Tamam canımşuan adetliyim bitince bende aliyim bir cüz canim
Bende istiyorum bendeeeeeeeHayırlısıyla inşallah biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız arkadaşlar bebek isteyenler beraber dertleşelim bakalım yıl sonuna kadar kimler ALLAH'IN izni ve hayrıyla hamile kalabilecek....
Ay inşallah canım cümlemize ALLAH nasip etsin hayırlısı ile bekleyeceğiz sen ne kadar zamandır istiyorsunBende istiyorum bendeeeeeee
1 yili gecti canimm 4 ay klomen kullandimm olmadi. Bu ay menegon ve catlatma ignesi oldumm bakalimm nolcakk heycanla bekliyorumm. Senin durumun nedir canim tedavi flannAy inşallah canım cümlemize ALLAH nasip etsin hayırlısı ile bekleyeceğiz sen ne kadar zamandır istiyorsun
Canım ben de bir yıldır istiyorum ben de bir sorun yok bu ay ilk etap klomen kullanacağım bakalım ne olacak1 yili gecti canimm 4 ay klomen kullandimm olmadi. Bu ay menegon ve catlatma ignesi oldumm bakalimm nolcakk heycanla bekliyorumm. Senin durumun nedir canim tedavi flann
Hayirli sonuclar alirsin insallah canimmCanım ben de bir yıldır istiyorum ben de bir sorun yok bu ay ilk etap klomen kullanacağım bakalım ne olacak
cümlemiz inşallah canımHayirli sonuclar alirsin insallah canimm
Merhaba canımGunaydin canlarrr
Nasilsin cnmmMerhaba canım
İyiyim canımcım evi havalandırıyorum kışlıkları kaldırıyorum sen ne yapıyorsunNasilsin cnmm
Bende arkadaslari cagirdimm onlari bekliyorumm hazirlik yapiyorum cnmmİyiyim canımcım evi havalandırıyorum kışlıkları kaldırıyorum sen ne yapıyorsun
İnşaallah olacak canımbenimde hayalim. 2016 da bebeğimi sevmek...
Bir komşum ben istesem hemen olur demişti diğeri de hamile kaldı aa kıskanır mısın bilemedim üzüldün mü diyor ben anlamıyorum ya kimseyle görüşmeye gelmiyorTedaviye benimle başlayan arkadaslarim cocuklarini kucaklarina aldılar ,.. Unutucam diyorum , kafama takmicam, rahat olmam lazim diyorum amaaaa... Hic aklimdan cikmiyor ki
İnsanlar çok düşüncesizce davranıyorlar. Yok ya gelmiyor cidden. Benim akrabam hamile kaldi, bana haber verdiğinde çok sevindim. Tebrik ettim. 2 gün sonra beni arayip, bana kustun mu sana yanlis bir sey mi dedim diyor. Arkadaş ben mutlu olmusum , seni içtenlikle tebrik etmisim. 2 gün aramamisim düşünceye bak..Bir komşum ben istesem hemen olur demişti diğeri de hamile kaldı aa kıskanır mısın bilemedim üzüldün mü diyor ben anlamıyorum ya kimseyle görüşmeye gelmiyor