2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

Kendime en uygun topigi buldum da geldim.2 yillik evliyim ben de hayirlisiyla bebek istiyorum. Pkoluyum ve bal tarcin corekotu karisiminda 3. Günüm... Ovulasyon testleri de aldim. Odevimi ypmismiyim tek sorunum asiri kasik agrisi
Rabbim sevindirsin seni de bizi de canım

Rabbimin bir bildiği var demekki. Eşimdede bende de sorun olmamasına rağman yaşımın da uygun olmasına rağmen olmuyor. Sınavımız işte 2.5 yıldır hiçbir gelişme yok
RAHİM RÖNTGENİ DE ÇEKTİRDİN Mİ CANIM BENİM DE BİR ŞEY ÇIKMADI EŞİMDE DE TEK RAHİM RÖNTGENİ KALDI BENİM HAYIRLISIYLA YAKIN ZAMANDA SEVİNİRSİN İNŞ

RAHİM RÖNTGENİ DE ÇEKTİRDİN Mİ CANIM BENİM DE BİR ŞEY ÇIKMADI EŞİMDE DE TEK RAHİM RÖNTGENİ KALDI BENİM HAYIRLISIYLA YAKIN ZAMANDA SEVİNİRSİN İNŞ
Çektirdim birsey çıkmadı Şimdi bitkisel kürler var onları yapıyorum sonrası işte bayram tatil derken geçeçek . Eylül - Ekim gibi başka bir doktora gidecem yeniden herşeye tekrar baktıracam.

Çektirdim birsey çıkmadı Şimdi bitkisel kürler var onları yapıyorum sonrası işte bayram tatil derken geçeçek . Eylül - Ekim gibi başka bir doktora gidecem yeniden herşeye tekrar baktıracam.
hayırlısı canım çok aklımıza takıyoruz ondan da olmyor

2016 BAHARA BEBİŞ SAHİBİ OLACAK ANNE ADAYLARIMIZ

1.
new smiles
2.gecekusu-01
3.
hamişlerimiz çoğalıyor maşallah ALLAH herkese hayırlısıyla nasip etsin

3. sıraya bakalım kimin ismini yazacağız sene sonuna kadar kaç hamiş olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…