• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kizlar selaaam
Test yapmaya 3 gün var ama sabırsızlanıyorum
Ne diyorsunuz yarın yapsam bisiler belli olurmu acaba bugün 8. Gunum :KK76:

Dün ilk defa ağladım uzun bir süre. Daha 6. Günüm ama olmaz korkusuyla gece en sonunda tutamadim kendimi. Birikmiş bi korku heyecan var galiba. Üstelik 20 ocak dogumgünüm test günüm. Ilk defa ailem eşim kardesim yegenlerim doğumgünümde birlikte olcaz. Daha onceleri hep okulda finallere denk gelirdi ve yalniz olurdum. Ilk defa güzel bir dogumgünü gecirmeyi düşünürken test günü ayni güne denk geldi. Umarim Rabbim bana supriz bir. Hediye verir de daha mutlu olurum.
Canim benim günlerim hep aglayarak geçti. Beklerkende çok ağladım çok umutsuzdum ,nasipten ötesi yok artik.sen yapilacaklari yaptin beklemek en zoru gercekten ama günler geciyo. Allah gönlüne göre verecek bak hamile kalacaksin ,bebisin sana tutunacak

kızlar merhaba ...yarın benim yumurtalarım toplanıcak.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. nolur dua edin...

Çarşamba yapmamı söyledi tatlım çarşamba 11. Gunum oluyor yarın 9. Günüm olacak inşallah 3. Günden bu yana hergün daha fazlalasan kasık ağrım oldu tuttuysa çıkar heralde diyorum yada idrar mi denesem
Idrarda deneyeceksen erken gebelik testleri var onları al canim bari.

Görürsün annesi birazda idrara sıkışık git daha net görürsün inşallah kalbinide dinlersin
İnşallah cnm ya, hiç inanasım gelmiyor garip duygular içindeyim. Umarım görürüm keseyi de beneği de hatta kalp atımınıda duyarız inşallah.

Aslında orda negatif görürsem çok şüpheye düşerim direk kan vereyim diyorum ama bilemedim 9. Gun test yapan yok mi hiç
Cnm çok erken olur değerin düşük k çıkarsa moralin bozulur. Bence hapma . İlla merak ediyosan idrar testi yap.

Kizlar selaaam
Test yapmaya 3 gün var ama sabırsızlanıyorum
Ne diyorsunuz yarın yapsam bisiler belli olurmu acaba bugün 8. Gunum :KK76:
Ben 9. Gün idrar yaptım
İki marka test ile birinde silik çıktı digerinde baya belirgin çıktı .. ama hiç çıkmayıp pozitif sonuç alanda var

Back
X