2016 Aralik tup bebek

Kızlar moralim çok bozuk:KK43::KK43: biraz ağrım oldu idrar yaparken. sonra cronine jeli sıktım cikardigimda kan gördüm. biraz bulaşmıştı çubuğuna.sizce neden böyle oldu normal mi hiç leke bile olmamıştı şimdiye kadar

İnşallah cnm ya, hiç inanasım gelmiyor garip duygular içindeyim. Umarım görürüm keseyi de beneği de hatta kalp atımınıda duyarız inşallah.
Canım ben duyduğum halde bişi oldumuki nasıl acaba diye her seferinde doktorun ağzının içine bakıyorum şükürler olsun ki her seferinde güzel haber alıyorum daha iyi oluyorum sende öyle olucaksın endeşeli gidip şükürler çekerek döneceksin ama o endişe hiç bitmiyor herkes aynıdır bence:anneadayı::bicak::KK46::KK76:

Kızlar moralim çok bozuk:KK43::KK43: biraz ağrım oldu idrar yaparken. sonra cronine jeli sıktım cikardigimda kan gördüm. biraz bulaşmıştı çubuğuna.sizce neden böyle oldu normal mi hiç leke bile olmamıştı şimdiye kadar
Cnm biraz bekle devamı gelmezse bşy olmaz ama gelirse doktorunu ara igne veriyor onu yaparsın .. lekelenmeler normal aslında ama korkutuyor benim jel geri gelince beyaz gelirdi bugun turuncu pembe gibi rengini bile tam anlamadım öyle geldi insanın canı sıkılıyor gerçekten

Cnm biraz bekle devamı gelmezse bşy olmaz ama gelirse doktorunu ara igne veriyor onu yaparsın .. lekelenmeler normal aslında ama korkutuyor benim jel geri gelince beyaz gelirdi bugun turuncu pembe gibi rengini bile tam anlamadım öyle geldi insanın canı sıkılıyor gerçekten
Evet çok canım sıkıldı anlatamam bugün biraz yordum kendimi ondan oldu belki ..inşallah önemli birşey değildir ikimizinki de

Su_cetin Su_cetin ve @gnowee kızlar çıkmadımı daha sonuçlar ?
Canım sonuç çıktı maalesef ki düşüş var dün kendime gelemedim yine kimyasal gebelik yine düşüş. Eksik yapılan bişey var ama ne? Kafayı yemek üzereyim ya. 44,64 ten 39,24 e düştü klinikten ilacı bırakmamı kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediler. 3. Ye körlemeye yapmayı düşünmüyorum tüp bebek denemesini. Amcamın kızı Prof. Dr. alkan yıldırımı söyledi kendisine durumumu en başından sonuna kadar yazdım ve mail attım. Ben ısrarla kan pıhtı testi istiyorum, progesteron testi istiyorum dedikçe dünya standartlarının 4 deneme sonrasında bakıldığını söylüyorlar. Yumurta kaliteli sperm sıkıntısız. Coraspin bile vermiyor ama estrofemi dayıyorlar. Sinirlerim alt üst durumda ihmal başka birşey dmiyorum.

Canimm senindemi transfer 3ocak :KK39:
3ocaklarin hepsi test yapmis bir benmi kalmisim :KK43: ya negatif cikarsa diye yapamiyorum :KK43: kacinci gunde idrarda cift gordun sen:KK71:
Canım test yaptın mı? Benim değerim düştü kimyasal koydular adını yine geçiştirdiler. Ben test diyorum adamlar testler için 4 deneme olumsuz olmalı diyor. İnşallah sen olumlu sonuç almışsındır canım.

Canım sonuç çıktı maalesef ki düşüş var dün kendime gelemedim yine kimyasal gebelik yine düşüş. Eksik yapılan bişey var ama ne? Kafayı yemek üzereyim ya. 44,64 ten 39,24 e düştü klinikten ilacı bırakmamı kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediler. 3. Ye körlemeye yapmayı düşünmüyorum tüp bebek denemesini. Amcamın kızı Prof. Dr. alkan yıldırımı söyledi kendisine durumumu en başından sonuna kadar yazdım ve mail attım. Ben ısrarla kan pıhtı testi istiyorum, progesteron testi istiyorum dedikçe dünya standartlarının 4 deneme sonrasında bakıldığını söylüyorlar. Yumurta kaliteli sperm sıkıntısız. Coraspin bile vermiyor ama estrofemi dayıyorlar. Sinirlerim alt üst durumda ihmal başka birşey dmiyorum.
Nasıl doktor nasıl hastane kurban olduğum ya şimdi kan pıhtılaşması olmayan yok nasıl yapmaz ya daha ben hiç bi tedaviye başladan hemen pıtılaşma testi istendi bence sen testi bi hastahanede yaptır götür yüzlerine çarp allah sabrını versin canım

Canım test yaptın mı? Benim değerim düştü kimyasal koydular adını yine geçiştirdiler. Ben test diyorum adamlar testler için 4 deneme olumsuz olmalı diyor. İnşallah sen olumlu sonuç almışsındır canım.

Gecmis olsun canim o nasil is ya 4 deneme kolay mi her birinde ayri stres ayri uzuntu sıkıntı aldigin ilaçları ve masraflari soylemiyorum bile. Ne kadar kolay ya. Bence sen merkezini degistir canim rabbim sabir versin

Cnm sana rahim içi filmi çektilermi ? Biliyorum ne desem boş olacak, bende yaşadım senin yaşadıklarını. Benim eşimin spermlerinde sorun vardı. Şu an değerlerimin yükselmesini bile bir mucize olarak görüyorum. Pes etme , doktorunu değiş ve sıkıntılarını yeni doktoruna söyleyip isteklerini belirt. Maddi ve mNevi hazır olduğunuz en erken zamanda yeniden deneyin, Allahım bu defa verecektir sana bebişini.

Canm bi yakınım normal hamile kaldı bu pıhtılaşma yüzünden 6 atlık bebeği karnında öldü test istedi sana dediğini dediler ama bi yolunu buldu yaptırdı etti şuan ikinci bebeğini dünyaya getirdi erken Doğum ama olsun şimdi sağlığı yerinde çok şükür bizde duyunca şık olduk üç kere hamilelikte bu tekrarlanırsa 4.de bakıyorlarmış ne saçma onca zaman ve o üç Bebek illa ölecek mi!!! İhmal etme derim kan pıhtılaşmasına baktır inşallah normal yolla bile olur senin de

Canm bi yakınım normal hamile kaldı bu pıhtılaşma yüzünden 6 atlık bebeği karnında öldü test istedi sana dediğini dediler ama bi yolunu buldu yaptırdı etti şuan ikinci bebeğini dünyaya getirdi erken Doğum ama olsun şimdi sağlığı yerinde çok şükür bizde duyunca şık olduk üç kere hamilelikte bu tekrarlanırsa 4.de bakıyorlarmış ne saçma onca zaman ve o üç Bebek illa ölecek mi!!! İhmal etme derim kan pıhtılaşmasına baktır inşallah normal yolla bile olur senin de

Canım nasıl coraspin bile vermiyo benim daha ilk deneme cleksin iğne verdi pıhtılaşmaya karşı sana 3.denemede neye dayanarak vermiyorlar

kızlar merhaba ...yarın benim yumurtalarım toplanıcak.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. nolur dua edin...
Allah gönlüne göre versin canim. Inan transferde daha çok heyecanlandım. Yumurta toplamadan korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadi. Zaten hiç bisey anlamiyosun.

Back
X