2016 Aralik tup bebek

Oncelikle hayirli olsun insallah ,
Allah tüm isteyenlerin kucaklarini saglikli bebeklerle doldursun.
AB kalite ; Embriyo Ic hücre A kalite Dis hücre B kalite sanirim
ben de bir arastirmamda görmüstüm ve anladigim ne cok iyi ne de kötü.
Embriyolarin kalitesi her ne kadar önemli olsa da Rabbim ol deyince oluyor bunu biliyoruz..
Doktorda bana ikinci kalite dedi zaten.aynen dedigin gibi valla ikisinde birinci kalite transfer olduda noldu gene tutmadi yani.yeterki rabbim ol desin..

Kızlar gunaydn nasılsınız tedavıye yenı baslayanlar iğnelerle aranız nasıl:KK66:
Bgn bnm son iğne gunum olblr yrn kontrolum var catlatma ıgnesı verirse dgr iğneler artık kullanılmıyormus sanrm

Kızlar gunaydn nasılsınız tedavıye yenı baslayanlar iğnelerle aranız nasıl:KK66:
Bgn bnm son iğne gunum olblr yrn kontrolum var catlatma ıgnesı verirse dgr iğneler artık kullanılmıyormus sanrm
Gunaydin canimm. Allaah cok heycanlii insallah tocaman olmuslardirr minnoslarr

benim de haşimatom var ve bugün tüp bebek tedavisi başladı. bununla ilgili ayrı bir tedavi öngörmemişler mişdi tüp bebek tedavisi sürecinde?
Cnm bir gurup var Selen hanımın hastaları diue orada bir arkadasın var hasimato cok guzel anlatmış neler olduğunu Nasıl ilaçlar kullandığını tup sürecinde bir bak istersen

Merhaba kizlar... Bende yarin ignelerime basliyorum hayirlisiyla.
Yasim 25 sorun tupler tikali ilk denememiz olucak. Insallah hepimiz hayirlii pozitif sonuclar alirizz :KK200::KK28:
Ayy hadi hayırlısı cnm benim de bugun 7. Gun iğnelerde pazartrsi son kontrol ve opuya karar verilecek :rolleyes:
Kizlar bgn ignelerde 8. Gunum kntrolum vardi 3 yada 4 yum gelisiyor pzrtesi yada sali opu olacakmis ins o yumlar saglam cikarda dollenir rakam brz az ama hamile kalmak icin 1 yum yetiyo diyip sukrediyrm. Tedavisi yeni baslayacak arkadaslara da hayrli olsn
Oyy ilk sen sonra ben sanirim cnm hadi bakalım allahım coook guzel yumurtalar toplanir ve dollenir vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlatlar olur o yumurtalar ins cnm :)

Bahceci umut yazmayi untmusum ekleyebilirsin :)
Bende oradayım cnm bugun 7. İgne günüm bitti Selen hanımın hastasıyım
Zaten cok su icerim ben :) damacanayla gezsem yeri esim ne cabuk bitiriyon diye kiziyo :KK70:
Kiz bende uyanamama korkusu var agriyi falan gectimm. İcim bi tuhaf oluyo aklima geldikcee.
Yaa aynısı bendede var hatta keske lokal yapsalar dedim ama o merkezin protokolü buymuş az dozda anestezi ile uyuturlarmış bende hayatımda hic almadım anestezi cok Korkuyurum Yaa :KK43:

Yeni gelen arkadaslar Rabb'im bu yoldaki emeklerimize hayırla neticelendirsin insaallah hepiniz duamdasınız bende dua beklerim sizlerden .. Bir oglum
Var doğal oldu 4 yasinda ikinci nazli cikti iki Şen'e bekletti bu ay anı bir kararla tup kararı aldık basladik 7. Gun bitti iğnelerde pazartesi toplama günüm netleşecek bugun e2 değerime bakıldı ilac dozlarım düştü bakalım buradan guzel haberler veririz insaallah birbirimize ..

Sabah 9 da cnm erkenden düsecegz yollara
Ayy hadi bakalimm hayirli haberlerle gel canimm
Cnm bir gurup var Selen hanımın hastaları diue orada bir arkadasın var hasimato cok guzel anlatmış neler olduğunu Nasıl ilaçlar kullandığını tup sürecinde bir bak istersen

Ayy hadi hayırlısı cnm benim de bugun 7. Gun iğnelerde pazartrsi son kontrol ve opuya karar verilecek :rolleyes:

Oyy ilk sen sonra ben sanirim cnm hadi bakalım allahım coook guzel yumurtalar toplanir ve dollenir vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlatlar olur o yumurtalar ins cnm :)

Yaa aynısı bendede var hatta keske lokal yapsalar dedim ama o merkezin protokolü buymuş az dozda anestezi ile uyuturlarmış bende hayatımda hic almadım anestezi cok Korkuyurum Yaa :KK43:
Korkunun ecele faydasi yok mecburuz sen bana gaz ver ben sana :KK70:
Yeni gelen arkadaslar Rabb'im bu yoldaki emeklerimize hayırla neticelendirsin insaallah hepiniz duamdasınız bende dua beklerim sizlerden .. Bir oglum
Var doğal oldu 4 yasinda ikinci nazli cikti iki Şen'e bekletti bu ay anı bir kararla tup kararı aldık basladik 7. Gun bitti iğnelerde pazartesi toplama günüm netleşecek bugun e2 değerime bakıldı ilac dozlarım düştü bakalım buradan guzel haberler veririz insaallah birbirimize ..
E2 kac olmasi gerekiyomus canim

Negüzel kızlar iğneler başlanmış ben haftaya cuma dr gitcem eğer kistim patlamışsa çizik atacak ogun 2 hafta sonrada adet olurum 1 ay var nerden baksan inş kistim gitmiştir 1 ay bile çok gelirken uzamaz daha fazla kist yüzünden

Bu arada bugun arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik daha 4 aylık bi bebeği var öyle ağladı istemiyor diye ben onun yerinde olmayı çok isterdim :KK43: ama onun için o pozitif sonuç ölüm gibi zor bizde o sonucu görelim diye neler yapıyoruz ... o öyle ben böyle sınanıyorum sanırım :KK43: ve korunurken hamile kaldı

Merhabalar, anesteziden korkan arkadaşlara nacizane şöyle bi tavsiyem olabilir;
Ben ilk defa Laparoskopi olduğumda alacaktım anestezi ve sürekli evham geliyordu. Ya uyanamazsam masada kalırsam anneme o haberi verirlerse gibisinden. sonra baktım kendimi daha çok korkutuyorum. Dedim alnıma o gün yazıldıysa zaten napsam da değiştiremem ama yazılmadıysa da ne dr hatası ne doz fazlası buna sebep olamaz. Böyle düşünmeye başladıktan sonra içim ferahladı. Hatta beni götürürlerken annem maşallah ben senden çok korkuyorum fln dedi halime bakıp. Hasılı evham yapmayıp böyle düşünmeye çalışırsanız belki faydası olur. İnşallah hepimizin yüzüne gülsün Allah ım

İnsallah cnm merakla bekliyrm ztn cok yumurtam yok kacı saglam cıkıp döllenecek acaba hakkimizfa hayirlisi olsn

Negüzel kızlar iğneler başlanmış ben haftaya cuma dr gitcem eğer kistim patlamışsa çizik atacak ogun 2 hafta sonrada adet olurum 1 ay var nerden baksan inş kistim gitmiştir 1 ay bile çok gelirken uzamaz daha fazla kist yüzünden
Gecer canim gecer biraz yoruluyo insan beklerken

Bende bu sabah ordaydim ilk ignem icin gelmistim ayni sekilde doktorum selen hanim :)

Bu arada bugun arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik daha 4 aylık bi bebeği var öyle ağladı istemiyor diye ben onun yerinde olmayı çok isterdim :KK43: ama onun için o pozitif sonuç ölüm gibi zor bizde o sonucu görelim diye neler yapıyoruz ... o öyle ben böyle sınanıyorum sanırım :KK43: ve korunurken hamile kaldı
Hadi Yaa ne zor dimi oda off simdi ikinci de hu kadar uğraştık ya üçüncüyü istersek bebegimiz doğunca hic korunmayalım diyirum ama bu seferde olursa hemen diye düşünüyor insan cok zor her Türlü :KK43:

Merhabalar, anesteziden korkan arkadaşlara nacizane şöyle bi tavsiyem olabilir;
Ben ilk defa Laparoskopi olduğumda alacaktım anestezi ve sürekli evham geliyordu. Ya uyanamazsam masada kalırsam anneme o haberi verirlerse gibisinden. sonra baktım kendimi daha çok korkutuyorum. Dedim alnıma o gün yazıldıysa zaten napsam da değiştiremem ama yazılmadıysa da ne dr hatası ne doz fazlası buna sebep olamaz. Böyle düşünmeye başladıktan sonra içim ferahladı. Hatta beni götürürlerken annem maşallah ben senden çok korkuyorum fln dedi halime bakıp. Hasılı evham yapmayıp böyle düşünmeye çalışırsanız belki faydası olur. İnşallah hepimizin yüzüne gülsün Allah ım
Amiin cnm Sagolasin cok dogru söylüyorsun ins bizde kolayca atlatiriz

Bende bu sabah ordaydim ilk ignem icin gelmistim ayni sekilde doktorum selen hanim :)
Selen hanım kongredeydi bugun sabah Hemsire ben muayenedeydim birine ilk iğnesi terfi edilecek diyordu belki de o sendin :)) Hakkı'mızda hayırlısı olsun cnm umarım birbirimize guzel
Haberler veririz buradan :) benim bugun 7. Günümdu iğnem

Ayy hadi bakalimm hayirli haberlerle gel canimm

Korkunun ecele faydasi yok mecburuz sen bana gaz ver ben sana :KK70:

E2 kac olmasi gerekiyomus canim
Aynen cnm gazlayalım
Allah'ın izniyle hic bisey olmayacak yaparız biz bunu mu yapamayacağız caniiiiim :)
E2 sanirim 5000 uzeri tehlikeli oluyor tam emin değilim benim 1200 gibi bir rakamdı sanirim oyle soyledi telefonda Hemsire Selen hanıma

X