- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Haberleşiriz cnm gizle haberlerle geliriz inşBende bugün tekrar gidecem canım inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberleşiriz cnm gizle haberlerle geliriz inşBende bugün tekrar gidecem canım inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz
Eşim kullanmıştı 5 sene önce ama kaçlık olduğu aklımda deil cnm BnmGünaydın kızlar, evicap kaçlık içilmesi lazım ?
Aynen cnm benimde bacaklarıma kramp giriyor. Gece huzursuzluk oluyo bacaklarımda uykuya dalarken zorlanıyorum.Kızlar sizde kollarda bacaklarda uyuşma karıncalanma oluyormu. Uykudan uyanıyorum uyuşmalardan. Gebelikten önce böyle bir şikayetim yoktu.
Bende Yok cnm ama b12 eksikliğinde oluyor hamile olmadan önce olmuştu bende b12 eksikti ilaç almıştımKızlar sizde kollarda bacaklarda uyuşma karıncalanma oluyormu. Uykudan uyanıyorum uyuşmalardan. Gebelikten önce böyle bir şikayetim yoktu.
Şu an sol ayağım uyuştu sabahtan beri hiç hissetmiyorum sankiBende Yok cnm ama b12 eksikliğinde oluyor hamile olmadan önce olmuştu bende b12 eksikti ilaç almıştım
Sen doktora git cnm okdr uzun süreli oluyorsa ya kansızdırsın yada vitamin eksikliğine vardır korkma ama yinede riskede atma bi muayene olŞu an sol ayağım uyuştu sabahtan beri hiç hissetmiyorum sanki
Kontrolüm ayin 22 sindeydi çok mu geç olur acaba daha bir hafta önce doktordaydımSen doktora git cnm okdr uzun süreli oluyorsa ya kansızdırsın yada vitamin eksikliğine vardır korkma ama yinede riskede atma bi muayene ol
Bşy olmaz cnm böyle şeylerde gitmek en iyisi yoksa kendi kendine eziyet edersin bşymi var diyeKontrolüm ayin 22 sindeydi çok mu geç olur acaba daha bir hafta önce doktordaydım
Canım gittin mi doktora nasıl bebislerBşy olmaz cnm böyle şeylerde gitmek en iyisi yoksa kendi kendine eziyet edersin bşymi var diye
Bende oluyordu canım kalsiyum verdi doktor biraz azaldıKızlar sizde kollarda bacaklarda uyuşma karıncalanma oluyormu. Uykudan uyanıyorum uyuşmalardan. Gebelikten önce böyle bir şikayetim yoktu.
Bence de git bekledikce kafada kuruyoruz o daha kötüKontrolüm ayin 22 sindeydi çok mu geç olur acaba daha bir hafta önce doktordaydım
Banada kalsiyum verdi canım kullanıcam inşallah geçer gece uykumdan bile uyanıyorum.Bende oluyordu canım kalsiyum verdi doktor biraz azaldı
Ahh kuzum benimde serçe parmaklarım dirseğime kadar uğuşuyordu sallaya sallaya geçiriyordum kalsiyum geçirdi biraz bol bol yoğurt ye canım ben süt içemiyorum çok şişiriyorBanada kalsiyum verdi canım kullanıcam inşallah geçer gece uykumdan bile uyanıyorum.
Ben de çok kötüyüm canım eşim getirmiş kalsiyum inşallah geçerAhh kuzum benimde serçe parmaklarım dirseğime kadar uğuşuyordu sallaya sallaya geçiriyordum kalsiyum geçirdi biraz bol bol yoğurt ye canım ben süt içemiyorum çok şişiriyor
İyiler çok şükür cnm kanama alanım var ama gecen haftaya göre daha azalmışCanım gittin mi doktora nasıl bebisler
Maşallah ne güzel büyümüşler canlar.İyiler çok şükür cnm kanama alanım var ama gecen haftaya göre daha azalmış
Bende bu keyifle biraz çarşıda dolaşayım dedim eve geldim leke gelmiş sanırım ayakta çok durmamak lazım işe başlarım bi kaç hafta sonra diye düşünüyordum ama böyle olursa başlayamam sanırım :) bebekler 2.6 cm ile 2.7 cm olmuş :) 2.7 cm olan iri bşy :) içinden o erkek diger kibar olan kız diye geçti :) 1 ay sonra belli olur :)
Maşallah canım oda geçecek inşallah tam kaç haftalıksın ben 11+2 oldumİyiler çok şükür cnm kanama alanım var ama gecen haftaya göre daha azalmış
Bende bu keyifle biraz çarşıda dolaşayım dedim eve geldim leke gelmiş sanırım ayakta çok durmamak lazım işe başlarım bi kaç hafta sonra diye düşünüyordum ama böyle olursa başlayamam sanırım :) bebekler 2.6 cm ile 2.7 cm olmuş :) 2.7 cm olan iri bşy :) içinden o erkek diger kibar olan kız diye geçti :) 1 ay sonra belli olur :)
Ben bugun 9+4 oldum cnm haftasıyla uyumlu gidiyoruz sanırım:)Maşallah canım oda geçecek inşallah tam kaç haftalıksın ben 11+2 oldum
Hepsi güzel güzel büyüsünler hiç biri annesini üzmesin :)Maşallah ne güzel büyümüşler canlar.