2016 Aralik tup bebek

Selen hanım kongredeydi bugun sabah Hemsire ben muayenedeydim birine ilk iğnesi terfi edilecek diyordu belki de o sendin :)) Hakkı'mızda hayırlısı olsun cnm umarım birbirimize guzel
Haberler veririz buradan :) benim bugun 7. Günümdu iğnem
buyuk ihtimal benimdir bende sabah saatlerinde ordaydim :) insallaah hepimizin yuzunu guldursun rabbimm

Aynen cnm gazlayalım
Allah'ın izniyle hic bisey olmayacak yaparız biz bunu mu yapamayacağız caniiiiim :)
E2 sanirim 5000 uzeri tehlikeli oluyor tam emin değilim benim 1200 gibi bir rakamdı sanirim oyle soyledi telefonda Hemsire Selen hanıma
Anladimm canimm bakalim benim kac cikcak pazartesi sabahtan kan bakip ultrasona alcaklarmis hayirlisi insallah
Ignelerle araniz nasil kizlar. Ben bugun ikinciyi olucam ama kendim yapamiyorum :110:
Ben kendim yapiyorum canim alistimm hic acitmiyorum bile elim cok hafif :KK70:ama gunduz cok uyku yapiyo bana yaa esneyip duruyorum surekli gozlerim yorgunn uyumamak icin direniyorumm.

Aklıma bişey takıldı size sormak istiyorum. Ben aşılama yaptırdığım gün dr hiç ultrasonla bakmadı yum.çatlamış mı çatlamamış mı diye. Direk aşıya geçti. Önce bakması gerekmez miydi yumurta çatlamış mı diye. Sizlerde nasıl oldu

Ignelerle araniz nasil kizlar. Ben bugun ikinciyi olucam ama kendim yapamiyorum :110:
Bakmadan batırırısn gerisi kolay cnm acıtmıyor okdr fikir olarak alışması acısından daha zor:) evde yapan biri varsa iyi ama sabah aksam hastaneye tasinmak zor olur senin icin 10 12 gun boyunca

Bakmadan batırırısn gerisi kolay cnm acıtmıyor okdr fikir olarak alışması acısından daha zor:) evde yapan biri varsa iyi ama sabah aksam hastaneye tasinmak zor olur senin icin 10 12 gun boyunca
evet alismam lazim.bide bu ilaci nerde sakliyosunuz acildiktan sonrada dolaptami bekliyo ?internette oda sicaklignda saklayinz diyo ama bunla ilgilide bise demediler

Aklıma bişey takıldı size sormak istiyorum. Ben aşılama yaptırdığım gün dr hiç ultrasonla bakmadı yum.çatlamış mı çatlamamış mı diye. Direk aşıya geçti. Önce bakması gerekmez miydi yumurta çatlamış mı diye. Sizlerde nasıl oldu
Asilamada benimkilere de bakmamislardi canim direk yapmislardi
2 gun daha iğneye dvm dedı sol yumurtalık cvp vermıyordu o da cvp vermiş cok sukur ordanda 2 yum gelişiyor sayı arttı:) opuda cars olacak yuksek ihtimal pazartesi kontrolum var ozmn belli olur. Opu tarıhımı degiştireblrsn cnm
Oo super olmuss fazla olursa dondurursunn ilerde tekrar kullanabilirsin
evet alismam lazim.bide bu ilaci nerde sakliyosunuz acildiktan sonrada dolaptami bekliyo ?internette oda sicaklignda saklayinz diyo ama bunla ilgilide bise demediler
Ben dolapta sakliyorum canim buz akusuyle verdiler dolapta sakla dediler

mnya mnya cnm ben alıştım iğnelere Yaa ilk gun cok rahat yaptım ikinci gun bir tirstim zor oldu kac dk cesaret gelsinndiye bekledim :)
Bu arada kızlar Benn ilaçları oda sıcaklığında duruyor dolaba koy demediler bana bugun igne 8. Gun bitti bakalım pazartrsi kontrol var umarım
Hersey yolundadir

Gonalf yi buzdolabinin yumurta gozune koyun dediler digerleri odada durdu bnm merional ve orgalutran yani

Ben de bugün umut tüp bebekte ilk tedavime başladım cem beyle. bana gonal f verdiler onu da oda sıcaklığında saklayabilirsiniz dediler.buzdolabına koymadım

Ben de bugün umut tüp bebekte ilk tedavime başladım cem beyle. bana gonal f verdiler onu da oda sıcaklığında saklayabilirsiniz dediler.buzdolabına koymadım
Ohh icim rahatladı cnm Yaa bende orada Selen hanımdayım yanı oyle olsa ztn uyarırlardı mutlaka herseyi soyluyorlar cunku

dilfeza dilfeza sağol canım amin inşallah hepimize...evet ilk tedavim 15 aylık evliyim çocuğum yok.herhangi bi tedavi de olmadık aşılama vs. zaman kaybı olmasın dedik
Aynen bizde oyle düşündük asilama Zaman kaybı
Olurdu Dr gore doğalda olurdu bekleseydik ama ztn iki senedir bekliyoruz bir oglum var 4 yasinda kendiliginden olan onun ikinci yas günüden beri uğraşıyoruz akma kalamadım bakalım nasip oğluma bir kardes cok istiyoruz :) umarim yüzünüzü güldürür Rabb'im cnm

mnya mnya cnm ben alıştım iğnelere Yaa ilk gun cok rahat yaptım ikinci gun bir tirstim zor oldu kac dk cesaret gelsinndiye bekledim :)
Bu arada kızlar Benn ilaçları oda sıcaklığında duruyor dolaba koy demediler bana bugun igne 8. Gun bitti bakalım pazartrsi kontrol var umarım
Hersey yolundadir

Gonalf yi buzdolabinin yumurta gozune koyun dediler digerleri odada durdu bnm merional ve orgalutran yani
saolun kizlar sordum bugun msj attim klinige buzdolabinda saklamam gerektigini soylediler

X