Rabbim sevindirsin seni de bizi de canımKendime en uygun topigi buldum da geldim.2 yillik evliyim ben de hayirlisiyla bebek istiyorum. Pkoluyum ve bal tarcin corekotu karisiminda 3. Günüm... Ovulasyon testleri de aldim. Odevimi ypmismiyim tek sorunum asiri kasik agrisi
Benim batıma çok var daha adetim devam ediyor.Bakalım listemizin 3. hamişi kim olacak
1 senedir canım benim adete de en az 3 hafta varBenim batıma çok var daha adetim devam ediyor.Aaynaa sen ne zamandan beri bebiş istiyorsun.
Az çok yakın batlarımız hayırlısı 1 seneyi geçtimi stres biraz daha artıyor1 senedir canım benim adete de en az 3 hafta var
evet canım geçen ay tam bir sene oldu bu ay 13. ayım olacakAz çok yakın batlarımız hayırlısı 1 seneyi geçtimi stres biraz daha artıyor
Rabbimin bir bildiği var demekki. Eşimdede bende de sorun olmamasına rağman yaşımın da uygun olmasına rağmen olmuyor. Sınavımız işte 2.5 yıldır hiçbir gelişme yokevet canım geçen ay tam bir sene oldu bu ay 13. ayım olacak
RAHİM RÖNTGENİ DE ÇEKTİRDİN Mİ CANIM BENİM DE BİR ŞEY ÇIKMADI EŞİMDE DE TEK RAHİM RÖNTGENİ KALDI BENİM HAYIRLISIYLA YAKIN ZAMANDA SEVİNİRSİN İNŞRabbimin bir bildiği var demekki. Eşimdede bende de sorun olmamasına rağman yaşımın da uygun olmasına rağmen olmuyor. Sınavımız işte 2.5 yıldır hiçbir gelişme yok
Çektirdim birsey çıkmadıRAHİM RÖNTGENİ DE ÇEKTİRDİN Mİ CANIM BENİM DE BİR ŞEY ÇIKMADI EŞİMDE DE TEK RAHİM RÖNTGENİ KALDI BENİM HAYIRLISIYLA YAKIN ZAMANDA SEVİNİRSİN İNŞ
hayırlısı canım çok aklımıza takıyoruz ondan da olmyorÇektirdim birsey çıkmadıŞimdi bitkisel kürler var onları yapıyorum sonrası işte bayram tatil derken geçeçek . Eylül - Ekim gibi başka bir doktora gidecem yeniden herşeye tekrar baktıracam.
aklımızdan çıkarsak belki olacak
Benim eşim daha çok takıyor. Eşime diyorum kafana takma senden olmuyor diyeaklımızdan çıkarsak belki olacak
benim eşim soğuk kanlı davranıyor ama tabii evlat istemez mi ister ben ama çok heyecanla bekliyorum her ayBenim eşim daha çok takıyor. Eşime diyorum kafana takma senden olmuyor diye
HADİ BAKALIM BU AY BEKLEYELİMAdetime kaldı 21 gün daha adetim bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?