2016 Aralik tup bebek

Bide femara diye bi ilac yazdilar tam olarak ne ise yaradigini bilen var mi?
Bnde femara kullandm yumurta rezervi zayif olana veriliyor diye okudum yumurta hassaslastirici protokol diye geciyo femara protokolu. Faydali brsy yani daha cok verim elde etmek icin veriyorlar. Kac yum var amh kac cikti

Bnde femara kullandm yumurta rezervi zayif olana veriliyor diye okudum yumurta hassaslastirici protokol diye geciyo femara protokolu. Faydali brsy yani daha cok verim elde etmek icin veriyorlar. Kac yum var amh kac cikti
Ben ikincide femara kullandim canim.rezervi az olanlara veriyor galiba.ama bana gore bana iyi geldi.ilkinde 8 yumurta toplandi 3 u dollendi 2 tane transfer edildi.onda femara kullanmamistim.ikincide kullandim 6 tane toplandi 4 u dollendi biri transfer yapildi.3 tanede dondurmaya kaldi.kaliteleri daha iyi cikti yani.

Ben ikincide femara kullandim canim.rezervi az olanlara veriyor galiba.ama bana gore bana iyi geldi.ilkinde 8 yumurta toplandi 3 u dollendi 2 tane transfer edildi.onda femara kullanmamistim.ikincide kullandim 6 tane toplandi 4 u dollendi biri transfer yapildi.3 tanede dondurmaya kaldi.kaliteleri daha iyi cikti yani.
Ay insallah bnde faydasini gorurum cnm dondurulacak yum kalir umarim

İyiyim canimm sen napiyosunn. Heycanliyim ben yarin ilaclara basliyorumm.
Hayirli olsun canim.bol bol saglikli kaliteli yumislerin olsun insallah.bu arada beni listeye eklemissin tesekkur ederim.ama sperm azligi yazmissin.bende sorun rezerv azligi.dondurulmusla denicrm.duzeltirsen sevinirim.

Merhaba kizlar... Bende yarin ignelerime basliyorum hayirlisiyla.
Yasim 25 sorun tupler tikali ilk denememiz olucak. Insallah hepimiz hayirlii pozitif sonuclar alirizz :KK200::KK28:
Hosgeldin canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Kizlar bgn ignelerde 8. Gunum kntrolum vardi 3 yada 4 yum gelisiyor pzrtesi yada sali opu olacakmis ins o yumlar saglam cikarda dollenir rakam brz az ama hamile kalmak icin 1 yum yetiyo diyip sukrediyrm. Tedavisi yeni baslayacak arkadaslara da hayrli olsn

X