2016 Aralik tup bebek

Ultrason yok dediler bana sağlık ocağında kalbini nasıl dinliyorlar.

Benim düşük riskim olduğu için her hafta gitcem kanama alanı bitene kdr ondan her hafta görüyorum bebişleri :)
Benim migdem çok bulunmuyor hafif geçiyor bulantılar bşyler yesem tamamen geçiyor ben abarttım yemek olayını dikkat etmeliyim normalde nette baktım ikiz gebelikte 15-20 kilo alınmalıymış okdr alsam iyi : ) benim boyum kısa ondan abartmamam Laz'ım sanırım bugun göbeğime 5-6 aylık diyince arkadaş valla moralim bozuldu :)
Saglık ocağında kızımda bikere dinlemiştim kalbini tansiyon aleti gibi bşy basit bi alet sadece kalbinin sesini duyuyorsun:)kızım iki gün hiç oynamamıştı iş yerimin hemen yakınındaydı saglık ocağı koşa koşa gitmiştim kalbi durmuştur korkusu ile :)

7ci güne kalmıyor cnm 5 çi gün düşüyor sınırlıyor degerini eğer gebelik yoksa ins sonucun olumlu bence

Slm kızlar nasılsınız? Bugün elevit ve proxeeds plus aldım eşime, keçi boynuzu kürüde yapıyorum hergün,önerebileceğiniz başka bir ilaç veya kür varmı?

Cnm değerlere etki etmişmiydi peki?
Cnm eşimin tedavinin başında tüm değerleri normaldi biz herşeyi denedik tese amlytatında azda olsa sperm çıksın diye baya kaliteli sperm çıktı dondurdukta
Ama dondurulmuş spermler çözülünce %80 ni bozuluyor canlı sperm ile döllenme herzaman daha iyimiş tabi biz dondurulmuş ile olacağını sandıgımız için hiç tedavi yapmadık eşime ve spermleri aşırı kalitesiz çıktı işte tek tüm iyi varmış onlarda 5. Güne geldi eger biz tedavi olsaydık şimdi dondurulmuş embriyom bile olurdu :)

Cnm bizim morfoloji %1 ileri hareketli %3 dü tabi bu değerler bir sene öncesiydi. Şu an büyük bir ihtimal daha da kötüdür diye düşünüyorum. Bu hafta tekrar bir semen analizi yaptırırız heralde.

[QUOTE="gzmsn, post: 50096639, member: 80543 8 in içindeyim cnm[/QUOTE]
Doktora gittin mi kalp atışı için gideceğim diyordun

Canım ne durumdasın gittin mı hic kontrole ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…