• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Aslında orda negatif görürsem çok şüpheye düşerim direk kan vereyim diyorum ama bilemedim 9. Gun test yapan yok mi hiç
Kizlar ben transfere girmeden hemsire pregnyl iğne yaptı. B hcg iceren bi igne. O yüzden erken yaparsan pozitif çıkma ihtimali var. Aşılamamda aynısı olmuştu.

Ben 9. Gün yapmıştım canm merak işte dayanamıyor insan illa doktorun dediği günden önce yapıcaz :KK51:
Aynen cnm.ya 5. Gun embriyosu ondan tutmussa iyi kötü bişey çıkar diye düşünmüştüm senin kaç çıkmıştı cnm 9. Gun

Kizlar ben transfere girmeden hemsire pregnyl iğne yaptı. B hcg iceren bi igne. O yüzden erken yaparsan pozitif çıkma ihtimali var. Aşılamamda aynısı olmuştu.
Canım. Benim transferden sonra bi iğne yapıldi hemşireye ne bu demiştim. Vücut embriyo ya alışsın diye demişti haftaya tekrar aynı iğneden olmanız gerekiyor dedi ve bugün tam 1 hafta oldu aynı igneden aldım vuruldum yine ama beta hcg içeren çatlatma ignesi diye biliyorum ben. Bu iğnenin ismi proluton diye bir iğne

Kızlar moralim çok bozuk:KK43::KK43: biraz ağrım oldu idrar yaparken. sonra cronine jeli sıktım cikardigimda kan gördüm. biraz bulaşmıştı çubuğuna.sizce neden böyle oldu normal mi hiç leke bile olmamıştı şimdiye kadar
Cnm dün benimde peceteye pembe geldi. Sonra kara kara lekeler çok az jel tahriş ediyo korma. Bide hel içinde kararıyo. Bende jeli koydum çıkardım ucunda siyahlık vardı. Pembeyi görünce doktora gittim telde konuşduk cumartesi olunca. Şarıl şarıl kan gelmedikten sonra korkma keyfine bak dedi.

Aynen cnm.ya 5. Gun embriyosu ondan tutmussa iyi kötü bişey çıkar diye düşünmüştüm senin kaç çıkmıştı cnm 9. Gun
Canım benimde 5.gün embriyosu idi 8.gün idrarda çok net olmasa da ikinci çizgiyi gördüm ve 9.gün kan verdim 604.3 çıkmıştı

Su_cetin Su_cetin cnm testleri git kendin yaptır doktorun talep etmesini bekleme. Ya bi labratuara git yada fakulte doktoruyla görüş. Kan pıhtılaşma testinin adı trombofili paneli testi. Bu testi doktorum benden istemişti. Ben ek olarak kromozom testi bide anti tpo testini yaptırdım. Kendim istedim bunları. Banane doktor gerek yok diyor hatta tıp fakultesine gittim testleri yaptırmak için sen niye geldın ki hem 1 yıllık evlisin hemde 1. Düşüğün dedi. Tanıdık aracı oldu da öyle kabul ettiler. Acıyı çeken biziz. Biyer bulup yaptır derim aklında kalmasın.

Canım. Benim transferden sonra bi iğne yapıldi hemşireye ne bu demiştim. Vücut embriyo ya alışsın diye demişti haftaya tekrar aynı iğneden olmanız gerekiyor dedi ve bugün tam 1 hafta oldu aynı igneden aldım vuruldum yine ama beta hcg içeren çatlatma ignesi diye biliyorum ben. Bu iğnenin ismi proluton diye bir iğne
Proluton depot mu tam ismi bana kanamam olunca vermişti demek embriyo tutunmasınada yardımcı :)

Su_cetin Su_cetin cnm testleri git kendin yaptır doktorun talep etmesini bekleme. Ya bi labratuara git yada fakulte doktoruyla görüş. Kan pıhtılaşma testinin adı trombofili paneli testi. Bu testi doktorum benden istemişti. Ben ek olarak kromozom testi bide anti tpo testini yaptırdım. Kendim istedim bunları. Banane doktor gerek yok diyor hatta tıp fakultesine gittim testleri yaptırmak için sen niye geldın ki hem 1 yıllık evlisin hemde 1. Düşüğün dedi. Tanıdık aracı oldu da öyle kabul ettiler. Acıyı çeken biziz. Biyer bulup yaptır derim aklında kalmasın.
Aynen öyle gidip yaptır cnm yoksa hiç bi doktor yaptırmıyor malesef

Kızlar hibor daha göbeğime zor giriyor
Siz nerelere yapıyorsunuz
Eger göbekten çok ağrıyorsa yapamam yine göbeğe devam ederim keşke bitse bu igne birazdan vuruncam stresi beni benden alıyor
Bide kızlar folik asit vermedi imom omega verdi doktor imom daha iyi demi okudumda içeriği çok zengin

Son düzenleme:
Ben sordum pregnyl ve progestan fitil yaptığını söyledi.

Kızlar hibor daha göbeğime zor giriyor
Siz nerelere yapıyorsunuz
Eger göbekten çok ağrıyorsa yapamam yine göbeğe devam ederim keşke bitse bu igne birazdan vuruncam stresi beni benden alıyor
Ben zevk alıyorum Artık. Burda olsan yapardım ben sana. Elinle yokla en yumuşak yere sapla. Göbek deliğinin alt sağ veya sola yapıyorum ben. Derin derin nefes al pıt diye giriyo minik :KK55:

:rapci:Bu zaman niye geçmiyor ya. Varımız yoğumuz bu oldu ondanmı ? Başıma ağrı giriyo düşün düşün :anne::kahve:
Vallahi bende aynısını söylüyorum her dönemi ayrı zor vallahi sürekli kan geldimi derdi elim yüreğimde gidiyorum wc ye ... hala hamileyim gibi gelmiyor korkuyorum çünkü :(

Ben zevk alıyorum Artık. Burda olsan yapardım ben sana. Elinle yokla en yumuşak yere sapla. Göbek deliğinin alt sağ veya sola yapıyorum ben. Derin derin nefes al pıt diye giriyo minik :KK55:
Vallahimi kız zevk alıyorsun demek pskopatmısın:):)
Ben acayip korkuyorum iğneden tüp bebek merkezindeki hemşire her igne vurduğunda Sen nasıl doğurdun ayol diyordu:) amlyt olurum ama igne olmasın:)

Evet cnm.tam.ismi o tutunmaya yardımcı yazıyor internetten den de baktım. Hafta da bir tekrarla dedi dün yaptım. İkincisini işte
Süper ozaman hadi sımsıkı tutunsun ozaman ;)
Maşallah çok yüksek çıkmış senin 2 embriyo transferin oldu sanırım.
Kız sen kime soruyon bu soruları:)

Vallahi bende aynısını söylüyorum her dönemi ayrı zor vallahi sürekli kan geldimi derdi elim yüreğimde gidiyorum wc ye ... hala hamileyim gibi gelmiyor korkuyorum çünkü :KK43:

Vallahimi kız zevk alıyorsun demek pskopatmısın:):)
Ben acayip korkuyorum iğneden tüp bebek merkezindeki hemşire her igne vurduğunda Sen nasıl doğurdun ayol diyordu:) amlyt olurum ama igne olmasın:)

Süper ozaman hadi sımsıkı tutunsun ozaman :KK66:

Kız sen kime soruyon bu soruları:)
umut_dua umut_dua ya soruyorum ya ama biraz karıştı burası kim.kime dum duma yazan yazana maşallah çok aktif bi topik :KK48:

Back
X