iyiyz canım sen kaç haftalıksınNslsniz kizlar ne guzel cinsiyetlere gecmissiniz darisi basimiza inss
20 olacakti mlsf olmadi cnm kaybettim ikinci transfer icin estrafem kullaniyorum 5 de rahim kalinligina bakilacakiyiyz canım sen kaç haftalıksın
Ya kusura bakma valla ya ben duruyo sanıyodum yada aklımdanmı çıktı ki valla bilinçsiz üzdümse mazur gör inş bundan sonra olur. Ne kadarlıkken kaybetrin sebebi neydi20 olacakti mlsf olmadi cnm kaybettim ikinci transfer icin estrafem kullaniyorum 5 de rahim kalinligina bakilacak
Burdayız canım sen nasılsın varmı bi slklntlKızlar nasılsınız kimse girmiyorartık buraya
İyiyim hamdolsun ben de sonbaharı bekliyorumBurdayız canım sen nasılsın varmı bi slklntl
Neden ya senindemi gitti valla ben bayadır girmiyorum ama seninki vardı ya ofİyiyim hamdolsun ben de sonbaharı bekliyoruminşallah tekrar tüp bebeğe başlamak için
Ayycanım benim sen sanırım karıştırdın benim transfer bile olmadı malesef benim embriyolar cözulürken bozuldu ve transfer iptal olduNeden ya senindemi gitti valla ben bayadır girmiyorum ama seninki vardı ya of
Ya bilmiyorum ama ben niye böyle hatırlıyorum rabbim yardımcın olsun inş olur sonbahar peki uzun bizaman şimdi olmuyomuAyycanım benim sen sanırım karıştırdın benim transfer bile olmadı malesef benim embriyolar cözulürken bozuldu ve transfer iptal olduartık sonbaharda tekrar deneyecez inşallah sizin cinsiyet belli oldu dimi kaç haftalık oldunuz canım
Ya canım dr a kalsa en gec 3 ay 6 ay sonra başlayalim dedi ama maddi durum malesef el vermiyor günler çabuk geçsin istiyorum hayırlısı bakalım hala inanamıyorum bazen 4.deneme olacağına çünkü çok umutluydum bu denemede ama er geç olacak inşallah inanıyorum bunaYa bilmiyorum ama ben niye böyle hatırlıyorum rabbim yardımcın olsun inş olur sonbahar peki uzun bizaman şimdi olmuyomu
Bitanem allah razı olsun senden canım benim sen hamileydin dimi inşallah sizler de sağlıkla kucaginiza alırsınız minikleriKizlar pek konusamiyoruz ama hepinize isteyen herkese her gece dua ediyorum
Canım çok dua edicem inş bu kez olurYa canım dr a kalsa en gec 3 ay 6 ay sonra başlayalim dedi ama maddi durum malesef el vermiyor günler çabuk geçsin istiyorum hayırlısı bakalım hala inanamıyorum bazen 4.deneme olacağına çünkü çok umutluydum bu denemede ama er geç olacak inşallah inanıyorum buna
Ayymasallah sizeEvet cnm cok sukur ikinci denemede oldu benimde simdi bi oglum olacakmis allah en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah bizede kucagimiza almayi nasip etsin..
Bitanemmmm allah razı olsun inşallah rabbim meleğini korusun Size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alıp huzurla büyütürsünüz çok teşekkür ederim canım çok mutlu olurum dualarınaCanım çok dua edicem inş bu kez olur
Selam arkadaşım baya olmuş yazalı bende bugün bir tanıdığımın tavsiyesi ile kadir beye başladım. Sen ne durumdasın sonuç aldınmı?Merhabalarr
Aranıza benide alırmısınız? Bende kasım 25-27 arası regl olucam ve ikinci günü tedaviye başlıycaz daha önce 2 kere aşılama denedim olmadı hiç hamilelik yaşamadım 7 senelik evliyim 27 yaşındayım sebepsiz inferlite diyo doktorlar şişli kolan hastanesinde kadir Savan doktorumun adı,hepimizin adına hayırlı olsun inşallah