Siz korunmuş muydunuz??ben de eylülde 2 yıl olacak bir senedir istiyoruz biz de
7 ay korundukSiz korunmuş muydunuz??
Hm biz korunmadık hiç eşim ilaç konusunda biraz hassas kullandırmıyo.. inşallah en kısa zamanda bebek haberi alırız canım7 ay korunduk
ilaç içmedim canımHm biz korunmadık hiç eşim ilaç konusunda biraz hassas kullandırmıyo.. inşallah en kısa zamanda bebek haberi alırız canım
çok çok kötüyüm arkadaşlar. 3. gebeliğimi bugün öğrendim ama yine kanamam var. bu bebeğimide mi kaybedicem Allahım yardım etsin hiç bir yere sığamıyorum.
daha öğrendiğim gün kanamada başlayınca çok panik oldum canım. inşallah yoluna girer. şuan kanama yok ama adet sancım var. dr. olmaması gerek dedi. bugün yine kan verdim bakalım 2 ye katlarsa Allahın izniyle rahat bir nefes alıcam. inşallah dediğin gibi sorun olmaz canım.canm yeni gördüm mesajını umutsuzluğa kapılma olur inşallah bu defa ..
bol bol dinlen ..
sakın korkma arkadasım gecen ay da kanama yasamıstı yanındaydım üstelik abrtmıyorum bacakları görünmüyordu kandan ..
1 hafta kadar yattı hastanede ama bebeğe bişey olmamıstı şu anda 4,5 aylık oldu bebek sağlığı da yerinde sadece dinlen demiş dr .
korkma sakın umarım iyi haberlerle dönersin bizlere
güzel düşün bir sorun çıkmaz canım kanamanın bitmesine sevindimdaha öğrendiğim gün kanamada başlayınca çok panik oldum canım. inşallah yoluna girer. şuan kanama yok ama adet sancım var. dr. olmaması gerek dedi. bugün yine kan verdim bakalım 2 ye katlarsa Allahın izniyle rahat bir nefes alıcam. inşallah dediğin gibi sorun olmaz canım.
sabırsızlıkla bekleyip dua ediyorum canım bakalım ne görücez ?. bence kan ver senEVET BOL BOL DUA ET VE DİNLEN CANIM
vereceğim de bugün mü gitsem ama geç oldu yarına gideceğim cumartesi adet günüm off yarın olsa ertesi gün çıkıyor snuçsabırsızlıkla bekleyip dua ediyorum canım bakalım ne görücez ?. bence kan ver sen
adet günü 143.5 çıktı benimki, seninkişuan 10 gibi bişi çıkar büyük ihtimal. ama en azından var mı yok mu anlarsın. sen bilirsin canım beklemek çok zor bilirim. idrarda çıkmaz ama boşuna denme.ben de yarın kan tahlili yaptıracağım hatta bugün mü gitsem diyorum cumartesi adet olmam lazım erken mi olur
zekai tahir de etlik zübeydede sabah verirsen öğleden sonra çıkar canım. yarını bekle oralara git istersenvereceğim de bugün mü gitsem ama geç oldu yarına gideceğim cumartesi adet günüm off yarın olsa ertesi gün çıkıyor snuç
etlik de uzak canım yazekai tahir de etlik zübeydede sabah verirsen öğleden sonra çıkar canım. yarını bekle oralara git istersen
inşallah canm ne zaman cıkcakmıs sonucun ?daha öğrendiğim gün kanamada başlayınca çok panik oldum canım. inşallah yoluna girer. şuan kanama yok ama adet sancım var. dr. olmaması gerek dedi. bugün yine kan verdim bakalım 2 ye katlarsa Allahın izniyle rahat bir nefes alıcam. inşallah dediğin gibi sorun olmaz canım.
saglık ocagında yaptır canm internetten görülüyo sdonuclar yanlış bilmiyosam takip edersin inşallah vardır seninde bebişinetliği de bilmiyorum pek hiç gitmedim o tarafa canım
hayırlısı canım Rabbim isteyenlerin yanında bana da nasip etsin sıra sıra hamiş oluruz inşallah bu sene bitmedensaglık ocagında yaptır canm internetten görülüyo sdonuclar yanlış bilmiyosam takip edersin inşallah vardır seninde bebişin
inşallah canm sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler alırız kucagımıza inşallahhayırlısı canım Rabbim isteyenlerin yanında bana da nasip etsin sıra sıra hamiş oluruz inşallah bu sene bitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?