2016 Aralik tup bebek

Kızlar sizde kollarda bacaklarda uyuşma karıncalanma oluyormu. Uykudan uyanıyorum uyuşmalardan. Gebelikten önce böyle bir şikayetim yoktu.

Banada kalsiyum verdi canım kullanıcam inşallah geçer gece uykumdan bile uyanıyorum.
Ahh kuzum benimde serçe parmaklarım dirseğime kadar uğuşuyordu sallaya sallaya geçiriyordum kalsiyum geçirdi biraz bol bol yoğurt ye canım ben süt içemiyorum çok şişiriyor

Ahh kuzum benimde serçe parmaklarım dirseğime kadar uğuşuyordu sallaya sallaya geçiriyordum kalsiyum geçirdi biraz bol bol yoğurt ye canım ben süt içemiyorum çok şişiriyor
Ben de çok kötüyüm canım eşim getirmiş kalsiyum inşallah geçer

Canım gittin mi doktora nasıl bebisler
İyiler çok şükür cnm kanama alanım var ama gecen haftaya göre daha azalmış
Bende bu keyifle biraz çarşıda dolaşayım dedim eve geldim leke gelmiş sanırım ayakta çok durmamak lazım işe başlarım bi kaç hafta sonra diye düşünüyordum ama böyle olursa başlayamam sanırım :) bebekler 2.6 cm ile 2.7 cm olmuş :) 2.7 cm olan iri bşy :) içinden o erkek diger kibar olan kız diye geçti :) 1 ay sonra belli olur :)

Kızlar bende süt içemiyorum tiksindim ama hergün 1 kase yoğurt yiyorum kahvaltıda peynir mutlaka yiyorum ihmal etmeyin kalsiyum önemli gerçekten

Bende bu keyifle biraz çarşıda dolaşayım dedim eve geldim leke gelmiş sanırım ayakta çok durmamak lazım işe başlarım bi kaç hafta sonra diye düşünüyordum ama böyle olursa başlayamam sanırım :) bebekler 2.6 cm ile 2.7 cm olmuş :) 2.7 cm olan iri bşy :) içinden o erkek diger kibar olan kız diye geçti :) 1 ay sonra belli olur :)
Maşallah ne güzel büyümüşler canlar.

Maşallah canım oda geçecek inşallah tam kaç haftalıksın ben 11+2 oldum

X