Insallah canim 12. Haftada bıçak gibi kesiliyomus mide bulantilari bizimde öyle olur belki.Ben hiç kusmadım ama iki gündür t azımın tadı tuzu yok midemde bi tuhaf. Hem tiksinti hem açlık hissi var. Sudan da midem bulanıyo valla. Ama son haftalar artık sanırım bulantılar için
Benimde baş agrım oluyor haftada 2-3 kez kesinIyiki de çok olmuyo senin insan birsey yapamiyo çünkü. Benimde her gün farkli farkli agrilarim cikiyo.bugün kasik agrisi çektim.
Saglikli olsunlarda hersey gecer canım
Hiç bilmiyorum vallaNeden baş agrisi oluyo acaba? Insallah en kisa zamanda geçer. Bi hamile arkadasim hamileligin en güzel zamanlari 3.aydan sonra basliyo demişti, insan çok rahat enerjik hissesiyomus kendini :))
Baş ağrısı bende de var 4-5 gündür. Bu hafta normal yazıyo heryerdeHiç bilmiyorum valla
Doktora sordum progestan fitil yapıyordur dedi
İnş ondan dolayıdır başka bşy olmasında
Ama hiç dayanamıyorum baş ağrısınamigde bulantısı bile iyi geliyor yanında
canım ben de 4 kıloya yakın verdım..hıcbırsey canım ıstemıyor..su bıle tatsız mıdemı bulandırıyor,gunde 1 lt su ancak ıcebılıyorum..hıc kusmadım ama mıde bulantısı sureklı var..kılo verdıgım ıcın de ekstradan halsızlık oldu sanırım..Kizlar herkese merhaba
Mide bulantilarim çok kötü, bütün hayatimi etkiliyo,içtiğim sudan, yediğim yemekten tat alamiyorum.Bazi günler kusma oluyo kendimi tutuyorum çoğu zaman.herkeste ayni belirtiler var sanirim.
Burun kulak tıkanıklığı hamilelikte normal cnm gögüslerim gecen haftaya göre benimde sakinleşti ama hala dolgulu. Sol göğsüm bayağa çatladı benim. Şu bir haftayıda geçireyim hayırlısıyla başlıycam bakımlara.canım ben de 4 kıloya yakın verdım..hıcbırsey canım ıstemıyor..su bıle tatsız mıdemı bulandırıyor,gunde 1 lt su ancak ıcebılıyorum..hıc kusmadım ama mıde bulantısı sureklı var..kılo verdıgım ıcın de ekstradan halsızlık oldu sanırım..
kızlar bır de bu hafta ben sesımı ıcımde duyuyorum hanı böyle kulaklarınız tıkalı gıbı olur tarıf edemedim ama sanırım kan basıncı ıle ılgılı..ozellıkle sabahları daha cok oluyor..
bır de goguslerım sıs ama oyle abartı bır durum goremıyorum ben..ne çatlak var ne bısey cunku cıddı bır buyume olmadı..yataktan kalkınca falan bazen hıssettırıyor o kadar..
Cnm kan basıncından oluyor benimde burnum sürekli kapalı bide kendi kalp atışımı sürekli duyuyorum tam anlatamamdım ama :)canım ben de 4 kıloya yakın verdım..hıcbırsey canım ıstemıyor..su bıle tatsız mıdemı bulandırıyor,gunde 1 lt su ancak ıcebılıyorum..hıc kusmadım ama mıde bulantısı sureklı var..kılo verdıgım ıcın de ekstradan halsızlık oldu sanırım..
kızlar bır de bu hafta ben sesımı ıcımde duyuyorum hanı böyle kulaklarınız tıkalı gıbı olur tarıf edemedim ama sanırım kan basıncı ıle ılgılı..ozellıkle sabahları daha cok oluyor..
bır de goguslerım sıs ama oyle abartı bır durum goremıyorum ben..ne çatlak var ne bısey cunku cıddı bır buyume olmadı..yataktan kalkınca falan bazen hıssettırıyor o kadar..
evet yaa nefesımı yankılı gıbı kulaklarımda duyuyorum sankı..Bende de sürekli uğultu gibi bişey oluyo kulağımda demekki hamileliktenmiş. Benim de göğüslerim eskisi kadar şiş değil ama çatlamış kuru ciltliyim bi de ben.
evet evet aynı sey demekkı, nefes alıp verısımı kulaklarımla duyuyorum sankı :) burnum tıkalı degıl ama kulaklarım bır garıp basınç mıdır nedır..Cnm kan basıncından oluyor benimde burnum sürekli kapalı bide kendi kalp atışımı sürekli duyuyorum tam anlatamamdım ama :)
Baya kilo vermişsin ilk aylarda önemli deil bundn sonra almaya bak ama ilk 3-4 ay senden besleniyor bebek sonda yediklerinden besleniyor
Aynen şu 3 ay bitse varya biraz daha rahat etcez tabi bide ense kalınlığı var onuda altlatsak rahatlarız inşevet evet aynı sey demekkı, nefes alıp verısımı kulaklarımla duyuyorum sankı :) burnum tıkalı degıl ama kulaklarım bır garıp basınç mıdır nedır..
ben bu hafta 10.haftaya başladım..ınsallah 10-11-12. haftalar gecsın en azından bır oh dıyecegım sankı..ha bır de tabıkı bu arada haftaya salı dr kontrolüm var..umarım bebısın kordonundakı kıst yokolmustur..kanama alanım kurumuş ya da yokolmustur..bu randevuyu atlatayım hayırlısıyla, ondan sonra da ense burun muhabbetı başlayacak hayırlısıyla..bıtmıyor stresler bıtmıyorrrr...allahım hayırlısıyla sağlıkla versın razıyız herseye..
Sgl cnm Bnm kucağımıza alalım inşKızçelerrr bu korkular hiç bitmiyor ilk tedavi de yumurta olacakmı sonra döllenme transfer kan testi sonra değer katlanarak mı kese kalp atışı Vs Vs ........rahatlayın kızlar Rabbimin izniyle kucağınıza alacaksınız dualarım hepinizle hep takip ediyorum sizleri inşallah bir gün bizde tekrar tedaviye başlayınca hamile haberi veririz inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aminnn bitanem duana tüm kalbimle Aminnn diyorumSgl cnm Bnm kucağımıza alalım inş
Darısı tüm kader arkadaşlarıma inş :)
Benimde ilk defa bu hafta kulaklarimda basınç vardi. Daha önceden duymuştum oluyormuş böylecanım ben de 4 kıloya yakın verdıcontent://media/external/file/141278m..hıcbırsey canım ıstemıyor..su bıle tatsız mıdemı bulandırıyor,gunde 1 lt su ancak ıcebılıyorum..hıc kusmadım ama mıde bulantısı sureklı var..kılo verdıgım ıcın de ekstradan halsızlık oldu sanırım..
Canım kahve gelsin korkma. Benimde geliyo. Yeni kanama olmasın yeterki. Bende salı gidicem bakalım simir testinde ne çıkıcak. Benimde kasığıma ağrı giriyo, bacağıma vuruyo. Dünden beri çok ağrıyo bacaklarım. Gece uyku kalitesi iyice düştü benim zaten.Slm kızlar benim gece baya bi kahve leke geldi hafifte kaşık agrım vardı moralim sıfır oldu valla şimdi açık kahve geliyor nezaman bitecek elim yüreğimde bekleyince zaman geçmiyor gece hiç uyumadım
Geçmiş olsun canım geçecek inşallah bugünler biraz zor geçiyor ama geçecekSlm kızlar benim gece baya bi kahve leke geldi hafifte kaşık agrım vardı moralim sıfır oldu valla şimdi açık kahve geliyor nezaman bitecek elim yüreğimde bekleyince zaman geçmiyor gece hiç uyumadım