2016 Aralik tup bebek

Kızlar hibor daha göbeğime zor giriyor
Siz nerelere yapıyorsunuz
Eger göbekten çok ağrıyorsa yapamam yine göbeğe devam ederim keşke bitse bu igne birazdan vuruncam stresi beni benden alıyor
Bide kızlar folik asit vermedi imom omega verdi doktor imom daha iyi demi okudumda içeriği çok zengin
Aynen derim mi kalınlaştı yapa yapa yer mi kalmadı bilmem ama çok zor giriyor artık iğne ve çokkkkk yakıyorrrrr

minikgelin minikgelin pardon canım. 2 diyecektim :cool:
Alemsin kız :):):)
Valla ikiz çok istiyorum allah biliyor ama dünkü muayeneden sonra hevesim kırıldı
Tabi nankörlükte olmasın çok şükür bitane kızım var bide kardeşi olsa daha ne isterim ama okdr eziyet görünce ve çocukta çok sevince ikiz olsa ödül gibi olurdu bana :) hayırlısı bakalımm haftaya belli olur inş :)darısı isteyen herkese inş

Aynen derim mi kalınlaştı yapa yapa yer mi kalmadı bilmem ama çok zor giriyor artık iğne ve çokkkkk yakıyorrrrr
Benimde öyle valla :( bacağıma vurmakta çok itici geliyor hiç denemedim acır diye korkuyorum acaba deneyen varmı az ağrıyorsa oraya yapalım bari :)

Aminn
Alemsin kız :):):)
Valla ikiz çok istiyorum allah biliyor ama dünkü muayeneden sonra hevesim kırıldı
Tabi nankörlükte olmasın çok şükür bitane kızım var bide kardeşi olsa daha ne isterim ama okdr eziyet görünce ve çocukta çok sevince ikiz olsa ödül gibi olurdu bana :) hayırlısı bakalımm haftaya belli olur inş :)darısı isteyen herkese inş
Aminn canım benim dua et hamislerin duası kabul olur Rabbim bana da versin sağlıklı hayırlı bi evlat 6 senelik evliyim 5 sene istemedim 1 senedir de kendimi parçaladım ama inşallah olur annem küsturdun bebeği şimdide o seni istemiyor diyo ama gelsin artık :dua::dua::dua:

Bacak daha çok acır kas çünkü, yapma yine göbek çevresine devam
Ay ozaman hiç dayanamam :(:(:

Aminn

Aminn canım benim dua et hamislerin duası kabul olur Rabbim bana da versin sağlıklı hayırlı bi evlat 6 senelik evliyim 5 sene istemedim 1 senedir de kendimi parçaladım ama inşallah olur annem küsturdun bebeği şimdide o seni istemiyor diyo ama gelsin artık :dua::dua::dua:
Cnm dua ediyorum herzaman hemde çok güzel bi duygu anne olmak tarifi Yok hergün şükretmek demek :)
Bence okdr senenin acısını çıkartacak inş;)
Bizler zor elde ediyoruz ama sonu mükemmel oluyor ;)

Yaz olsa büyük ihtimal nefes bile alamıyor olcaz :) son aylar ödem agrılar sıcak hepsi birleşince şahane olur kesin:):)
Ayy olsun o güne gelmeyi çok istiyorum ne yapıyım kızz herife bi tepik yataktan atarım ohh miss gibi yatarım kocaman yatakta sanki vakit geçmiyor şimdi :KK8::anneadayı:

Ayy olsun o güne gelmeyi çok istiyorum ne yapıyım kızz herife bi tepik yataktan atarım ohh miss gibi yatarım kocaman yatakta sanki vakit geçmiyor şimdi :KK8::anneadayı:
Geçmiyor vallahi zaman şöyle Ramazan gelse ondan sonrası gerçekten hızlı geçer :)en önemlisi şu 3 ay bi bitse biraz daha rahatlardık :)

Geçmiyor vallahi zaman şöyle Ramazan gelse ondan sonrası gerçekten hızlı geçer :)en önemlisi şu 3 ay bi bitse biraz daha rahatlardık :)
Ayy oruç tutabilirmiyiz acaba nerdeyse 5 aylık olucaz cinsiyeti ne aşermeye göre anlaşılıyormiki deli gibi acı yiyorum aç karnımada kusuyorum tok karnımada kusyorum afedersinizo_O aklımda deli sorular :KK19::rolleyes:

Ayy oruç tutabilirmiyiz acaba nerdeyse 5 aylık olucaz cinsiyeti ne aşermeye göre anlaşılıyormiki deli gibi acı yiyorum aç karnımada kusuyorum tok karnımada kusyorum afedersinizo_O aklımda deli sorular :KK19::rolleyes:

Tutamayız cnm benim, bebeğe çok zararlı. O kadar saat susuz dayanılmaz. Bebişte aç kalamaz.

Cnm dün benimde peceteye pembe geldi. Sonra kara kara lekeler çok az jel tahriş ediyo korma. Bide hel içinde kararıyo. Bende jeli koydum çıkardım ucunda siyahlık vardı. Pembeyi görünce doktora gittim telde konuşduk cumartesi olunca. Şarıl şarıl kan gelmedikten sonra korkma keyfine bak dedi.
Sağol canım burası da olmasa topluca kafayı yerdik herhalde :)

Back
X