2016 Aralik tup bebek

Yok canım silik çıkmadı bunda rabbim ol der olur evet mucize belki ama hayat mucuzelerle dolu sabah idrarı ilede yapacam bi tane o zaman tek çizgi çıkarsa yine rahat bir şekilde ilaç icebilirim adet olacağım vakitlerde evlendigimden beri adetimdir hiç. İlaç icmem test yapmadan bu huyumdanda hiç vazgecmiycem çünkü allahtan umut kesilmez kesmiyouum zamanı var zamanı gelince olacak inşallah

Allah allah ben ilk attıgındakinde gördüm valla:) neyse sen sabah yap garanti olur :) adet günün nezaman
İki gün önceydi ama tedaviden sonra hepten şaştı geçen ayda 13 gün erken geldi yani tam düzensiz bu aralar ilk attığım gölgede belki ondan öyle gibine geldi

Kıslar birşey sorcam transferın 2 şubatta oldu ben 3 şubat sabah çatlama iğnesi vurdum bugun transfer sonrası 7. Günüm silik çıktı çizgi bilmiyordum çatlama iğnesi yapıyormuş bilginiz var mı üzüldüm sevinmiştim oysaki

Çatlatma iğnesini tam doz mu vuruldun.

Anladım cnm hayirlisi olsun hakkımızda mlsf hiçbir bilgim yok geç olsun sonu olumlu olsun ins cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…