2016 Aralik tup bebek

Olmamıştır ya o aleti kullanıp durma bebek küçük daha.[/QUOTE]

Bebek küçük cnm bulman zor olur
Saglık ocağında bile hemen bulamıyorlar[/QUOTE]

Haklısınız canlarım belki sırtı dönüktü o an

Sağlık ocağındaki eve çağırmıştı beni bugün için. Tansiyonumu kilomu falan ölçtü.Kalbinide dinleyebilirmiyiz dedim. 5. Aydan sonra duyulur şuan küçük dedi. Sadece usg de duyulur sesi dedi.

Kızlar merhaba. Benim hamilelik belirtilerim tersden gidiyor. Mide bulantısı ve kokuya hassasiyet başladı bende.yemeklerden sudan hiç tat alamıyorum. Sizde durumlar nasıl

Kızlar göbeğiniz şişmeye başladımı göbek mi bebek mi ayırt edemiyorum. Bi de çatlak oluşmasın diye bişey yapıyor musunuz?

Kızlar göbeğiniz şişmeye başladımı göbek mi bebek mi ayırt edemiyorum. Bi de çatlak oluşmasın diye bişey yapıyor musunuz?
Benim göbeğim uzun zamandır şiş. Ama göbeğimin altında bebeği hissitmeye başladım yumurta gibi çıkıntı oldu. Göğüslerimin ihtiyacı var aslında ama biraz daha bekliycem şu sıkıntılardan bi kurtulayım oyle başlarım dedim.

Benim migde bulantılarım hep var ama şidddetli deil
Göbeğim 5 aylık gibi resmen ve şişim:)
Bu arada kanama alanım neredeyse bitmiş kızlar haftaya işe başla dedi doktor :)
1 ay sonda Rahime dikiş atılacak yine rapor alcam :)

Kizlar herkese merhaba
Mide bulantilarim çok kötü, bütün hayatimi etkiliyo,içtiğim sudan, yediğim yemekten tat alamiyorum.Bazi günler kusma oluyo kendimi tutuyorum çoğu zaman.herkeste ayni belirtiler var sanirim.

Cnm kızımda doktorum bunu vermişti hiç çatlağım olmadı yine alcam aynısından bide fiyatıda uygun :)
Kizlar herkese merhaba
Mide bulantilarim çok kötü, bütün hayatimi etkiliyo,içtiğim sudan, yediğim yemekten tat alamiyorum.Bazi günler kusma oluyo kendimi tutuyorum çoğu zaman.herkeste ayni belirtiler var sanirim.
Topladan 2-3 kez kustum ama özellikle sabah kötü oluyorum kusacak kdr olmasada kendimi kötü hissettiriyor yine gün içince içim kımıl kımıl :)

Gözün aydın canım maşallah. Darısı benim başıma inşallah. Bende 1 hafta daha evdeyim sonra kontrol bakalım bana ne diycek.

Kizlar herkese merhaba
Ben hiç kusmadım ama iki gündür t azımın tadı tuzu yok midemde bi tuhaf. Hem tiksinti hem açlık hissi var. Sudan da midem bulanıyo valla. Ama son haftalar artık sanırım bulantılar için

Gözün aydın canım maşallah. Darısı benim başıma inşallah. Bende 1 hafta daha evdeyim sonra kontrol bakalım bana ne diycek.
Bende bu hafta evdeyim haftaya başlıycam :) hafta sonu tüp bebek doktoruna gitcem bakalım o nediycek aslında çalışmak istiyorum zaman geçer diye ama korkuyorumda bebeklere zararı olurmu diyede sonuçta kaç saat uzanamıycam
Sendede güzel haberler bekliyorum cnm

İnşallah canım. Artık keyifle hamile hamile dolasalım hepimiz. Ben artık evin içinde azıcık dolansam yoruluyorum. Yatmaktan bacaklarımda kas kalmamış

Benim şimdiden göğüslerim çatlamaya başlamış o yüzden hemen başlıycam teşekkür ederim

Canım ben de alıp kullanmaya başlayayım hemen göğüslerim çatlamaya başlamış bile.
Başla cnm ben önümüzdeki ay kullanmaya başlarım:)
İnşallah canım. Artık keyifle hamile hamile dolasalım hepimiz. Ben artık evin içinde azıcık dolansam yoruluyorum. Yatmaktan bacaklarımda kas kalmamış
Sorma nefes nefese kalıyırum bende
1 aydırda evdeyim inş işte böyle yorulmam şu 3 ay bitmesine az kaldı ondan sonra güzel geçer inş kızımda hamile deilim gibi enerjiktim 3. Aydan sonra:)

Iyiki de çok olmuyo senin insan birsey yapamiyo çünkü. Benimde her gün farkli farkli agrilarim cikiyo.bugün kasik agrisi çektim.
Saglikli olsunlarda hersey gecer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…