2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Hayırlısıyla inşallah biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız arkadaşlar bebek isteyenler beraber dertleşelim bakalım yıl sonuna kadar kimler ALLAH'IN izni ve hayrıyla hamile kalabilecek....
Bende istiyorum bendeeeeeee

Ay inşallah canım cümlemize ALLAH nasip etsin hayırlısı ile bekleyeceğiz sen ne kadar zamandır istiyorsun
1 yili gecti canimm 4 ay klomen kullandimm olmadi. Bu ay menegon ve catlatma ignesi oldumm bakalimm nolcakk heycanla bekliyorumm. Senin durumun nedir canim tedavi flann

1 yili gecti canimm 4 ay klomen kullandimm olmadi. Bu ay menegon ve catlatma ignesi oldumm bakalimm nolcakk heycanla bekliyorumm. Senin durumun nedir canim tedavi flann
Canım ben de bir yıldır istiyorum ben de bir sorun yok bu ay ilk etap klomen kullanacağım bakalım ne olacak

BİR KOMŞUM İKİNCİYE HAMİLE HAYIRLISIYLA BEN DE HAMİLE KALMAK İSTİYORUM ÜZÜLMEDİN DEMİ DİYOR SANA DA SÖYLEDİM AMA DİYOR ÖYLEDE DEMESİNE ÜZÜLDÜM

Komşularımdan biri hamile bugün dedi ya sana da söylüyorum ama üzülmedin değil mi yani kıskanır mı imrenir mi diye çok düşündüm dedi ben de neden kıskanayım olur mu dedim Rabbimin hazinesi sonsuz bana da nasip eder inşallah dedim ben kıskanç bir insan olmadım insanların böyle demesi beni üzüyor herkes bir tuhaf

Tedaviye benimle başlayan arkadaslarim cocuklarini kucaklarina aldılar ,.. Unutucam diyorum , kafama takmicam, rahat olmam lazim diyorum amaaaa... Hic aklimdan cikmiyor ki

Tedaviye benimle başlayan arkadaslarim cocuklarini kucaklarina aldılar ,.. Unutucam diyorum , kafama takmicam, rahat olmam lazim diyorum amaaaa... Hic aklimdan cikmiyor ki
Bir komşum ben istesem hemen olur demişti diğeri de hamile kaldı aa kıskanır mısın bilemedim üzüldün mü diyor ben anlamıyorum ya kimseyle görüşmeye gelmiyor

Bir komşum ben istesem hemen olur demişti diğeri de hamile kaldı aa kıskanır mısın bilemedim üzüldün mü diyor ben anlamıyorum ya kimseyle görüşmeye gelmiyor
İnsanlar çok düşüncesizce davranıyorlar. Yok ya gelmiyor cidden. Benim akrabam hamile kaldi, bana haber verdiğinde çok sevindim. Tebrik ettim. 2 gün sonra beni arayip, bana kustun mu sana yanlis bir sey mi dedim diyor. Arkadaş ben mutlu olmusum , seni içtenlikle tebrik etmisim. 2 gün aramamisim düşünceye bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…