- 13 Kasım 2014
- 371
- 328
- 47
oh cok şükür kansman azalmış cnm cok sevındım. her hafta ultrasona gırmek hem stres hem de rahatlatıcı oluyordur. ben de ılk kez 15 gun bekleyıp kontrole gıtmıs olacağım. allahım korusun yavruları. kalp atışlarını dınleyebılecegımız bır sey olsa evde korkumuz azalır ama var mı sağlıklı bır cıhaz bızım kullanabılecegımız hıc bılmıyorum :)Sevindim cnm iyi olmanıza benimde kanama alanım var ama gecen haftalara göre azalmış düşük riskim devam ediyor kanama bitene kdr ...
soru işaretleri bitmiyor malesef Doğum yapana kdrda olcak sanırım .. kist inş kaybolur cnm doktorun olumlu konuşmuş emin ol doktorların acıması Yok direk kötüyü söylerler .. demekki kaybolacak ..su gibi geçsin zaman kucağımıza alalım yavrularımızı
kızlar su testler benım aklımda tabıkı. ben hepsını yaptırıcam. ne gerekıyorsa hepsını. yaşım nedenıyle rıskım fazla. ne ıle karşılaşırım bılmıyorum. suan düşünmek ıstemıyorum ama %100 ters bır durum var derlerse allahım korusun dünyaya getıremem heralde. kafam cok karışık bu konuda. allahım vermesın. dr eger ense kalınlığı ıyı olursa amnıyosentez yapmam kıymetlı bebek sızınkısı dedı. (6.tup bebek ve yas 40 ) dıger tum testlerı de yaptırırım. 12. haftada enseye bakılıyormuş. ikili test de o zaman heralde. test zamanı gelenler yaptıranlar sonuçlarınızı paylaşırsanız sevınırım. allahım hepımıze sağlıklı hayırlı bebekler versın.