2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

çok çok kötüyüm arkadaşlar. 3. gebeliğimi bugün öğrendim ama yine kanamam var. bu bebeğimide mi kaybedicem Allahım yardım etsin hiç bir yere sığamıyorum.

canm yeni gördüm mesajını umutsuzluğa kapılma olur inşallah bu defa ..
bol bol dinlen ..
sakın korkma arkadasım gecen ay da kanama yasamıstı yanındaydım üstelik abrtmıyorum bacakları görünmüyordu kandan ..
1 hafta kadar yattı hastanede ama bebeğe bişey olmamıstı şu anda 4,5 aylık oldu bebek sağlığı da yerinde sadece dinlen demiş dr .
korkma sakın umarım iyi haberlerle dönersin bizlere

kasıklarım resmen ağrıyor demiyorum ama yürürken acıyor sanki tuhaf ya anlayamadım yoksa psikolojik mi

daha öğrendiğim gün kanamada başlayınca çok panik oldum canım. inşallah yoluna girer. şuan kanama yok ama adet sancım var. dr. olmaması gerek dedi. bugün yine kan verdim bakalım 2 ye katlarsa Allahın izniyle rahat bir nefes alıcam. inşallah dediğin gibi sorun olmaz canım.

güzel düşün bir sorun çıkmaz canım kanamanın bitmesine sevindim

ben de yarın kan tahlili yaptıracağım hatta bugün mü gitsem diyorum cumartesi adet olmam lazım erken mi olur

sabırsızlıkla bekleyip dua ediyorum canım bakalım ne görücez ?. bence kan ver sen
vereceğim de bugün mü gitsem ama geç oldu yarına gideceğim cumartesi adet günüm off yarın olsa ertesi gün çıkıyor snuç

ben de yarın kan tahlili yaptıracağım hatta bugün mü gitsem diyorum cumartesi adet olmam lazım erken mi olur
adet günü 143.5 çıktı benimki, seninkişuan 10 gibi bişi çıkar büyük ihtimal. ama en azından var mı yok mu anlarsın. sen bilirsin canım beklemek çok zor bilirim. idrarda çıkmaz ama boşuna denme.

vereceğim de bugün mü gitsem ama geç oldu yarına gideceğim cumartesi adet günüm off yarın olsa ertesi gün çıkıyor snuç
zekai tahir de etlik zübeydede sabah verirsen öğleden sonra çıkar canım. yarını bekle oralara git istersen

etliği de bilmiyorum pek hiç gitmedim o tarafa canım

inşallah canm ne zaman cıkcakmıs sonucun ?

saglık ocagında yaptır canm internetten görülüyo sdonuclar yanlış bilmiyosam takip edersin inşallah vardır seninde bebişin
hayırlısı canım Rabbim isteyenlerin yanında bana da nasip etsin sıra sıra hamiş oluruz inşallah bu sene bitmeden

hayırlısı canım Rabbim isteyenlerin yanında bana da nasip etsin sıra sıra hamiş oluruz inşallah bu sene bitmeden
inşallah canm sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler alırız kucagımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…