2016 Aralik tup bebek

Cnm sen hergün yap idrar koyulaşır zaten varsa igne etkisi ise silikleşir

Cnm sen hergün yap idrar koyulaşır zaten varsa igne etkisi ise silikleşir
Canım sağol cevapların için dün yaptığım çok hassas gebelik testi idi bugün yine yaptım nasıl olsa ilaç yapıyor diye bu sefer basit test kullandım yine 2. Çizgi çıktı dedikleri gibi 1o gün boyunca ilaç etkisi insan çok umutlaniyor ama Allah herkesin yüzünü guldursun

Sen aynı marka test ile yarında yap 10. Gün de kan ver

Ay canım benim yaaa inş cok sevınirim

Cnm iğne peki kandada etkisini göstermez mi?

Ben çatlatma iğnesinin 3 te birini vuruldum transferin 4. Günü 10. Günü test yaptım doktor iğnenin etkisi o kadar sürmez dedi ama ben hepsini vurmamıştım.

Ben çatlatma iğnesinin 3 te birini vuruldum transferin 4. Günü 10. Günü test yaptım doktor iğnenin etkisi o kadar sürmez dedi ama ben hepsini vurmamıştım.
İnş benimde yoktur cnm transferden sonra7. Ve 8. Gün çizgi çıktı yarın ara vercem pazar 10. Gün bakcam tekrar

ebos nasılsın cnm kanaman azaldımı sesin çıkmayınca merak ettim:)
canim merhaba
kac gündür bakmayım dedim olumsuz haberleri alınca baslıyorum kurmaya. kıyamam malum 8. haftalarda kalbı durup kaybedenler var. cok üzülüyor ve korkuyorum. bugun okudum tum eski mesajları..cok şükür yeni bir olumsuz haber yok.
ben bugun 7+5 oldum. cok şükür. pazar günü bir kez kanamam olmustu sonrasında bebegın kalbı atıyordu ve dr pek onemsemedı kanamayı. tekrar bir olumsuzluk yaşamadım.
salı gününe perinatolog dr randevu aldım. yaşımdan ötürü riskli gebelik sayılıyor. bakalım bir de o baksın dedim. bu 4. ultrasona girişim olacak. ona da tırsıyorum.
dr gidişimde bebegın kalbı atmayacak diye cok korkuyorum. sonrakı korkum ıse bebekte bir anormallik olması. bu düşüncelerden kurtulamıyorum. allahım hayırlısını versın her zaman bunu diledim.
su günler geçse saglikla bebekleri kucağımıza alsak Allahım yardım etsın hepımıze ..

Canım o korku hepimizde var ben doktora gittiğimde korkuyla girip mutlu çıkıyorum bi kaç gün sonra yine başlıyorum vesvese ye allah korusun bişi olmaz inşallah transfer de 72 kiloydum 65 olmuşum bügün tartıldım sadece stresten geçecek inşallah bu günlerde alıcaz allahımın izniyle yavrularımızı kucağımıza sağ sağlim inşallah

Cnm olumsuz etkileniyorsan boşver girme :) ben evdeyim raporlu olunca zaman geçmiyor bakıyorum çalışsam böyle giremezdiniz bi yönden iyi olurdu :) malesef o kafandaki soruların hepsi geçiyor bendede rahat hamile olan varmıki bizim gibi tüp bebekle olup :) beklemekten başka yapacak bşy yok malesef rabbim sonunu güzel eylesin inş
Negüzel zayıflamışsın ben 9 haftada 4 kilo almışım şaka gibi bugun tartıldım inanamadım zaten bugun göbeğimi gören bi arkadaş 5-6 aylıkmı dedi kafama dank etti gerçekten öyle duruyor ben stresli olunca çok yemek yerim bu dönemde öyle oldu başındayken önlem almam lazım bugun daha iyi anladım yarından itibaren dikkat etcem yoksa ben bu bogazla 20-30 kilo alırım gerçekten

Canım sen üç canlısın maşallah barikallah sana. Ben ilk günden beri mide bulantısı bide kusuyorum üstüne bide stres kuzuların canları sağolsun kilo nedir alınır verilir ben bügün sağlık ocağına gebe kaydımı yaptırdım pazartesi testler yapılacak kontrol için arada orayada giderim kalbini falan dinlemek için siz gittinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…