2016 Aralik tup bebek

İnş cnm inş mantıklı düşününce senin dediğin gibi diyorum leke gelmiyor keyfim yerine geliyor .. leke gelince yine moralim bozuluyor yinede kan gelmesinden iyi diyorum.. Rabbim istese hiç bişy engel olmaz ...bi cumartesi olsa tüp bebek doktoruma çok güveniyorum bana ayrı bi güven hissi veriyor o nediycek acaba

Canım gerçekten çok kötü bi durum insan hayattan soğuyor allah yardımcın olsun belkide senin doğurana kadar olucak ikiz olduğu için çalışma canım sen üç ayı atlatana kadar fırsat buldukça yatmaya çalış fazla ayakta durma geçmiş olsun

Sgl cnm Bnm sanırım böyle gidecek sanırım .. şöyle bi doğursak bugünleri gülümseyerek hatırlasak inş

Valla yakın olalim çok isterdim çünkü şu an dünyada birbirini en çok anlayan insanlarız sanırım
Hadi gözün aydın canım çok şükür çok sevindim

Valla yakın olalim çok isterdim çünkü şu an dünyada birbirini en çok anlayan insanlarız sanırım
Hadi gözün aydın canım çok şükür çok sevindim
Canım çok sağol aynen bende çok isterdim yakın olmayı eşim bile anlamıyor beni hiç naz eden biri değilim ama ağrım olduğunda gergin oluyorum anlamıyor hiççç anlamıyor

Sgl cnm Bnm sanırım böyle gidecek sanırım .. şöyle bi doğursak bugünleri gülümseyerek hatırlasak inş
Canım şimdi aklıma geldi kuzenim üçüzlere hamileydi ve hemen hemen tüm hamileliği kanama yada lekelenme ile devam etti yani Çoğul gebeliklerde normalmiş bugün onunla oturduk ordan geldi konu sana yazıyım dedim belki biraz olsun rahatlarsın

Bende 9. Haftamda biraktim estrofemi doktor içme artik dedi.diger ilaclarida 1 hafta sonra biraktirir insallah

Allaha emanet bebeklerin içini ferah tutmaya çalış, sen en kotulerinide yaşadın.
Insallah kötü birsey yoktur.

Allaha emanet bebeklerin içini ferah tutmaya çalış, sen en kotulerinide yaşadın.
Insallah kötü birsey yoktur.
İnş cnm allah razı olsun nkdr zor bi süreç vallahi kimi zaman keşke tek olsaydı diyorum ki ikiz okdr çok sever ve her seferinde hayalimdi ama böyle zor geçeceğini düşünmemiştim hiç
Oy cnm Bnm aklına geldiğim için ayrı mutlu oldum dediğin gibi genelde oluyormuş ama işte insan eli yüreğinde oluyor her leke geldiğin de doktora gidesim geliyor hayırlısı ile bitseydi şu dönemler ... darısı sana cnm sonbaharda sendede güzel haberler alcam inş :)

Kızlar benim cumartesi 13 haftam doluyor ama son adet tarihime göre 28inde 3aylık oluyorum benimde bikaç gün önde gidiyor simdi sat a göre mi ultrasano göremi hesaplıcaz

Kızlar günaydın. Biz yine randevudan önce doktora koştuk malesef. Dün serum yedik. Bugunde kendi doktoruma göründüm bebeğimiz gayet iyi şükürler olsun. Kanama çok fazla ama bebek şuanda daha güçlü dedi. Ense kalınlığımıza da baktı iyi dedi. Kan çok kan kaybettiğimiz için kan ilacına başladık. Estroferm dahil bütün ilaçlara devam edicez. Randevusunu bekleyerken panik yapıp zamanı kendine eziyet eden arkadaşlarım içinizi ferah tutun. Sorununuz yokken kendi kendinizi hiç üzmeyin.

Canım benim hep aklimdasin ki zaten haklısın bitanem o kadar zor elde ediliyirki insan hep korkuyor ama inşallah Rabbimin izniyle bu günler geçecek sağlıkla kucağına alacaksın inşallah hadi cinsiyetlerini öğren onlara bişeyler òrüyüm çam sakızı çoban armağanı keşke gerçek hayatta senle tanışma karşılaşma imkanımız olsaydı ne güzel Dost olurduk cinsiyetleri merakla bekliyorum inşallah sonbahar keşke hemen gelse de inşallah bende mutlu haber paylaşsam ama çok korkuyorum çok

Oy cnm Bnm sen nasıl incesin bunları düşünmen bile yapmış kdr oldun bana teşekkür ederim cnm Bnm :)

gecmıs olsun canım, cok sukur bebıs ıyıymıs cok sevındım..baya kırmızı kanama mı oldu..regl gıbı..nerden geliyor bu kan yaa..benım de ıcerde kanama alanı var endıse etmıyor degılım..bu arada kan sulandırıcı kullanıyor musun kanama olunca o ılaclarda bır degısıklık yaptı mı dr ? kaçıncı haftadasın su ara ? benım de 7.haftada kanamam olmuş ve durmuştu..

Sağol cnm allah razı olsun. Kan sulandırıcıyı ilk kanamada bırakmıştık. Kanama alanı bebwğin kesesinin etrafını saran damarlardan kaynaklanıyor dedi. Ama beslendiği alan çok büyük bebeğin. Olmamasını tabiki tercih ederiz ama diyo, bebek güçlendiği için fazla korkma sakin ol dedi. Allaha emanet ettim bebeğimi. Bugun 11+1 olduk. Endişe etme sende. Ben 1,5 aydır dün 2. Defa dışarı çıktım evimizin yakınında avm ye yemeğe gitmiştik tuvalete koştum peçete yetişmedi adet kanı filan hiç bişey yani. Hastanemizde yakındı allahtan taksiye atladık gittik. Ben bebeğime güveniyorum. Hersey yoluna giricek. Sende üzülme önemli kısımları atlattık. Dilimde anne olmayı bekleyen bütün kadınlar için hep dua var.

Cnm kanamanmı oldu artık bitsin insan çok üzülüyor biliyorum inş kuzucuklar bizi bırakmayacak .. kanama alanın nerede ve büyükmü cnm proloton depot igne kullanıyorsun Demi

Doktorun olumlu konuşmuş cnm hiç bşy olmaz Allah'ın izini ile ki normalde doktorlar kötüyü söyler hemen benim doktor bu bebekler nasıl duruyor bukdr kanamaya demişti dünya başıma yıkılmıştı hemen tüp bebek doktoruna arayıp ultrason resmini gönderdim bebeklerle alakası Yok vücut emer yada atar sorun olmaz dedi ...

Canım çok sağol aynen bende çok isterdim yakın olmayı eşim bile anlamıyor beni hiç naz eden biri değilim ama ağrım olduğunda gergin oluyorum anlamıyor hiççç anlamıyor
Degil mi sanki biz nazlanıyoruz gibi oluyor halbuki nazlanacak hal mi kaldı sürecin basından beri en cok biz çekiyoruz hem psikolojik hem biyolojik sıkıntıyı.. Yine de şükür her halimize :))

Canım cok gecmis olsun ya yine cok şükür bak seninle bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…