- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
Olmamıştır ya o aleti kullanıp durma bebek küçük daha.[/QUOTE]Kızlar angeltalk diye bi marka 84 liraydı
Ama su an sabahki gibi mutlu değilim bugün kendimi çok yordum artık baktım belim agrıyor korktum birşey olmus mu acaba diye bi dinliyim dedim bulamadım bu sefer yarım saat aradım bebegi ama yok duyamadım bir türlü canım sıkıldı şimdi birşey olmamıştır demi bebeğime
Kızlar angeltalk diye bi marka 84 liraydı
Ama su an sabahki gibi mutlu değilim bugün kendimi çok yordum artık baktım belim agrıyor korktum birşey olmus mu acaba diye bi dinliyim dedim bulamadım bu sefer yarım saat aradım bebegi ama yok duyamadım bir türlü canım sıkıldı şimdi birşey olmamıştır demi bebeğime
Benim göbeğim uzun zamandır şiş. Ama göbeğimin altında bebeği hissitmeye başladım yumurta gibi çıkıntı oldu. Göğüslerimin ihtiyacı var aslında ama biraz daha bekliycem şu sıkıntılardan bi kurtulayım oyle başlarım dedim.Kızlar göbeğiniz şişmeye başladımı göbek mi bebek mi ayırt edemiyorum. Bi de çatlak oluşmasın diye bişey yapıyor musunuz?
Benim cildim çok kuru olduğu icin pul pul dökülüyor simdilik bebe yagi kullaniyorumKızlar göbeğiniz şişmeye başladımı göbek mi bebek mi ayırt edemiyorum. Bi de çatlak oluşmasın diye bişey yapıyor musunuz?
Cnm kızımda doktorum bunu vermişti hiç çatlağım olmadı yine alcam aynısından bide fiyatıda uygun :)Kızlar göbeğiniz şişmeye başladımı göbek mi bebek mi ayırt edemiyorum. Bi de çatlak oluşmasın diye bişey yapıyor musunuz?
Topladan 2-3 kez kustum ama özellikle sabah kötü oluyorum kusacak kdr olmasada kendimi kötü hissettiriyor yine gün içince içim kımıl kımıl :)Kizlar herkese merhaba
Mide bulantilarim çok kötü, bütün hayatimi etkiliyo,içtiğim sudan, yediğim yemekten tat alamiyorum.Bazi günler kusma oluyo kendimi tutuyorum çoğu zaman.herkeste ayni belirtiler var sanirim.
Gözün aydın canım maşallah. Darısı benim başıma inşallah. Bende 1 hafta daha evdeyim sonra kontrol bakalım bana ne diycek.Benim migde bulantılarım hep var ama şidddetli deil
Göbeğim 5 aylık gibi resmen ve şişim:)
Bu arada kanama alanım neredeyse bitmiş kızlar haftaya işe başla dedi doktor :)
1 ay sonda Rahime dikiş atılacak yine rapor alcam :)
Ben hiç kusmadım ama iki gündür t azımın tadı tuzu yok midemde bi tuhaf. Hem tiksinti hem açlık hissi var. Sudan da midem bulanıyo valla. Ama son haftalar artık sanırım bulantılar içinKizlar herkese merhaba
Mide bulantilarim çok kötü, bütün hayatimi etkiliyo,içtiğim sudan, yediğim yemekten tat alamiyorum.Bazi günler kusma oluyo kendimi tutuyorum çoğu zaman.herkeste ayni belirtiler var sanirim.
Cnm fiyatı be kadarEki Görüntüle 1956765 Çatlak kremim bu benim memnunum:)
Bende bu hafta evdeyim haftaya başlıycam :) hafta sonu tüp bebek doktoruna gitcem bakalım o nediycek aslında çalışmak istiyorum zaman geçer diye ama korkuyorumda bebeklere zararı olurmu diyede sonuçta kaç saat uzanamıycamGözün aydın canım maşallah. Darısı benim başıma inşallah. Bende 1 hafta daha evdeyim sonra kontrol bakalım bana ne diycek.
40-50 tl gibi bşydi sanırım cnm bide uzun süre gidiyor kızımda 2 kere almıştım yetmişti :) bunlar ikiz diye biraz daha fazla büyür karnım ondan 3 şişe bitiririm sanırımCnm fiyatı be kadar
İnşallah canım. Artık keyifle hamile hamile dolasalım hepimiz. Ben artık evin içinde azıcık dolansam yoruluyorum. Yatmaktan bacaklarımda kas kalmamışBende bu hafta evdeyim haftaya başlıycam :) hafta sonu tüp bebek doktoruna gitcem bakalım o nediycek aslında çalışmak istiyorum zaman geçer diye ama korkuyorumda bebeklere zararı olurmu diyede sonuçta kaç saat uzanamıycam
Sendede güzel haberler bekliyorum cnm
Canım ben de alıp kullanmaya başlayayım hemen göğüslerim çatlamaya başlamış bile.Eki Görüntüle 1956765 Çatlak kremim bu benim memnunum:)
Başla cnm ben önümüzdeki ay kullanmaya başlarım:)Canım ben de alıp kullanmaya başlayayım hemen göğüslerim çatlamaya başlamış bile.
Sorma nefes nefese kalıyırum bendeİnşallah canım. Artık keyifle hamile hamile dolasalım hepimiz. Ben artık evin içinde azıcık dolansam yoruluyorum. Yatmaktan bacaklarımda kas kalmamış
Iyiki de çok olmuyo senin insan birsey yapamiyo çünkü. Benimde her gün farkli farkli agrilarim cikiyo.bugün kasik agrisi çektim.Eki Görüntüle 1956764
Cnm kızımda doktorum bunu vermişti hiç çatlağım olmadı yine alcam aynısından bide fiyatıda uygun :)
Topladan 2-3 kez kustum ama özellikle sabah kötü oluyorum kusacak kdr olmasada kendimi kötü hissettiriyor yine gün içince içim kımıl kımıl :)