Cnm kesin ikiz, bu değerlere beşiz bile olurduİki embriyo transfer edildi canm haftaya görücez inşallah ikiz mi tek mihayırlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm kesin ikiz, bu değerlere beşiz bile olurduİki embriyo transfer edildi canm haftaya görücez inşallah ikiz mi tek mihayırlısı
İnşallah hem gör hem duy gel pıt pıt ları canım inşallah inşallahKızlar hızınıza yetişemiyorum vallahi
Yarın sabah 9:30 da gidiyorum doktora , ay dua edin bana![]()
Beşiz miCnm kesin ikiz, bu değerlere beşiz bile olurdu![]()
Ayyy hamile olalım da o bile güzel gelir sırayla birimiz doğururuz artık hayali bile güzel :)Yaz olsa büyük ihtimal nefes bile alamıyor olcaz :) son aylar ödem agrılar sıcak hepsi birleşince şahane olur kesin:):)
İnşallah cnm ya, Allahım hepimizin yüzüne güldürsün inşallahİnşallah hem gör hem duy gel pıt pıt ları canım inşallah inşallah
Kese görmeye mi yoksa kalp atışı için mi canım ?hadi güzel haberlerle gelKızlar hızınıza yetişemiyorum vallahi
Cnm ilk defa gidiyorum kontrole. Benim değerler niraz geç yükseldi ya gecikmelü gidicem bu yüzden. 6. Haftayı doldurdum belki keseyle beraber kalp atımınıda görürüz yada bir ihtimal duyarız. İnşallh herşey yolunda gider.Kese görmeye mi yoksa kalp atışı için mi canım ?hadi güzel haberlerle gel
Yok canım iyi değilmiş bu bulantı halleri. Çok kötüyümHadi gözün aydın cnm![]()
Canım bende hibor yapıyorum havasını al iğnenenin . Biraz püskürt sonra vur hiç acımıyo öle .Kızlar hibor daha göbeğime zor giriyor
Siz nerelere yapıyorsunuz
Eger göbekten çok ağrıyorsa yapamam yine göbeğe devam ederim keşke bitse bu igne birazdan vuruncam stresi beni benden alıyor
Bide kızlar folik asit vermedi imom omega verdi doktor imom daha iyi demi okudumda içeriği çok zengin
Ahh seni ahhh istedin kız ben yemeğe oturduğumda düşünüyorum acaba yersem kusarmıyım çok kötü bişey otururken birden öğğğ diyorum bazen yanımda birileri oluyor utanıyorum kuşum var artık obile taklit ediyor öğürmelerimiYok canım iyi değilmiş bu bulantı halleri. Çok kötüyüm
Cnm hemşire direk öyle vuracaksın havanın önemi varmışCanım bende hibor yapıyorum havasını al iğnenenin . Biraz püskürt sonra vur hiç acımıyo öle .
Öyle valla sonu güzel olunca bu acılar başımızın tacı:)Acı çekmek demek anne olmak demek bizim için. 100 e yakın iğne oldum heralde. Bu yolda psikopatlık bize yakışır
minikgelin
Cnm ozamana kdr bulantı kusma biter ama acaip acıkıcaz günler uzuyor oruç tutamayız .. hani kış aylarına gelse ve evde olsam öğleye kdr yatar tutardım belki ... tam büyüme zamanı bebeğin hakkına girmek istemem ben sevap kazanacam diye onun rıskını kesiyorum yani ben öyle düşünüyorum :)Ayy oruç tutabilirmiyiz acaba nerdeyse 5 aylık olucaz cinsiyeti ne aşermeye göre anlaşılıyormiki deli gibi acı yiyorum aç karnımada kusuyorum tok karnımada kusyorum afedersinizaklımda deli sorular
![]()
Ay iyi hadi erken gidiyormuşsun işe gidip bakcam hemen :)Kızlar hızınıza yetişemiyorum vallahi
Benim karnım mosmor olmuştu ilk vurduğumda. Hemşire havasını al iğnenin öle bir dedi.Cnm hemşire direk öyle vuracaksın havanın önemi varmış
Öyle valla sonu güzel olunca bu acılar başımızın tacı:)
Cnm ozamana kdr bulantı kusma biter ama acaip acıkıcaz günler uzuyor oruç tutamayız .. hani kış aylarına gelse ve evde olsam öğleye kdr yatar tutardım belki ... tam büyüme zamanı bebeğin hakkına girmek istemem ben sevap kazanacam diye onun rıskını kesiyorum yani ben öyle düşünüyorum :)
Ay iyi hadi erken gidiyormuşsun işe gidip bakcam hemen :)
Niye o kadar geç verdi tarihi canım. Valla sabırlısın . İnşallah pozitif sonuç alırsın.Selam kizlar bugun benim transferimin 13. Gunu ve ben resmen sabir tasi oldum :) doktorum test tarihini sali gunune verdi ve oncesinde yapmami esim istemiyor ama ben heyecandan olucem saliya kadar, sali sabah erkenden kalkip gidicem
Benim doktorum öğlen bire kadar bakıyor cnm şanslıyım erken öğrenicem :)Cnm hemşire direk öyle vuracaksın havanın önemi varmış
Öyle valla sonu güzel olunca bu acılar başımızın tacı:)
Cnm ozamana kdr bulantı kusma biter ama acaip acıkıcaz günler uzuyor oruç tutamayız .. hani kış aylarına gelse ve evde olsam öğleye kdr yatar tutardım belki ... tam büyüme zamanı bebeğin hakkına girmek istemem ben sevap kazanacam diye onun rıskını kesiyorum yani ben öyle düşünüyorum :)
Ay iyi hadi erken gidiyormuşsun işe gidip bakcam hemen :)
E hadi insallah canım dua etcez sana :)Cnm ilk defa gidiyorum kontrole. Benim değerler niraz geç yükseldi ya gecikmelü gidicem bu yüzden. 6. Haftayı doldurdum belki keseyle beraber kalp atımınıda görürüz yada bir ihtimal duyarız. İnşallh herşey yolunda gider.
Ay nkdr geç öğle ya ben 9. Gün yaptım çatlıycaktım vallahi yarın kan ver cnm yüzde yüz çıkar ki :)mşlh ayrıca bukdr beklemen ciddi sabır işiSelam kizlar bugun benim transferimin 13. Gunu ve ben resmen sabir tasi oldum :) doktorum test tarihini sali gunune verdi ve oncesinde yapmami esim istemiyor ama ben heyecandan olucem saliya kadar, sali sabah erkenden kalkip gidicem
Hadi ya demek öylede oluyor bide öyle deneyeyim ozaman acayip yakıyor vallaBenim karnım mosmor olmuştu ilk vurduğumda. Hemşire havasını al iğnenin öle bir dedi.