Amin inşallah canım ALLAH en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kursaklı sevgili saygılı evlatlar nasip etsin hepimize de klomen kullananlarda ikiz üçüz bebek şansı oluyormuş canım öyle bir konuda vardınezamandır deniyorsun peki canım ? olur daha üzülme. ikiside ayrı ayrı zor . gebe kalıp kaybetmekte yıpratıyor insanı çok. 1 yılda 2 defa gebe kaldım ama ilki pıhtılaşmadan kalbi durdu. 2. dış gebelikti. kaybetme sebeplerim farklı ve buradan bu işin nasip kısmet olduğu çıkıyor canım. dış gebelik inşallah tekrarlamazsa pıhtılaşma için iğne kullanıcam. hsg çekildim bi problem yok. dr. tamamen şansızlık dedi bana göre nasip değildi tabiki. dr. kontrolüne artık gitmiyorum, şu süreçte yapılacak bişi yok malesef. hromonlarım düzgün,yumurtlmam düzgün bekleyip dua etmek kalıyor geriye. bu 3. deneme olacak son kürtajdan sonra bakalım bunun kaderi ne olacak. iyi düşünmye çalışıyorum. hayır konuşalım hayır olsun. Allah çifter çifter bebiş nasip etsin. :)
evet duydum onu canım. bende hep ikiz istiyorum ailede var ve yumurtalarım 2-3 tane gelişiyor. dr. ikiz ihtimali var dedi keşke olsa çok mutlu olucam. ama sağlıklı bir gebelik olacaksa olsun. yoksa hayırlısı olsun.Amin inşallah canım ALLAH en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı kursaklı sevgili saygılı evlatlar nasip etsin hepimize de klomen kullananlarda ikiz üçüz bebek şansı oluyormuş canım öyle bir konuda vardı
ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN BEBİŞLERİMİZİ BEKLİYORUM İLK HAMİŞ KİM KALACAKevet duydum onu canım. bende hep ikiz istiyorum ailede var ve yumurtalarım 2-3 tane gelişiyor. dr. ikiz ihtimali var dedi keşke olsa çok mutlu olucam. ama sağlıklı bir gebelik olacaksa olsun. yoksa hayırlısı olsun.
amin amin. bat lara göre liste de yapabilirsin aslında canım. öyle bir topik var epeyde uğurlu. listeye göre sırayla her kes gebe kalıyor ben henüz değil tabi :)ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN BEBİŞLERİMİZİ BEKLİYORUM İLK HAMİŞ KİM KALACAK
Amiiiin inşallah canim evleneli ve bebiş isteyeli temmuz da 2 senem dolacak.hsg,hormon testim eşiminde normal bir sorunumuz yok çok şükür ama hiç nasip olmadi.stres yapiyorum çok o yüzden galiba hayirlisi ALLAH tan. Geçmiş olsun canim inşallah bir daha böyle acilar yaşamazsin.nezamandır deniyorsun peki canım ? olur daha üzülme. ikiside ayrı ayrı zor . gebe kalıp kaybetmekte yıpratıyor insanı çok. 1 yılda 2 defa gebe kaldım ama ilki pıhtılaşmadan kalbi durdu. 2. dış gebelikti. kaybetme sebeplerim farklı ve buradan bu işin nasip kısmet olduğu çıkıyor canım. dış gebelik inşallah tekrarlamazsa pıhtılaşma için iğne kullanıcam. hsg çekildim bi problem yok. dr. tamamen şansızlık dedi bana göre nasip değildi tabiki. dr. kontrolüne artık gitmiyorum, şu süreçte yapılacak bişi yok malesef. hromonlarım düzgün,yumurtlmam düzgün bekleyip dua etmek kalıyor geriye. bu 3. deneme olacak son kürtajdan sonra bakalım bunun kaderi ne olacak. iyi düşünmye çalışıyorum. hayır konuşalım hayır olsun. Allah çifter çifter bebiş nasip etsin. :)
OLABİLİR CANIMamin amin. bat lara göre liste de yapabilirsin aslında canım. öyle bir topik var epeyde uğurlu. listeye göre sırayla her kes gebe kalıyor ben henüz değil tabi :)
sağ ol canım amin. hsg çekildin mi peki ?Amiiiin inşallah canim evleneli ve bebiş isteyeli temmuz da 2 senem dolacak.hsg,hormon testim eşiminde normal bir sorunumuz yok çok şükür ama hiç nasip olmadi.stres yapiyorum çok o yüzden galiba hayirlisi ALLAH tan. Geçmiş olsun canim inşallah bir daha böyle acilar yaşamazsin.
çok güzelmiş canim Allah razi olsun bende almak isterim inş.ARKADAŞLAR RAMAZAN BAYRAMINA KADAR HATİM BAŞLATTIM CÜZ CÜZ PAYLAŞTIRIYORUM OKUMAYI BİLE GELSİN HEM DE HATİM DUASINDA HERKES DE KENDİ DİLEKLERİNİ DİLER
evet çekildim canim geçen ay nisandasağ ol canım amin. hsg çekildin mi peki ?
onda da sorun yoksa ilginç gerçekten canım. ne var altında sebepsiz olmasıda ayrı dert. aklıma hiç bişi gelmiyo inşallah olurevet çekildim canim geçen ay nisanda
1 tane alayım canım bende.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rak-hatim-yapalim.824125/page-2#post-41026616
KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUM
Konuyu tıkla orada yaz canım istediğin cüzü sana vereyim okuman içinonda da sorun yoksa ilginç gerçekten canım. ne var altında sebepsiz olmasıda ayrı dert. aklıma hiç bişi gelmiyo inşallah olur
1 tane alayım canım bende.
okey, bi liste dolsun bi tane daha alırım sonra. her kes faydalanmak ister belki.Konuyu tıkla orada yaz canım istediğin cüzü sana vereyim okuman için
Tamam canım bakalım inşallah okuyan arkadaşlarımız bayağı olur ben de adetim bitince başlayacağım okumalara belki de Ramazan bayramı gelmeden biter diye düşünüyorum ben de bir hatime başladım zaten hayırlısı bol bol dua edeceğiz ALLAH KABUL ETSİN hayırlısıyla dileklerimiziokey, bi liste dolsun bi tane daha alırım sonra. her kes faydalanmak ister belki.
amin canım inşallah.Tamam canım bakalım inşallah okuyan arkadaşlarımız bayağı olur ben de adetim bitince başlayacağım okumalara belki de Ramazan bayramı gelmeden biter diye düşünüyorum ben de bir hatime başladım zaten hayırlısı bol bol dua edeceğiz ALLAH KABUL ETSİN hayırlısıyla dileklerimizi
şuan adetliyim bitince bende aliyim bir cüz canimRamazan Bayramına kadar zamanınız var
nasip kismet işte canim rabbim nasip eder banada inş. hiç bir sorunum uz yok!onda da sorun yoksa ilginç gerçekten canım. ne var altında sebepsiz olmasıda ayrı dert. aklıma hiç bişi gelmiyo inşallah olur
1 tane alayım canım bende.