2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Slm bayanlar Nasılsıniz bende bu ay klomen kullandım bide bal çörek otu tarçın karıştırdım sabah akşam yiyorum inşallah bu ay olur 13 ay oldu ama umudumu hiç yitirdi hiç bir problem yok sadece yumurtalklar tembel diyor doktor bakalım Rabbim vereceği zamanı bilir inşallah hepimiz sevinç gözyaşları ile birbirimize paylaşırız Rabbim kucaklarımızı boş bırakması n inşaallah

Ovulasyon testini ne zaman yapmak gerekiyor peki?

Adetlerin duzenli ise adet basindan sayip 13. 14. gunde yapabilirsin ama duzensizse daha erken baslayabilirsin canim. Gerci gecen ay yaptim ben ama olmadi gerci cift cizgiyi gorememistim hep silikti

Benim adetim düzensiz işte doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kalayım istiyorum. Allahım inşallah olur

O zaman aaynaa nin dedigi gibi daha erken basla canim 7-8.gunden yaparsin ama cok ozenli yapman lazim zaten kullanim klavuzunu okursun. Sivi alimi cok etkiliyor ben pek ozen gostermedim saat konusunda falan hep ayni saatte yapmak daha iyiymis.

tamam kızlar, ben sizi takip edeceğim. Kendimle ilgili gelişmeleri de yazacağım. Yardımlarınız için teşekkürler. İleride daha çok soru soracağım kesin :))

GÜNLERİ SAYIYORUZ AMA BAKALIM 3 SIRADA KİM OLACAK BENİM UĞURLU SAYIM 3 VE 7 DİR AMA HAYIRLISI BAKALIM

Kızlar iyi geceler.
Benimde adetim bitti teravih namazı oruç derken biraz da sayılı dualar yapıyorum yoğun geçiyor. Ovulasyon testine de bugün başladım daha 8. gün deneme amaçlı ikinci çizgi silik çıktı doğal olarak.

merhaba kızlar dün yumurtalarıma bakıtmaya gittim sol tarafımda 4 tane 12-15 mm arasında sağ tarafımda da 2 tane 21 mm 18 mm boyunda bugün çatlatma iğnesini vurundum bakalım hayırlısı sizlerden de ses seda yok

2016 BAHARA BEBİŞ SAHİBİ OLACAK ANNE ADAYLARIMIZ

1.
new smiles
2.gecekusu-01
3.
hamişlerimiz çoğalıyor maşallah ALLAH herkese hayırlısıyla nasip etsin

Slm kizlar hayirli ramazanlar olsun..iki senedir bebegimiz olmuyor. Görünürde bir sorun yoktu ama gecen ay fsh yuksekligi oldugunu ogrendim. Bide bu ay amh testi yaptırdım bikac gunden cikar heralde. Dua edin de bi sorun cikmasin. Allah herkesin duasini bu mubarek zamanda kabul etsin insallah..

Allah hayirli haberler almanizi nasip etsin insallah..bende 3yildir evliyim 14 aydir da bebek istiyoruz.. Ben hic korunmadim esim korundu.. Korunmayi biraktiktan 9ay sonra dr.a gittik 2ay klomen ve catlatma ignesi sonra gonal f ve catlatma ignesi sonra da iki kez asilama ama maalesef hala yok.. Biraktim tedaviyi biraz dinlenip kür vs yapip tüp bebek dusuncez.. Cook umutsuzum is yerinde 4hamile bayan 3yeni dogum yapmis bayan ile valisiyorum hergun dönen muhabbetleri tahmin edersiniz ve eltimle ayni yerde calisiyoruz o da hamile ve benden 2yil sonra evlendi cok kolay hamile kaldi vajinusmus kendisi yani hala iliskiye giremediler ama hamile allahin isi istee ama insanoglu allah vergisi ile caka satiyor 1.asilamamda kimyasal gebelik oldu hastaneden dondum gozlerim kipkirmisi aglamisim eltim besik resimlerini gostsriyo aldigii ki sürecimi de biliyo akraba da boyle isteee

ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP EDER EN KISA ZAMANDA CANIM

ÖYLELER CANIM SIKMA CANINI UMUTSUZLUK ASLA YAKIŞMIYOR SEN ANNE OLACAKSIN ANNELER HER ZAMAN GÜÇLÜDÜR...
ELTİ DEĞİL Mİ KUMADAN BETER SEN BOŞVER BOL DUALARLA KENDİNE İNANARAK GÜVENEREK KAFANI DA RAHAT ETTİREREK OLACAK YOKSA UMUTSUZLUKLA OLMUYOR HEP AKLIMIZDA BEBEK OLDUĞUNDAN KAYBEDİYORUZ SÜT BUGUSU DA YAPTIN MI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…