- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitanem bunda hiçbir şey yok gözümün içine soktum nerdeyse yine yokIlayumut
Aaaaaaaaa ben ikinci çizgiyi görüyorum ama yakından çeksene valla kaç kez baktım görüyorum ikinci silik ama varrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah allah ben niye görüyorum anlamadım valla görüyorumBitanem bunda hiçbir şey yok gözümün içine soktum nerdeyse yine yok
Bak yaklaştım yine var :)Bitanem bunda hiçbir şey yok gözümün içine soktum nerdeyse yine yok
Allah allah ben ilk attıgındakinde gördüm valla:) neyse sen sabah yap garanti olur :) adet günün nezaman
İki gün önceydi ama tedaviden sonra hepten şaştı geçen ayda 13 gün erken geldi yani tam düzensiz bu aralar ilk attığım gölgede belki ondan öyle gibine geldiAllah allah ben ilk attıgındakinde gördüm valla:) neyse sen sabah yap garanti olur :) adet günün nezaman
Ama bendekide ne şans bozuk test bula bula beni buldu dimiAllah allah ben ilk attıgındakinde gördüm valla:) neyse sen sabah yap garanti olur :) adet günün nezaman
Çatlatma iğnesini tam doz mu vuruldun.Kıslar birşey sorcam transferın 2 şubatta oldu ben 3 şubat sabah çatlama iğnesi vurdum bugun transfer sonrası 7. Günüm silik çıktı çizgi bilmiyordum çatlama iğnesi yapıyormuş bilginiz var mı üzüldüm sevinmiştim oysaki
Canım 0,1 mg vuruldum göbekten bilmiyorumki tam doz ne kadarÇatlatma iğnesini tam doz mu vuruldun.
Ben transferin 4. Günü vuruldum. 3 te birini. 10. Gün silik çizgi çıktı hamileymişim. Sen hepsini vurmuşsun ya iğnenin etkisi var midir bilemedim.Canım 0,1 mg vuruldum göbekten bilmiyorumki tam doz ne kadar
Demekki iğne etkisi cnm bilseydim böyle bişey bakmazdım maşesefBen transferin 4. Günü vuruldum. 3 te birini. 10. Gün silik çizgi çıktı hamileymişim. Sen hepsini vurmuşsun ya iğnenin etkisi var midir bilemedim.
Anladım cnm hayirlisi olsun hakkımızda mlsf hiçbir bilgim yok geç olsun sonu olumlu olsun ins cnm bnmCnm benim pes etmedim, toparlanmam bir haftayı buldu. Yeni araştırmalara başlamasam daha da toparlanamazdım. Şimdi kanda hcg değerimin sıfırlanmasını bekliyorum. Bir ayda sıfırlanırmış. Sonra eşime ve bana kromozom testi yaptırıcaz. Sonuca göre bakıcaz artık. Testte 25 günde çıkarmış. Yani benümde en erken 3 ayı bulacak yeni bir tedavi başlangıcı. Doktorum dedi ki embriyolar ngs ye gönderilecekmiş bundan sonraki süreçte. Bir ayda onların sonucunun çıkmasını bekliycez , yani bahara anca okur benğm transfer en erken oda herşey yokunda giderse mümkün. Bende rajim kalınlığı sorunuda var zaten. Doğum kıntrol hapı kullanavam heralde şimdili adetimde ki transfer zamanım uzamasın.bu arada brüksel tüp bebek merkezini araştırıyorum. Diğer yerlere göre daha pahalı sanırım Ama gidenlerden duyduğum kadarıyla herkes çok memnun. Senin bir bilgin varmı butayla ilgili?
Banada var gibi geldi vallaha. Telefonun ısığını tutup bakarmısın bi.Bitanem bunda hiçbir şey yok gözümün içine soktum nerdeyse yine yok
Canım hamile olabilirsin 2 gün sonra tekrarla bakalım test koyulaşırsa hamilesindirDemekki iğne etkisi cnm bilseydim böyle bişey bakmazdım maşesef