- 28 Aralık 2015
- 536
- 337
- 33
Görürsün annesi birazda idrara sıkışık git daha net görürsün inşallah kalbinide dinlersinHeyecan var tabi, Yarın benim kese görme günüm. 6 hafta doldu dün. Korkuyorum da ya göremezsem diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görürsün annesi birazda idrara sıkışık git daha net görürsün inşallah kalbinide dinlersinHeyecan var tabi, Yarın benim kese görme günüm. 6 hafta doldu dün. Korkuyorum da ya göremezsem diye.
Allah yardımcın olsun inşallah kaliteli yumurtaların olsun canım tedavin hayırlı olsunkızlar merhaba ...yarın benim yumurtalarım toplanıcak.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. nolur dua edin...
Canim benim günlerim hep aglayarak geçti. Beklerkende çok ağladım çok umutsuzdum ,nasipten ötesi yok artik.sen yapilacaklari yaptin beklemek en zoru gercekten ama günler geciyo. Allah gönlüne göre verecek bak hamile kalacaksin ,bebisin sana tutunacakDün ilk defa ağladım uzun bir süre. Daha 6. Günüm ama olmaz korkusuyla gece en sonunda tutamadim kendimi. Birikmiş bi korku heyecan var galiba. Üstelik 20 ocak dogumgünüm test günüm. Ilk defa ailem eşim kardesim yegenlerim doğumgünümde birlikte olcaz. Daha onceleri hep okulda finallere denk gelirdi ve yalniz olurdum. Ilk defa güzel bir dogumgünü gecirmeyi düşünürken test günü ayni güne denk geldi. Umarim Rabbim bana supriz bir. Hediye verir de daha mutlu olurum.
Doktor ne zaman yap demisti canimKizlar selaaam
Test yapmaya 3 gün var ama sabırsızlanıyorum
Ne diyorsunuz yarın yapsam bisiler belli olurmu acaba bugün 8. Gunum![]()
Hadi bakalim canim sorunsuz güZel gecer insallah.hiç korkma kolay bi işlem uyuttuklari için anlamiyosun hic birseyikızlar merhaba ...yarın benim yumurtalarım toplanıcak.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. nolur dua edin...
kızlar merhaba ...yarın benim yumurtalarım toplanıcak.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. nolur dua edin...
Çarşamba yapmamı söyledi tatlım çarşamba 11. Gunum oluyor yarın 9. Günüm olacak inşallah 3. Günden bu yana hergün daha fazlalasan kasık ağrım oldu tuttuysa çıkar heralde diyorum yada idrar mi denesemDoktor ne zaman yap demisti canim
Idrarda deneyeceksen erken gebelik testleri var onları al canim bari.Çarşamba yapmamı söyledi tatlım çarşamba 11. Gunum oluyor yarın 9. Günüm olacak inşallah 3. Günden bu yana hergün daha fazlalasan kasık ağrım oldu tuttuysa çıkar heralde diyorum yada idrar mi denesem
Idrarda deneyeceksen erken gebelik testleri var onları al canim bari.
İnşallah cnm ya, hiç inanasım gelmiyor garip duygular içindeyim. Umarım görürüm keseyi de beneği de hatta kalp atımınıda duyarız inşallah.Görürsün annesi birazda idrara sıkışık git daha net görürsün inşallah kalbinide dinlersin
Cnm çok erken olur değerin düşük k çıkarsa moralin bozulur. Bence hapma . İlla merak ediyosan idrar testi yap.Aslında orda negatif görürsem çok şüpheye düşerim direk kan vereyim diyorum ama bilemedim 9. Gun test yapan yok mi hiç
En güzeli salı yapayım o zaman 2 gün kaldı sabırCnm çok erken olur değerin düşük k çıkarsa moralin bozulur. Bence hapma . İlla merak ediyosan idrar testi yap.
İçini rahat tıt cnm, pozitif olacak sonucun.En güzeli salı yapayım o zaman 2 gün kaldı sabırinşallah güzel şeyler yazmak nasip olur bana da
Allah yardımcın olsun inşallah kaliteli yumurtaların olsun canım tedavin hayırlı olsun
Ben yaptım silik çıktı ama sende nası olur bilmem canımAslında orda negatif görürsem çok şüpheye düşerim direk kan vereyim diyorum ama bilemedim 9. Gun test yapan yok mi hiç
Ben yaptım silik çıktı ama sende nası olur bilmem canımAslında orda negatif görürsem çok şüpheye düşerim direk kan vereyim diyorum ama bilemedim 9. Gun test yapan yok mi hiç
Ben 9. Gün idrar yaptımKizlar selaaam
Test yapmaya 3 gün var ama sabırsızlanıyorum
Ne diyorsunuz yarın yapsam bisiler belli olurmu acaba bugün 8. Gunum![]()