyumakta çok zorlanıyorum malesef. her yanım ağrıyor. eşimi yataktan attım ama yinede dön dön perişan kalkıyorum sabaha. artık çok ağırlaştım. ama genel olarak iyiyiz bin şükür :)
bende malesef çalışmıyorum canım kpss ye. yüksek l. çok yoruyor, sürekli ödev rapor hazırlıyorum 2 gün sabahtan akşama kadar okulda. yani her dersten 2 konu ancak bittioda tam oturmadı tabi. şu dönem bitsin doğuma kadar her gün 5 saat çalışcam yapabilirsem tabi :)
ah canım Allah yardımcın olsun. çalışsan dert çalışmsan dert: sen yinede bakabildiğin kadar bak kpss ye. bu şekilde devam etme. inşallah atanırız. bebiş içinde hayırlısı neyse o olsun canım. sizinki biraz nazlı olacak sanırım. du aederim tabiki. tez zamanda sağlıkla gelsin :)canımcım evet çok yoğun oluyorum dinlenemiyorum bile iş ortamında da sorun var herkes kendine kinli ben işime bakıyorum kendi işimden daha çom çalışıyorum fakat herkes kendini haklı görüyor inan çalışma arkadaşlar yüzünden çıkmayı bile düşünüyorum...
Ama bu işe ihtiyacım da var maddi sıkıntılardan nasıl sabır etsem bilemiyorum bir arkadaşta çıktı işten hastalık nedeniyle bu hafta yerine birisi gelecek dendi ama inş kısa zamanda gelir ben de onun yerine de bakmak zorunda kalmayacağım bana dua et canım 2 aralık doğum günümdü ama o gün adet oldum bebek konusunda da umutlarım diğer aya kaldı...
ama kpss ye az az da olsa çalışmalıyım işçilik zor işittiğim azarı ailemden işitmedim ama diş sıkıyorum ne olur dua et bana
sağol canım inan aynı çalışmam lazım sıkıntılarımız var çalışmasan da sıkıntı rüyalarımda bile işle uğraşıyorum uykumu yine alamadım yani dualarını bekliyorum canım Rabbim senin de yar ve yardımcın olsun aminah canım Allah yardımcın olsun. çalışsan dert çalışmsan dert: sen yinede bakabildiğin kadar bak kpss ye. bu şekilde devam etme. inşallah atanırız. bebiş içinde hayırlısı neyse o olsun canım. sizinki biraz nazlı olacak sanırım. du aederim tabiki. tez zamanda sağlıkla gelsin :)
Benim bebegimde ins bu yilin bebegi olcak yeni hamileyimSağol canım bu sene hamile kalabilirsek bakalım 2016 bebekleri olacaklar
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP EDER İNŞ HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH YA DA SALİHA EVLATLARDAN OLUR İNŞ AMİN BANA DA DUA ET CANIMBenim bebegimde ins bu yilin bebegi olcak yeni hamileyim
amin hepimiz beklemedeyiz adete kaldı 9 günAyy inşallah bende 2016 da anne olurum amin :)
AMİN HADİ İNŞ SÜPRİZLERİ BEKLİYORUZ HEP BERABER YARADANDANHadi inşallahh :)
Rabbim sana nasip eder ins en yakin zamanda dualarimdasiniz bu sureci cok iyi biliyorum aylarca tedavi gordum ustwlik bi sorun oadigi haldeALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP EDER İNŞ HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH YA DA SALİHA EVLATLARDAN OLUR İNŞ AMİN BANA DA DUA ET CANIM
Canım brans nedir Rabbim yardımcın olsunayyy nerelerdesin canım belliki çok yoğunsun neyse kafan dağılır boşver :)
ben geceleri uyumakta çok zorlanıyorum malesef. her yanım ağrıyor. eşimi yataktan attım ama yinede dön dön perişan kalkıyorum sabaha. artık çok ağırlaştım. ama genel olarak iyiyiz bin şükür :)
bende malesef çalışmıyorum canım kpss ye. yüksek l. çok yoruyor, sürekli ödev rapor hazırlıyorum 2 gün sabahtan akşama kadar okulda. yani her dersten 2 konu ancak bittioda tam oturmadı tabi. şu dönem bitsin doğuma kadar her gün 5 saat çalışcam yapabilirsem tabi :)
müh. canım.Canım brans nedir Rabbim yardımcın olsun
Hayırlısı olsun canım minigin insAllah bereketi yle gelir atanirsin :)müh. canım.
amin canım. hepimiz inşallah iyi yerlere geliriz bakalım. sağlıcakla doğsunda gerisi boş tabi :)Hayırlısı olsun canım minigin insAllah bereketi yle gelir atanirsin :)
İnsallah ben de atanirim atandığım yere de Rabbim nasip etsin minigim lé gideyim aminnamin canım. hepimiz inşallah iyi yerlere geliriz bakalım. sağlıcakla doğsunda gerisi boş tabi :)
amin canım inşallah. sende mi hamilesin takvimin yok eskiden yazdıysanda görmedim ?İnsallah ben de atanirim atandığım yere de Rabbim nasip etsin minigim lé gideyim aminn
İnsallah hayırlı zamanda olurum çok istiyorum Rabbim hayırlı zamanda versin insAllahamin canım inşallah. sende mi hamilesin takvimin yok eskiden yazdıysanda görmedim ?
senin bölüm ne canım bu sene kpss ye girecek misinİnsallah ben de atanirim atandığım yere de Rabbim nasip etsin minigim lé gideyim aminn
amin canım. Allah nasip etsin her isteyene :)İnsallah hayırlı zamanda olurum çok istiyorum Rabbim hayırlı zamanda versin insAllah