Gözün aydın cnm Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin cinsiyet çok önemli deil :) kızlarımın kardeşi olsun en önemlisi o:) kesin erkektir çünkü erkekler erken gösteriyor kız olsa 14-15 den önce kesin olmuyor :)kızlar selamlaaarnasılsınız ?ilk zamanlara göre birazcık düşmüş sayfamızın hareketliliği sanki tuttumu,tutacakmı,belirtiydi, transfer tarihiydi derken ben bugün ikili test için kan verdim ,ense kalınlığı ölçüldü yaklaşık 5 cm olmuş boyumuz cinsiyet ile ilgili ne ben,ne eşim daha çok erken olduğu için bişey sormamışken doktor kendiliğinden cinsiyet tahmininde bulunup %70 erkek dedi eli ayağı düzgün ,sağlıklı ,hayırlı evlat olsunda bi kızım var 2.side kız olsun hiç farketmez yeterki sağlıcakla doğsun hepimizin evlatları
Bşy olmaz cnm böyle şeylerde gitmek en iyisi yoksa kendi kendine eziyet edersin bşymi var diye
Sevindim ya çok şükür Allah'a :) cinsiyeti düşünecek psikolojiye giriyoruz yavaş yavaş rabbim hayırlısı ile kucaklarimiza almayı da nasip etsinİyiler çok şükür cnm kanama alanım var ama gecen haftaya göre daha azalmış
Bende bu keyifle biraz çarşıda dolaşayım dedim eve geldim leke gelmiş sanırım ayakta çok durmamak lazım işe başlarım bi kaç hafta sonra diye düşünüyordum ama böyle olursa başlayamam sanırım :) bebekler 2.6 cm ile 2.7 cm olmuş :) 2.7 cm olan iri bşy :) içinden o erkek diger kibar olan kız diye geçti :) 1 ay sonra belli olur :)
Cnm yaşın kaç bilmiyorum benim arkadaşlarımın çoğu 35 üzeri ve ikili testleri hep kötü çıktı yaş faktörü baya etkiliyor hani kafam karışmaz öylesine yaptırcam diyorsan yaptır :)Kızlar 2 li test yaptıracak mısınız ?
Kanama alanı azalmış diyince keyfim yerine geldi o an ultrasonda öyle hisettim yoksa hiç cinsiyetini düşünecek keyfim yoktu valla korkudan :)Sevindim ya çok şükür Allah'a :) cinsiyeti düşünecek psikolojiye giriyoruz yavaş yavaş rabbim hayırlısı ile kucaklarimiza almayı da nasip etsin
Benim doktorum 3 hafta sonra gel 2li test yaptiralim dedi.Kızlar 2 li test yaptıracak mısınız ?
Sağolasın hayırlısıyla inşallah kucaklarız canım yavruları bu arada sevindim kanama riskinin kaybolmasına fazla yorma bence sen kendini yinede, benimde geçenlerde sadece 2 kez 1 er hafta arayla hafif kahverengi çamurumsu akıntım oldu bugün doktora sordum sorun olmadığını söyledi neyse kiGözün aydın cnm Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin cinsiyet çok önemli deil :) kızlarımın kardeşi olsun en önemlisi o:) kesin erkektir çünkü erkekler erken gösteriyor kız olsa 14-15 den önce kesin olmuyor :)
ben bugün kan verdim bu testle ilgili bakalım cuma günü çıkacak sonuçlarKızlar 2 li test yaptıracak mısınız ?
ultrasonla ense kalınlığına bakılıp ölçümler yapılıyor birde kan veriyosun annenin yaşı,kilosu hcg değerleriyle ilgili bi istatistik oluşturuluyo, benim ense kalınlığı ultrason ölçümünde 1,2 mm gayet güzel dedi ama insan sonucu beklerken geriliyo haliyleBenim doktorum 3 hafta sonra gel 2li test yaptiralim dedi.
Nasil bi test onu bile bilmiyorum ama yaptiririm heralde
İnş cnm hayırlısı şu dönem geçsin istiyorum:) kahve leke korkutmuyor okdr kanamadan sonra :) ama yinede bi yanımda vesvese Yok deil :)Sağolasın hayırlısıyla inşallah kucaklarız canım yavruları bu arada sevindim kanama riskinin kaybolmasına fazla yorma bence sen kendini yinede, benimde geçenlerde sadece 2 kez 1 er hafta arayla hafif kahverengi çamurumsu akıntım oldu bugün doktora sordum sorun olmadığını söyledi neyse ki
Çok güzel cnm 3 ve üzeri down riski yüksek demek seninki gayet güzel bi değer 2.5 geçince vesvese ediyor insan onun altı gayet iyiultrasonla ense kalınlığına bakılıp ölçümler yapılıyor birde kan veriyosun annenin yaşı,kilosu hcg değerleriyle ilgili bi istatistik oluşturuluyo, benim ense kalınlığı ultrason ölçümünde 1,2 mm gayet güzel dedi ama insan sonucu beklerken geriliyo haliyle
Insallah güzel sonuclar alirsin canım. Insan stres olur tabi, ben doktora giderkeb bile cok rahat olamiyorumultrasonla ense kalınlığına bakılıp ölçümler yapılıyor birde kan veriyosun annenin yaşı,kilosu hcg değerleriyle ilgili bi istatistik oluşturuluyo, benim ense kalınlığı ultrason ölçümünde 1,2 mm gayet güzel dedi ama insan sonucu beklerken geriliyo haliyle
Hadi güzel haberlerle gel insallahben bugün kan verdim bu testle ilgili bakalım cuma günü çıkacak sonuçlar
Maşallah kuzuma maşallah yerim ben onuEki Görüntüle 1953922
ellerini hep yüzüne kapatıyor benm nazlı kızımkontrole gittik gayet iyi teyzoşları. kesin olmamakla beraber kıza benzior dedi doktorumuz
Ayyy kuzum yesin teyzeleri onu maşallah allahım isyeyen herkese tattırsınEki Görüntüle 1953922
ellerini hep yüzüne kapatıyor benm nazlı kızımkontrole gittik gayet iyi teyzoşları. kesin olmamakla beraber kıza benzior dedi doktorumuz
Kesinlikle bırakma canım allah korusun pıhtılaşma düşük yapmassa ölü doğum oluyor için rahat kullan doktorun bilinçsiz bıraktırmış allah korumuş bebeğini maşallahİkili test sonucm cok şükür iyi cikti ve bi oglumuz olucagini ogrendik bugünsize sormak istedgim transferden once genetik testi yaptrmistim ve mthfr mutasyonu heterozigot cikmis doktor artik clexane ve aspirin kullanmam gerektgini soyledi tup bebek doktorumuda birakmistim bugun yaptim igneyi ama burda da bu igneyi olanlar var diye hatrliyorum dogumdan birgun onxesine kdr kullanman gerekli dedi
Canım maşallah Allah bağışlasın oğlunu. Ben de pıhtılaşma var doğuma kadar kullanacağım ben de iğneyi. Bi de coraspin kullanıyorum ben.İkili test sonucm cok şükür iyi cikti ve bi oglumuz olucagini ogrendik bugünsize sormak istedgim transferden once genetik testi yaptrmistim ve mthfr mutasyonu heterozigot cikmis doktor artik clexane ve aspirin kullanmam gerektgini soyledi tup bebek doktorumuda birakmistim bugun yaptim igneyi ama burda da bu igneyi olanlar var diye hatrliyorum dogumdan birgun onxesine kdr kullanman gerekli dedi