2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Amin inşallah canım ALLAH en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kursaklı sevgili saygılı evlatlar nasip etsin hepimize de klomen kullananlarda ikiz üçüz bebek şansı oluyormuş canım öyle bir konuda vardı

evet duydum onu canım. bende hep ikiz istiyorum ailede var ve yumurtalarım 2-3 tane gelişiyor. dr. ikiz ihtimali var dedi keşke olsa çok mutlu olucam. ama sağlıklı bir gebelik olacaksa olsun. yoksa hayırlısı olsun.

evet duydum onu canım. bende hep ikiz istiyorum ailede var ve yumurtalarım 2-3 tane gelişiyor. dr. ikiz ihtimali var dedi keşke olsa çok mutlu olucam. ama sağlıklı bir gebelik olacaksa olsun. yoksa hayırlısı olsun.
ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN BEBİŞLERİMİZİ BEKLİYORUM İLK HAMİŞ KİM KALACAK

ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN BEBİŞLERİMİZİ BEKLİYORUM İLK HAMİŞ KİM KALACAK
amin amin. bat lara göre liste de yapabilirsin aslında canım. öyle bir topik var epeyde uğurlu. listeye göre sırayla her kes gebe kalıyor ben henüz değil tabi :)

Amiiiin inşallah canim evleneli ve bebiş isteyeli temmuz da 2 senem dolacak.hsg,hormon testim eşiminde normal bir sorunumuz yok çok şükür ama hiç nasip olmadi.stres yapiyorum çok o yüzden galiba hayirlisi ALLAH tan. Geçmiş olsun canim inşallah bir daha böyle acilar yaşamazsin.

sağ ol canım amin. hsg çekildin mi peki ?

ARKADAŞLAR RAMAZAN BAYRAMINA KADAR HATİM BAŞLATTIM CÜZ CÜZ PAYLAŞTIRIYORUM OKUMAYI BİLE GELSİN HEM DE HATİM DUASINDA HERKES DE KENDİ DİLEKLERİNİ DİLER

onda da sorun yoksa ilginç gerçekten canım. ne var altında sebepsiz olmasıda ayrı dert. aklıma hiç bişi gelmiyo inşallah olur

1 tane alayım canım bende.
Konuyu tıkla orada yaz canım istediğin cüzü sana vereyim okuman için

okey, bi liste dolsun bi tane daha alırım sonra. her kes faydalanmak ister belki.
Tamam canım bakalım inşallah okuyan arkadaşlarımız bayağı olur ben de adetim bitince başlayacağım okumalara belki de Ramazan bayramı gelmeden biter diye düşünüyorum ben de bir hatime başladım zaten hayırlısı bol bol dua edeceğiz ALLAH KABUL ETSİN hayırlısıyla dileklerimizi

amin canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…