Aaa çok iyi bişey. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim kızlar :)
bilenler yine cvp yazarda adetin bittikten 4-5 gün sonra başlarsın bakmayaOvulasyon testini ne zaman yapmak gerekiyor peki?
Ovulasyon testini ne zaman yapmak gerekiyor peki?
O ZAMAN BİRAZ DAHA ERKEN YAPARSIN CANIM TESTİBenim adetim düzensiz iştedoktora gitmeye gerek kalmadan hamile kalayım istiyorum. Allahım inşallah olur
hadi hayırlısıKızlar iyi geceler.
Benimde adetim bitti teravih namazı oruç derken biraz da sayılı dualar yapıyorum yoğun geçiyor. Ovulasyon testine de bugün başladım daha 8. gün deneme amaçlı ikinci çizgi silik çıktı doğal olarak.
ALLAH HAYIRLISIYLA NASİP EDER EN KISA ZAMANDA CANIMSlm kizlar hayirli ramazanlar olsun..iki senedir bebegimiz olmuyor. Görünürde bir sorun yoktu ama gecen ay fsh yuksekligi oldugunu ogrendim. Bide bu ay amh testi yaptırdım bikac gunden cikar heralde. Dua edin de bi sorun cikmasin. Allah herkesin duasini bu mubarek zamanda kabul etsin insallah..
ÖYLELER CANIM SIKMA CANINI UMUTSUZLUK ASLA YAKIŞMIYOR SEN ANNE OLACAKSIN ANNELER HER ZAMAN GÜÇLÜDÜR...Allah hayirli haberler almanizi nasip etsin insallah..bende 3yildir evliyim 14 aydir da bebek istiyoruz.. Ben hic korunmadim esim korundu.. Korunmayi biraktiktan 9ay sonra dr.a gittik 2ay klomen ve catlatma ignesi sonra gonal f ve catlatma ignesi sonra da iki kez asilama ama maalesef hala yok.. Biraktim tedaviyi biraz dinlenip kür vs yapip tüp bebek dusuncez.. Cook umutsuzum is yerinde 4hamile bayan 3yeni dogum yapmis bayan ile valisiyorum hergun dönen muhabbetleri tahmin edersiniz ve eltimle ayni yerde calisiyoruz o da hamile ve benden 2yil sonra evlendi cok kolay hamile kaldi vajinusmus kendisi yani hala iliskiye giremediler ama hamile allahin isi istee ama insanoglu allah vergisi ile caka satiyor 1.asilamamda kimyasal gebelik oldu hastaneden dondum gozlerim kipkirmisi aglamisim eltim besik resimlerini gostsriyo aldigii ki sürecimi de biliyo akraba da boyle isteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?