2016 Aralik tup bebek

oh cok şükür kansman azalmış cnm cok sevındım. her hafta ultrasona gırmek hem stres hem de rahatlatıcı oluyordur. ben de ılk kez 15 gun bekleyıp kontrole gıtmıs olacağım. allahım korusun yavruları. kalp atışlarını dınleyebılecegımız bır sey olsa evde korkumuz azalır ama var mı sağlıklı bır cıhaz bızım kullanabılecegımız hıc bılmıyorum :)
kızlar su testler benım aklımda tabıkı. ben hepsını yaptırıcam. ne gerekıyorsa hepsını. yaşım nedenıyle rıskım fazla. ne ıle karşılaşırım bılmıyorum. suan düşünmek ıstemıyorum ama %100 ters bır durum var derlerse allahım korusun dünyaya getıremem heralde. kafam cok karışık bu konuda. allahım vermesın. dr eger ense kalınlığı ıyı olursa amnıyosentez yapmam kıymetlı bebek sızınkısı dedı. (6.tup bebek ve yas 40 ) dıger tum testlerı de yaptırırım. 12. haftada enseye bakılıyormuş. ikili test de o zaman heralde. test zamanı gelenler yaptıranlar sonuçlarınızı paylaşırsanız sevınırım. allahım hepımıze sağlıklı hayırlı bebekler versın.

Kızlar günaydın bişey sorcam hamilelikte sola yarın deniyor ya internette doktor bana bişey demedi. Sola yatayım diyorum bir uyanıyorum dümdüz sırt üstü bebeğe bir zararı olurmu kafama takıldı.

Kızlar günaydın bişey sorcam hamilelikte sola yarın deniyor ya internette doktor bana bişey demedi. Sola yatayım diyorum bir uyanıyorum dümdüz sırt üstü bebeğe bir zararı olurmu kafama takıldı.
Ben de sola yatınca batma oluyor hep sağda yatıyorum bence bizim için rahat pozisyon hangisiyse uyuduktan sonra bilinçsiz o pozisyonu alıyoruz banada demedi doktor öyle bişi çok takılmamak lazım bence

Günaydın kızlar şimdi okudum mesajları herkes iyi cok şükür.
Ben size su el dopler alıcam demistim ya ondan bahsedicem ilk cuma günü geldi elime hemen bi heyecan krem sürdük koyduk karnıma dinle dinle Yok birşey anca benim bagırsak seslerim :)) moralim bozuldu tabi dedim kk ya yazayım kızlar hıc almayın boşa diye.. ama dün bi arkadaşım bahsetti dedi arkadasım su an sekizinci haftada ve duyuyor gece gece eve geldim İnat ettim duyacam o sesi diye bu sefer zeytinyağı sürdüm ve uzun uğraşlar sonucunda yakaladım pıt pıtları ayyy çok sevindim kızlar anlatamam şiddetle tavsiye ederim

ay canım cok ıyıymıs yaa :) ne kadara aldın markası ne ? bebeğe bir zararı var mı dr a sordun mu detayları anlat lutfen ..

Ne kadar fiyatı canım.

Canim benim oyle dusunme. Benim bi yakinim 41 yasinda o testler cok riskli cikti sakat vs dediler. Ayaginda cok cok hafif bi sikinti vardi dogdugunda bi ksc ay içinde gecti tedaviyle. O yuzden iy i dusun zaten yastan dolayi riskli cikacaktir

kız nasıl güldüm fazla bastırmasaydın bide alışkanlık haline getirme zeytin yağda iyi olmuş hem cildin yumuşak durur çatlamaz benimki pul pul dökülüyor

Ayy canim guzeldir insanı rahatlatır vs ama zararlidir yaaa lutfen dikkatli olun

Ben aldıramam günahından korkarım allahım saglıklı verirsen dogururum sağlıksız verirsen doguramamm aldırırım diyemem ... saglıklı doğurup sonrasında da herşey olabilir benim arkadaşım Doğum sırasında bebeği kaka yedi diye beyin kanaması geçirdi bebek sağlıklıydı normalde ...
kötü düşünme kötü olmasın inş sağlıkla dogurcaz yaşından dolayı o testler riskli çıkacak moralini bozma onun için ense ve burun ölçümü önemli olan

Cnm karın büyüyünce sıkıntı şimdi sırt üstü yatsan sorun deil ama 5. Aydan sonra çok yatmamaya çalış .. son aylarda sola yatmak çok önemli ki ben sağa yatınca rahatım ilk aylar diye sorun olmaz ama son aylar sola yatcam mecbur yatakta eşimle yer deiştircem yoksa sola yatamam:):):)

Cnm bebek küçük ya bulmakta zorlanabilirler 1 ay geçsin aleti koyduğun gibi bulursun kalp atışını

Ayyy ne tatliş bi anne olucaksın hem bebek kıymetli hem anne kıymetli maşallah. Canım belli haftadan sonra odaklandığın şey kalp atışı olmuyor bebeğin hareketini görüyosun hemen ilk haftalarda hemen yakalıyodum kalp atışını bi oh diyodum. Şimdi kalp atışını görmedim hiç. Zaten kalp hızı yavaşladığı için öyle kolay yakalıyamıyosun. Bende ikili test yaptırıcam bide kandan bakılan yurtdışına giden bi test varmış onu yaptırıcam. Doktoruna güveniyosan ne derse uyarsın. Ben öyle yapıcam. Hepimizin sonuçları güzel çıksın. Bugunlerimize şükürler olsun.

Benim karnımın sol karın boşluğunda ağrı var üstümden kamyon geçmiş gibi halsizim normal mi Acaba?

Kız bende öyleyim tuhaf tuhaf ağrılar başladı benimde sağ kasığımda iğne var gibi batıyor bende korktum
Ya canım benim ağrı kasıkta da değil de karın boşluğunda bebeklerimiz büyüyo ya ondan heralde bu ağrılar.

Ara ara ağrılar normal kızlar benimde kimi zaman hiç agrım yok kimi zaman var kimi zaman bi sızı oluyor rahimde deişik deişik ağrılar :)

Ara ara ağrılar normal kızlar benimde kimi zaman hiç agrım yok kimi zaman var kimi zaman bi sızı oluyor rahimde deişik deişik ağrılar :)
Galiba birazda üşümekten oluyor bu ağrılar sıpalar doğacakta psikolojimiz nasıl olacak bilmem rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah

Benim karnımın sol karın boşluğunda ağrı var üstümden kamyon geçmiş gibi halsizim normal mi Acaba?
Benimde karnım bi tuhaf bugun. Bulantı gibi değil gibi açlık hissimi gazmı ne bilim bi huzursuzluk var. Bu haftalar progestan seviyesi yükseliyomuş ondan mı acaba

ay canım cok ıyıymıs yaa :) ne kadara aldın markası ne ? bebeğe bir zararı var mı dr a sordun mu detayları anlat lutfen ..

Ne kadar fiyatı canım.

kız nasıl güldüm fazla bastırmasaydın bide alışkanlık haline getirme zeytin yağda iyi olmuş hem cildin yumuşak durur çatlamaz benimki pul pul dökülüyor

Ayy canim guzeldir insanı rahatlatır vs ama zararlidir yaaa lutfen dikkatli olun

Cnm bebek küçük ya bulmakta zorlanabilirler 1 ay geçsin aleti koyduğun gibi bulursun kalp atışını [/QUOTE]

Kızlar angeltalk diye bi marka 84 liraydı
Ama su an sabahki gibi mutlu değilim bugün kendimi çok yordum artık baktım belim agrıyor korktum birşey olmus mu acaba diye bi dinliyim dedim bulamadım bu sefer yarım saat aradım bebegi ama yok duyamadım bir türlü canım sıkıldı şimdi birşey olmamıştır demi bebeğime

Cnm bebek küçük ya bulmakta zorlanabilirler 1 ay geçsin aleti koyduğun gibi bulursun kalp atışını

Ama su an sabahki gibi mutlu değilim bugün kendimi çok yordum artık baktım belim agrıyor korktum birşey olmus mu acaba diye bi dinliyim dedim bulamadım bu sefer yarım saat aradım bebegi ama yok duyamadım bir türlü canım sıkıldı şimdi birşey olmamıştır demi bebeğime[/QUOTE]
Olmamıştır ya o aleti kullanıp durma bebek küçük daha.

Ama su an sabahki gibi mutlu değilim bugün kendimi çok yordum artık baktım belim agrıyor korktum birşey olmus mu acaba diye bi dinliyim dedim bulamadım bu sefer yarım saat aradım bebegi ama yok duyamadım bir türlü canım sıkıldı şimdi birşey olmamıştır demi bebeğime[/QUOTE]

Bebek küçük cnm bulman zor olur
Saglık ocağında bile hemen bulamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…