benimde rahim filmi bu ay çekilecek eşimin sperm testide bu ay yapılacakCanım Allah büyük inş.bize de nasip edecek biz sabredelim yeter ki. Bende senle aynı durumdayım sen en azından kalmışsin hamile bende tık yok daha 2 senedir. Ama artk umutların tükendiği yerdeyim bende insanlar artk sormuyo bile sanki çocuğum olmuyo gibi davranıyorlar çok zor bişeymis gerce
Amin canim Allah hepimizin yardımcısı olsun okadar hersey üst üste gelio ki gerçekten bizim elimizde olmayan şeyler demekki bi zamanı var beklemeliyiz.rabbim sabrimizi arttırsin bu süreçte. Bende bu ay rahım filmi mi çektim hormon testlerimi yaptim eşiminin sperm testi kaldı o da hep aksilik çıktı dün sperm verdi sonuç alacakti bugün ama hata çıkmış bi daha vermen gerekiyo ddiler. Bir aydır hep aksilikler.bu ayı boş gecirmek istemiyodum tedavi falan başlarız dedik ama doktorumuz da yurtdışına gidiyo bu hafta öf off hep sorun yani
onlardada sorun yoksa artık beklicem doğal yolla olmasını biraz daha. hala olmuyorsa tüp bebek Yanlız sizinkindede harbiden herşey üstüste gelmiş. benim eşim diyor ben nasıl gideceğim orada vereceğim kara kara düşünüyor. rahim filmini uyumadan yaptırsam çok mu zor olur?