2016 Aralik tup bebek

Doktor bana 1 ay sonra gel dedi. Jeli fitili ve folik asiti bıraktırdı kan hapı bide vitamin yazdı. Size de bıraktırdı mı doktorunuz?

Senin bebiş paralel geliyor ama ucu kalkık gibi tamda karar veremedim ama bu teoriye göre kıza daha benzettim sanki :)

Teyzoşları size fındık kurdumun resmini göstermek istiyorum. Allahım sana şükürler olsun. Rabbim isteyen ve bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin inşallah
Maşallah ona. Yüzüde belirginleşmiş. Ağzı yüzü kutu gibi.. Çok tatlı. Eşim telefona bakarken soruyor napıyosun diye, bebeğimin arkadaşlarının annesiyle konuşuyorum diyorum. Kimbilir belki bebişlerin yolu kesişir bir yerde.

İnşallah arkadaş olurlar ilerde canım. Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Günaydın kızlar umarım iyidir herkes.. Benim daha 1 hafta var kontrole ama nasıl sabredecegimi bilmiyorum. 3 gündür okulda cok yoruldum dünden beri rahimden vajinaya dogru agrı ve acı hissediyorum 10 15 saniye de bir.. Sizce gideyim mi doktora ?

Canım bebek büyüdüğü için olabilir. Doktorum bana kanama olmadığı sürece endişelenme dedi.

Canım kaç haftalık olduğu bilmiyorum ama bendede var kasıklarımda sonra rahim ağzında normal bu haftalarlarda rahim daha çok büyüyormuş rahatsız edici ama arada dürtü veriyor vajinaya benimde

Canım bebek büyüdüğü için olabilir. Doktorum bana kanama olmadığı sürece endişelenme dedi.

Canım kaç haftalık olduğu bilmiyorum ama bendede var kasıklarımda sonra rahim ağzında normal bu haftalarlarda rahim daha çok büyüyormuş rahatsız edici ama arada dürtü veriyor vajinaya benimde
11. Haftamdayım haklısınız bebiş büyüdükce agrı olması da normal
Zaten su meşhur el doplerimle dinledim şimdi pıt pıtları :) bi hafta daha sabredelim bakalım :)

11. Haftamdayım haklısınız bebiş büyüdükce agrı olması da normal
Zaten su meşhur el doplerimle dinledim şimdi pıt pıtları :) bi hafta daha sabredelim bakalım :)
Yakın biyerde olsan kapında sıraya girerdik bebişlerin kalbini dinletmek için ne güzel dinleyip rahatlıyosun. Ben dün ikili test sonucumu gösterdim herşey normal bi sıkıntı yok dedi doktorum şükürler olsun darısı size inşallah sonucu beklemek geriyor insanı

kızlar bana tup bebek tedavısı surecınde günde 3 tane estrofem vermıslerdı, dr devam ettırdı, bu hafta 10.haftamdayım..haftaya belkı bıraktırır dıyorum..sız ıcıyor musunuz estrofem ?
ayrıca ıkı günde bır progestan ıgne ve sabah aksam da crınone kullanıyorum.
ha sabahleyın bebe aspırını, aksam da claxene var tabı.

sızlerın ılac kullanım durumları nasıl..endıse edıyorum bebeğe zararı olur dıye..

Cnm o ilaçların hiç biri bebeğe zararlı deil o açıdan hiç kafana takma ama baya kullandırmış doktor sana .. ben 6. Hafta tüm ilaçları kesti sadece crinone jel kullan demişti şimdi kanama olunca proloton depot igne ile crinone jel progestan fitil kullanıyorum çok sıkıldım ilaçlardan:)
Gözün aydın cnm insan iyi çıkknca sonucu rahatlıyor :)

Benim sabah yine baya bi kahve leke geldi hatta gelirken bariz hissedilecek kdr geliyor keyfim kaçıyor görünce cumartesi tüp bebek doktoruna gitcem merak ediyorum o nediycek işe başla demişti kadın Doğum doktoru ama ondan sonra hep leke geldi bi yanım işe gitmek istiyor ama bi yanım korkuyor bebeklere bşy olur diye .. çok ruhumu daraltmışım rabbim yardım etsin

canım panık yapma, kahve leke zaten eskı kan, yenı bır kanama degıl bılıyoruz ki. kendını rahatlatmaya calıs, sen nasıl bır kanama yasadın o bebişler tutundu sana cok sukur..allahın ıznıyle bırsey olmayacak bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…