2016 Aralik tup bebek

Kese görmeye mi yoksa kalp atışı için mi canım ?hadi güzel haberlerle gel
Cnm ilk defa gidiyorum kontrole. Benim değerler niraz geç yükseldi ya gecikmelü gidicem bu yüzden. 6. Haftayı doldurdum belki keseyle beraber kalp atımınıda görürüz yada bir ihtimal duyarız. İnşallh herşey yolunda gider.

Kızlar hibor daha göbeğime zor giriyor
Siz nerelere yapıyorsunuz
Eger göbekten çok ağrıyorsa yapamam yine göbeğe devam ederim keşke bitse bu igne birazdan vuruncam stresi beni benden alıyor
Bide kızlar folik asit vermedi imom omega verdi doktor imom daha iyi demi okudumda içeriği çok zengin
Canım bende hibor yapıyorum havasını al iğnenenin . Biraz püskürt sonra vur hiç acımıyo öle .

Kızlar ikiz bebiş olan var mı keseyi gören değerleriniz kaçtı şimdiye kadar önemsemedim pek ama şimdi merak heyecan sardı ikiz mi acaba diye benim içimden hep tek geçiyor :işsiz:ne karışık durumlar neler düşünüyoruz her anı nı bekle kafayı yemeden doğurmak nasip olur inşallah

Yok canım iyi değilmiş bu bulantı halleri. Çok kötüyüm
Ahh seni ahhh istedin kız ben yemeğe oturduğumda düşünüyorum acaba yersem kusarmıyım çok kötü bişey otururken birden öğğğ diyorum bazen yanımda birileri oluyor utanıyorum kuşum var artık obile taklit ediyor öğürmelerimio_O:cry:

Canım bende hibor yapıyorum havasını al iğnenenin . Biraz püskürt sonra vur hiç acımıyo öle .
Cnm hemşire direk öyle vuracaksın havanın önemi varmış :(:(
:KK49:Acı çekmek demek anne olmak demek bizim için. 100 e yakın iğne oldum heralde. Bu yolda psikopatlık bize yakışır minikgelin minikgelin
Öyle valla sonu güzel olunca bu acılar başımızın tacı:)
Ayy oruç tutabilirmiyiz acaba nerdeyse 5 aylık olucaz cinsiyeti ne aşermeye göre anlaşılıyormiki deli gibi acı yiyorum aç karnımada kusuyorum tok karnımada kusyorum afedersinizo_O aklımda deli sorular :KK19::rolleyes:
Cnm ozamana kdr bulantı kusma biter ama acaip acıkıcaz günler uzuyor oruç tutamayız .. hani kış aylarına gelse ve evde olsam öğleye kdr yatar tutardım belki ... tam büyüme zamanı bebeğin hakkına girmek istemem ben sevap kazanacam diye onun rıskını kesiyorum yani ben öyle düşünüyorum :)

Kızlar hızınıza yetişemiyorum vallahi :halay:

Yarın sabah 9:30 da gidiyorum doktora , ay dua edin bana :dua:
Ay iyi hadi erken gidiyormuşsun işe gidip bakcam hemen :)

Cnm hemşire direk öyle vuracaksın havanın önemi varmış :KK43::KK43:

Cnm ozamana kdr bulantı kusma biter ama acaip acıkıcaz günler uzuyor oruç tutamayız .. hani kış aylarına gelse ve evde olsam öğleye kdr yatar tutardım belki ... tam büyüme zamanı bebeğin hakkına girmek istemem ben sevap kazanacam diye onun rıskını kesiyorum yani ben öyle düşünüyorum :)

Benim karnım mosmor olmuştu ilk vurduğumda. Hemşire havasını al iğnenin öle bir dedi.

Selam kizlar bugun benim transferimin 13. Gunu ve ben resmen sabir tasi oldum :) doktorum test tarihini sali gunune verdi ve oncesinde yapmami esim istemiyor ama ben heyecandan olucem saliya kadar, sali sabah erkenden kalkip gidicem

Selam kizlar bugun benim transferimin 13. Gunu ve ben resmen sabir tasi oldum :) doktorum test tarihini sali gunune verdi ve oncesinde yapmami esim istemiyor ama ben heyecandan olucem saliya kadar, sali sabah erkenden kalkip gidicem
Niye o kadar geç verdi tarihi canım. Valla sabırlısın . İnşallah pozitif sonuç alırsın.

Cnm hemşire direk öyle vuracaksın havanın önemi varmış :KK43::KK43:

Benim doktorum öğlen bire kadar bakıyor cnm şanslıyım erken öğrenicem :)

Ay nkdr geç öğle ya ben 9. Gün yaptım çatlıycaktım vallahi yarın kan ver cnm yüzde yüz çıkar ki :)mşlh ayrıca bukdr beklemen ciddi sabır işi;)
Benim karnım mosmor olmuştu ilk vurduğumda. Hemşire havasını al iğnenin öle bir dedi.
Hadi ya demek öylede oluyor bide öyle deneyeyim ozaman acayip yakıyor valla

Back
X