- 23 Aralık 2016
- 192
- 180
- 18
- 35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen derim mi kalınlaştı yapa yapa yer mi kalmadı bilmem ama çok zor giriyor artık iğne ve çokkkkk yakıyorrrrrKızlar hibor daha göbeğime zor giriyor
Siz nerelere yapıyorsunuz
Eger göbekten çok ağrıyorsa yapamam yine göbeğe devam ederim keşke bitse bu igne birazdan vuruncam stresi beni benden alıyor
Bide kızlar folik asit vermedi imom omega verdi doktor imom daha iyi demi okudumda içeriği çok zengin
Alemsin kız :):):)
Benimde öyle vallaAynen derim mi kalınlaştı yapa yapa yer mi kalmadı bilmem ama çok zor giriyor artık iğne ve çokkkkk yakıyorrrrr
Aminn canım benim dua et hamislerin duası kabul olur Rabbim bana da versin sağlıklı hayırlı bi evlat 6 senelik evliyim 5 sene istemedim 1 senedir de kendimi parçaladım ama inşallah olur annem küsturdun bebeği şimdide o seni istemiyor diyo ama gelsin artıkAlemsin kız :):):)
Valla ikiz çok istiyorum allah biliyor ama dünkü muayeneden sonra hevesim kırıldı
Tabi nankörlükte olmasın çok şükür bitane kızım var bide kardeşi olsa daha ne isterim ama okdr eziyet görünce ve çocukta çok sevince ikiz olsa ödül gibi olurdu bana :) hayırlısı bakalımm haftaya belli olur inş :)darısı isteyen herkese inş
Bacak daha çok acır kas çünkü, yapma yine göbek çevresine devamBenimde öyle vallabacağıma vurmakta çok itici geliyor hiç denemedim acır diye korkuyorum acaba deneyen varmı az ağrıyorsa oraya yapalım bari :)
Ay ozaman hiç dayanamamBacak daha çok acır kas çünkü, yapma yine göbek çevresine devam
Cnm dua ediyorum herzaman hemde çok güzel bi duygu anne olmak tarifi Yok hergün şükretmek demek :)Aminn
Aminn canım benim dua et hamislerin duası kabul olur Rabbim bana da versin sağlıklı hayırlı bi evlat 6 senelik evliyim 5 sene istemedim 1 senedir de kendimi parçaladım ama inşallah olur annem küsturdun bebeği şimdide o seni istemiyor diyo ama gelsin artık![]()
Aynenn gıı bende öyle yaa geçmiyor yaz olsa daha çabuk geçer sankiBu zaman niye geçmiyor ya. Varımız yoğumuz bu oldu ondanmı ? Başıma ağrı giriyo düşün düşün
![]()
Yaz olsa büyük ihtimal nefes bile alamıyor olcaz :) son aylar ödem agrılar sıcak hepsi birleşince şahane olur kesin:):)Aynenn gıı bende öyle yaa geçmiyor yaz olsa daha çabuk geçer sanki![]()
Ayy olsun o güne gelmeyi çok istiyorum ne yapıyım kızz herife bi tepik yataktan atarım ohh miss gibi yatarım kocaman yatakta sanki vakit geçmiyor şimdiYaz olsa büyük ihtimal nefes bile alamıyor olcaz :) son aylar ödem agrılar sıcak hepsi birleşince şahane olur kesin:):)
Geçmiyor vallahi zaman şöyle Ramazan gelse ondan sonrası gerçekten hızlı geçer :)en önemlisi şu 3 ay bi bitse biraz daha rahatlardık :)Ayy olsun o güne gelmeyi çok istiyorum ne yapıyım kızz herife bi tepik yataktan atarım ohh miss gibi yatarım kocaman yatakta sanki vakit geçmiyor şimdi![]()
Ayy oruç tutabilirmiyiz acaba nerdeyse 5 aylık olucaz cinsiyeti ne aşermeye göre anlaşılıyormiki deli gibi acı yiyorum aç karnımada kusuyorum tok karnımada kusyorum afedersinizGeçmiyor vallahi zaman şöyle Ramazan gelse ondan sonrası gerçekten hızlı geçer :)en önemlisi şu 3 ay bi bitse biraz daha rahatlardık :)
Ayy oruç tutabilirmiyiz acaba nerdeyse 5 aylık olucaz cinsiyeti ne aşermeye göre anlaşılıyormiki deli gibi acı yiyorum aç karnımada kusuyorum tok karnımada kusyorum afedersinizGeçmiyor vallahi zaman şöyle Ramazan gelse ondan sonrası gerçekten hızlı geçer :)en önemlisi şu 3 ay bi bitse biraz daha rahatlardık :)
İki embriyo transfer edildi canm haftaya görücez inşallah ikiz mi tek miCnm senin kaç embriyo transfer edilmişti? Senin ikiz heralde bebişler.
Tutamayız cnm benim, bebeğe çok zararlı. O kadar saat susuz dayanılmaz. Bebişte aç kalamaz.Ayy oruç tutabilirmiyiz acaba nerdeyse 5 aylık olucaz cinsiyeti ne aşermeye göre anlaşılıyormiki deli gibi acı yiyorum aç karnımada kusuyorum tok karnımada kusyorum afedersinizaklımda deli sorular
![]()
Sağol canım burası da olmasa topluca kafayı yerdik herhalde :)Cnm dün benimde peceteye pembe geldi. Sonra kara kara lekeler çok az jel tahriş ediyo korma. Bide hel içinde kararıyo. Bende jeli koydum çıkardım ucunda siyahlık vardı. Pembeyi görünce doktora gittim telde konuşduk cumartesi olunca. Şarıl şarıl kan gelmedikten sonra korkma keyfine bak dedi.
Evet ama doktorum değerler güzel fakat ikiz demek için erken dedi nasipMaşallah çok yüksek çıkmış senin 2 embriyo transferin oldu sanırım.