2016 Aralik tup bebek

Günaydın arkadaşlar bugün kontrolüm var yine yüreğim ağzımda inşallah bebeğim iyidir. Dua edin. Doğurana kadar bu evhamlar bitmeyecek sanırım
Bende ikili test sonucumu almaya gidicem bizim evhamlar bitmiyor hiç yani ne zaman kucamıza alırız ozaman biter. Canım korma iyidir bebeğin hatta cinsiyet bile öğrenirsin bugün dualarım seninle

Geçmiş olsun canım geçecek inşallah bugünler biraz zor geçiyor ama geçecek
İnş cnm inş doğurana kdr elim yüreğimde olcak onu anladım
2-3 kez kahve bordo gibi geldi sonra açıl kahve gibi gece gece görünce başımdan kaynar sular döküldü valla şimdilik baya açık kahve geliyor inş Yen'i kanama gelmez devamında sanırım bizim hamilelikler böyle gidecek

Bende ikili test sonucumu almaya gidicem bizim evhamlar bitmiyor hiç yani ne zaman kucamıza alırız ozaman biter. Canım korma iyidir bebeğin hatta cinsiyet bile öğrenirsin bugün dualarım seninle
Canım gittim büyümüş sıpa gayet iyi maşallah ikili test için kan verdim. Bir hafta sonra çıkacakmış. Cinsiyetini sordum bir çıkıntı var gibi görünüyo ama net değil çok küçük bir sonraki kontrolde netleşir dedi.

İyi maşallah canım ense kalınlığı nasılmış söyledimi benimki 0.7 demişti

Gözün aydın canım sonuçların güzel çıksın. İki test fiyatı nedir?

Gözüken aydın cnm insan cinsiyetini merak ediyor valla:)

Kızlar mrb nasılsınız A aykumsal canım insallah test sonucun da güzel gelecek minikgelin senin hamilelik hep endişeli geçecek bu gidişle sıkıntı yapma böyle ikiz gebeliklerde normal bu durumlar dr lar hep bunu söylüyor içini ferah tut
Bende çok sık giremedim bu aralar internetim durmadan bitiyor anlamadım sinir oluyorum neyse Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize bende geçen hafta kalp atışını duydum çok sukur 12. Hafta ikili tarama için gel dedi daha 2 hafta var zor dayanıyorum valla öpüyorum hepinizi güzeller

Aynen cnm böyle gidecek sanırım korkuyla nasıl gececek zaman bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun
İki hafta çok uzun geliyor gerçekten hiç bitmiyor günler sanki :) ama güzel yanı baya büyümüş görüyorsun ya gittiğinde oda güzel oluyor :)
İnternet banada dayanmıyor eve aldık baktım olmuyor :)

Ya cnm bnd
Ya cnm bnde eşime söylüyorum hep ama radyasyon yayıyor diye yok diyo belki de bahane bilemiyorum bakalım inşallah bnde kipirtilarini görürüm bebeğimin gerçi bu testler beni çok geriyor stres oluyorum çok korkuyorum Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmenizi nasip etsin insallah

Cnm ense kalınlığı az ise bide burun kemiği oluşmuş ise hiç bi sorun olmaz Allah'ın izini ile iki test zaten bi olasılık ondan ona çok güvenmemek lazımm arkadaşım pazartesi Doğum yaptı ultrason ölçümleri normaldi ama ikili testi riskli çıktı bebek gayet sağlıklı doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…