- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
Ay hadi insallah :)Geçmiş olsun cnm. Bişey olcanı sanmıyorum. Bir sürü kişide var o. Bebek büyüdükce küçülüyor.
Hadi hayırlı haberlerle gel insallahİki teste gidecek kadr buyudu benim ki iki bucukta randevum dua edin kizlar hayırlısıyla bunuda atlatalım
Kahve lekeden korkma cnm bşy olmazSen nasılsın canım kanama durdumu dünde bende peçeteye değecek kadar kahve leke geldi enfeksiyon için fitil kullanıyorum koyarken biraz zorladım tahrişmi etti acaba inşallah öyledir şimdi yok üç ayı bi atlatsakydık allahın izni ile sağ salim hepimiz
Ben full yatış. Yemek ye su iç uyuKızlar ev işi yapmıyor musunuz halen ?
Ben bugün ev süpürdüm çarşaf yastık yorgan yüzü değiştirdim toz aldım klozet yikadim ha birde masa ortulerimi elde yikadim abooooo ben ne yapmışım böyleBen full yatış. Yemek ye su iç uyu)
Hiç yorma kendini. Çok iş yapmıssın. Dinlen bari.Ben bugün ev süpürdüm çarşaf yastık yorgan yüzü değiştirdim toz aldım klozet yikadim ha birde masa ortulerimi elde yikadim abooooo ben ne yapmışım böyle
Eşim e de söyledim telefonda akşam gelince iyi bir azar yiyecem belli
Cnm test biraz karışık görünüyor. Tekrarla istersen. Bhgc içeren bi ilaç kullanmışmıydın. Olmazda dememek lazım aslında. Biz 3 çatlatma, 1 aşılama yaptırdık olmadı. Sonraki ay kendiliğinden olmuştu.Kızlar bozuk bu çünkü ana çizgi silik diğeri ondan silik normalde kırmızı gözüküyor ana çizgi ama burda çok silik sanırım ilaçlara bugün baslamayacam yarın başka test yaparım öyle başlarım şimdi çok kötü oldum ben bir şey yokken kendimi umutlandırdım salak ben eşim azosperm nasıl olsun ki normal yoldan ah ben ahhhh
Evet çok karışık zaten idrar damlattiktan 2 dakka sonra başladı idrar içinde yürümeye ışığa tutunca ikinci çizgi net gözüküyor ama fotoğraf çekmiyorum o haldeyken yansıma yapıyor ilk defa böyle test görüyorum o yüzden bozuk dedim ama kuruntu yaptım icmiycem bugün ilaçları yarın tekrarlarim zaten tek çizgi çıkar yüzde 99 o zaman içim rahat şekilde başlarım yakın zamanda hiç ilaç içmedim eşimde ki sorun Büyük diye olmaz diyorum ama allah herseye yeter yarın tekrarlayacam testi bebedor testiydi bugünkü çoğu kişi diyordu aslında bu test kötü diyeCnm test biraz karışık görünüyor. Tekrarla istersen. Bhgc içeren bi ilaç kullanmışmıydın. Olmazda dememek lazım aslında. Biz 3 çatlatma, 1 aşılama yaptırdık olmadı. Sonraki ay kendiliğinden olmuştu.
Kız öyle deme allah büyük nelere kadir rabbim sen yarın bidaha yap test bakalım geçmiş olsun canımKızlar bozuk bu çünkü ana çizgi silik diğeri ondan silik normalde kırmızı gözüküyor ana çizgi ama burda çok silik sanırım ilaçlara bugün baslamayacam yarın başka test yaparım öyle başlarım şimdi çok kötü oldum ben bir şey yokken kendimi umutlandırdım salak ben eşim azosperm nasıl olsun ki normal yoldan ah ben ahhhh
Teşekkür ederim bitanem rabbim nelere kadir aynen yarın tekrarlayacam testi hayırlısı bakalımKız öyle deme allah büyük nelere kadir rabbim sen yarın bidaha yap test bakalım geçmiş olsun canım
Cnm neyaptın ben şimdi baktım testin ikinci çizgisi var pembe hemde ama koyu olması ederken ilk çizgi silik ondan testten emin olamadım Yen'i testi yapınca haber ver .. allah büyük hiç belli olmaz sonuçta 1 sperm ile hamile kalınıyorKızlar ben duramıyorum yerimde test almaya gidiyorum dua edin nolur bana
İki tane aldım yaptım canım tek çizgi o bana ben ona bakıyorum ilki bozuktu demek ama eczaneye giderken nasıl gittim anlamadım heyecandan sağlık olsun ya aslında şaşırmadım tek çizgiye iki çizgiye şaşırdımCnm neyaptın ben şimdi baktım testin ikinci çizgisi var pembe hemde ama koyu olması ederken ilk çizgi silik ondan testten emin olamadım Yen'i testi yapınca haber ver .. allah büyük hiç belli olmaz sonuçta 1 sperm ile hamile kalınıyor
Silik falan Yok mu iyicene bakİki tane aldım yaptım canım tek çizgi o bana ben ona bakıyorum ilki bozuktu demek ama eczaneye giderken nasıl gittim anlamadım heyecandan sağlık olsun ya aslında şaşırmadım tek çizgiye iki çizgiye şaşırdım
Dene tekrar için rahat etsin. Allah hakkında hayırlısını versin.Evet çok karışık zaten idrar damlattiktan 2 dakka sonra başladı idrar içinde yürümeye ışığa tutunca ikinci çizgi net gözüküyor ama fotoğraf çekmiyorum o haldeyken yansıma yapıyor ilk defa böyle test görüyorum o yüzden bozuk dedim ama kuruntu yaptım icmiycem bugün ilaçları yarın tekrarlarim zaten tek çizgi çıkar yüzde 99 o zaman içim rahat şekilde başlarım yakın zamanda hiç ilaç içmedim eşimde ki sorun Büyük diye olmaz diyorum ama allah herseye yeter yarın tekrarlayacam testi bebedor testiydi bugünkü çoğu kişi diyordu aslında bu test kötü diye
Silik falan Yok mu iyicene bak
Aslında dediğin gibi azospermi olunca kendiliğinden hamile kalsam çok şaşırırdım bende ama yinede rabbim isterse hiç bişy engel olamaz ... eger elinde test varsa sabah idrarı ile gap bşy çıkmazda kesin negatiftir