Ultrason yok dediler bana sağlık ocağında kalbini nasıl dinliyorlar.Canım sen üç canlısın maşallah barikallah sana. Ben ilk günden beri mide bulantısı bide kusuyorum üstüne bide stres kuzuların canları sağolsun kilo nedir alınır verilir ben bügün sağlık ocağına gebe kaydımı yaptırdım pazartesi testler yapılacak kontrol için arada orayada giderim kalbini falan dinlemek için siz gittinizmi
Benim düşük riskim olduğu için her hafta gitcem kanama alanı bitene kdrCanım sen üç canlısın maşallah barikallah sana. Ben ilk günden beri mide bulantısı bide kusuyorum üstüne bide stres kuzuların canları sağolsun kilo nedir alınır verilir ben bügün sağlık ocağına gebe kaydımı yaptırdım pazartesi testler yapılacak kontrol için arada orayada giderim kalbini falan dinlemek için siz gittinizmi
7ci güne kalmıyor cnm 5 çi gün düşüyor sınırlıyor degerini eğer gebelik yoksa ins sonucun olumlu benceKıslar birşey sorcam transferın 2 şubatta oldu ben 3 şubat sabah çatlama iğnesi vurdum bugun transfer sonrası 7. Günüm silik çıktı çizgi bilmiyordum çatlama iğnesi yapıyormuş bilginiz var mı üzüldüm sevinmiştim oysaki
Cnm iğne peki kandada etkisini göstermez mi?
İnş canım sağolasın bekliyorum işte 9. Gün bidaha bakcam7ci güne kalmıyor cnm 5 çi gün düşüyor sınırlıyor degerini eğer gebelik yoksa ins sonucun olumlu bence
Aynen canım beklemedeyim bendeCanim ben igne yapmadığım icin cok bilmiyorum ama acikcasi 3. Gun 4. Gun olsa neyse de birbhafta yi gecmis o kadar etki etmez yani oyle hic duymadim Allah en iyisini iyi bilir.
Bende cizgi var gibi gordumn
Arı sütü de iyi geliyormuş canım bi araştırSlm kızlar nasılsınız? Bugün elevit ve proxeeds plus aldım eşime, keçi boynuzu kürüde yapıyorum hergün,önerebileceğiniz başka bir ilaç veya kür varmı?
Sağol cnm, bakayım bir belki o da iyi gelir.Arı sütü de iyi geliyormuş canım bi araştır
Eşimde kuşanmıştı arı sütü polen karışımı var aktarlarda almıştık:)Sağol cnm, bakayım bir belki o da iyi gelir.
Cnm değerlere etki etmişmiydi peki?Eşimde kuşanmıştı arı sütü polen karışımı var aktarlarda almıştık:)
Cnm eşimin tedavinin başında tüm değerleri normaldi biz herşeyi denedik tese amlytatında azda olsa sperm çıksın diye baya kaliteli sperm çıktı dondurduktaCnm değerlere etki etmişmiydi peki?
Cnm bizim morfoloji %1 ileri hareketli %3 dü tabi bu değerler bir sene öncesiydi. Şu an büyük bir ihtimal daha da kötüdür diye düşünüyorum. Bu hafta tekrar bir semen analizi yaptırırız heralde.Cnm eşimin tedavinin başında tüm değerleri normaldi biz herşeyi denedik tese amlytatında azda olsa sperm çıksın diye baya kaliteli sperm çıktı dondurdukta
Ama dondurulmuş spermler çözülünce %80 ni bozuluyor canlı sperm ile döllenme herzaman daha iyimiş tabi biz dondurulmuş ile olacağını sandıgımız için hiç tedavi yapmadık eşime ve spermleri aşırı kalitesiz çıktı işte tek tüm iyi varmış onlarda 5. Güne geldi eger biz tedavi olsaydık şimdi dondurulmuş embriyom bile olurdu :)
Şuan 8 in içindeyim cnmCanım kaç haftalık oldun sen
Canım ne durumdasın gittin mı hic kontrole ?Cnm eşimin tedavinin başında tüm değerleri normaldi biz herşeyi denedik tese amlytatında azda olsa sperm çıksın diye baya kaliteli sperm çıktı dondurdukta
Ama dondurulmuş spermler çözülünce %80 ni bozuluyor canlı sperm ile döllenme herzaman daha iyimiş tabi biz dondurulmuş ile olacağını sandıgımız için hiç tedavi yapmadık eşime ve spermleri aşırı kalitesiz çıktı işte tek tüm iyi varmış onlarda 5. Güne geldi eger biz tedavi olsaydık şimdi dondurulmuş embriyom bile olurdu :)
Cnm iyiyim şimdilik kanamam Yok yarın kontole gitcem gecen salı gitmiştim kanama alanı dahada artmıştı bakalım yarın nediycekCanım ne durumdasın gittin mı hic kontrole ?
Bende bugün tekrar gidecem canım inşallah ikimizde güzel haberlerle dönerizCnm iyiyim şimdilik kanamam Yok yarın kontole gitcem gecen salı gitmiştim kanama alanı dahada artmıştı bakalım yarın nediyceksen nasılsın iyimisin