- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
İnş cnm inş sag saglim doğurmak nasip olur inşİnşallah artmıycak kendi kendine kuruycak rahat olmak zorundayız. Bende çok zorlanmaya başladım bu psikolojiyi yönetmekten. Keşke direk o bölgeye bir müdahale yapılsada sorun ortadan kalksa. Allahın izniyle 3 hafta sonra rahatlarız.
Maşallah canım darısı hepimizinkine inşallahCanım belirtiye takılma ben de üzülüyordum belirtim yok diye ama maşallah sıpa büyüyo
Rabbim ol demişse olacak sen ne olacak nasıl olacak diye düşünmemeye calıs..Her hafta gelceksin dedi zaten proloton vuruncam 12. Haftaya kdr her haftaokdr kan ne olcak korkuyorum
Aynen canım ya pozitif gördüğümüz halde mutlu değiliz rabbim hepimizin yardımcısı olsunRabbim ol demişse olacak sen ne olacak nasıl olacak diye düşünmemeye calıs..
Of arkadas ne zorişmis bu basımızdaki. Negatifi yiyen yıkılıyor pozitifi gören keseydi kalpti kanamaydı derken sevinemiyor bile... Baska topiklerdeki arkadaslar cinsiyet tahmini isim ne olsn vs düşünürken biz burda nelerle uğraşıyoruz haftaya ne olacak nasıl olacak diye düşünüyoruz.. Allah aydınlığa çıkarsın hepimizi saglıkla kollarımıza alalım inşallah...
Geldin mi cnm kontroldenRabbim ol demişse olacak sen ne olacak nasıl olacak diye düşünmemeye calıs..
Of arkadas ne zorişmis bu basımızdaki. Negatifi yiyen yıkılıyor pozitifi gören keseydi kalpti kanamaydı derken sevinemiyor bile... Baska topiklerdeki arkadaslar cinsiyet tahmini isim ne olsn vs düşünürken biz burda nelerle uğraşıyoruz haftaya ne olacak nasıl olacak diye düşünüyoruz.. Allah aydınlığa çıkarsın hepimizi saglıkla kollarımıza alalım inşallah...
Aynen. Öyle cnm hayal kurmak zor bizde insanlar doktora bile doğru dürüst gitmiyor biz her hafta doktordayızRabbim ol demişse olacak sen ne olacak nasıl olacak diye düşünmemeye calıs..
Canım çok üzüldüm tühhhh bilmiyordum. Bravo sana vazgeçmeyin tabii ne kadar güçlüsün masallah. İnşallah dileklerimiz gerçek olur inşallahPapat06 cnm benim ümidini kaybetme olcak inanıyorum. Bende bebeğimi 8 haftayı bitirdiğimde kaybettim. Kalbi durdu ne yazık ki. Şümdi bizi farklı bir süreç bekliyor.
Evet canım geldim miyom vardı bende o büyümüş baya kontrol etmeliyiz takip etmeliyiz dedi ona canım sıkıldı bebek iyidi elhamdülillahGeldin mi cnm kontrolden
Benimde iki tane kist var doktor önemli değil dedi.inşallah geçerEvet canım geldim miyom vardı bende o büyümüş baya kontrol etmeliyiz takip etmeliyiz dedi ona canım sıkıldı bebek iyidi elhamdülillah
Cnm benim pes etmedim, toparlanmam bir haftayı buldu. Yeni araştırmalara başlamasam daha da toparlanamazdım. Şimdi kanda hcg değerimin sıfırlanmasını bekliyorum. Bir ayda sıfırlanırmış. Sonra eşime ve bana kromozom testi yaptırıcaz. Sonuca göre bakıcaz artık. Testte 25 günde çıkarmış. Yani benümde en erken 3 ayı bulacak yeni bir tedavi başlangıcı. Doktorum dedi ki embriyolar ngs ye gönderilecekmiş bundan sonraki süreçte. Bir ayda onların sonucunun çıkmasını bekliycez , yani bahara anca okur benğm transfer en erken oda herşey yokunda giderse mümkün. Bende rajim kalınlığı sorunuda var zaten. Doğum kıntrol hapı kullanavam heralde şimdili adetimde ki transfer zamanım uzamasın.bu arada brüksel tüp bebek merkezini araştırıyorum. Diğer yerlere göre daha pahalı sanırım Ama gidenlerden duyduğum kadarıyla herkes çok memnun. Senin bir bilgin varmı butayla ilgili?
Benimde iki tane kist var doktor önemli değil dedi.inşallah geçer
Geçmiş olsun cnm. Bişey olcanı sanmıyorum. Bir sürü kişide var o. Bebek büyüdükce küçülüyor.Evet canım geldim miyom vardı bende o büyümüş baya kontrol etmeliyiz takip etmeliyiz dedi ona canım sıkıldı bebek iyidi elhamdülillah
Hayırlı olsun cnmm sen tedaviye başlamışsın testlerde tedavi için :) herşey daha güzel olcak inş güzel haberlerini vereceksinCnm benim pes etmedim, toparlanmam bir haftayı buldu. Yeni araştırmalara başlamasam daha da toparlanamazdım. Şimdi kanda hcg değerimin sıfırlanmasını bekliyorum. Bir ayda sıfırlanırmış. Sonra eşime ve bana kromozom testi yaptırıcaz. Sonuca göre bakıcaz artık. Testte 25 günde çıkarmış. Yani benümde en erken 3 ayı bulacak yeni bir tedavi başlangıcı. Doktorum dedi ki embriyolar ngs ye gönderilecekmiş bundan sonraki süreçte. Bir ayda onların sonucunun çıkmasını bekliycez , yani bahara anca okur benğm transfer en erken oda herşey yokunda giderse mümkün. Bende rajim kalınlığı sorunuda var zaten. Doğum kıntrol hapı kullanavam heralde şimdili adetimde ki transfer zamanım uzamasın.bu arada brüksel tüp bebek merkezini araştırıyorum. Diğer yerlere göre daha pahalı sanırım Ama gidenlerden duyduğum kadarıyla herkes çok memnun. Senin bir bilgin varmı butayla ilgili?
Sen nasılsın canım kanama durdumu dünde bende peçeteye değecek kadar kahve leke geldi enfeksiyon için fitil kullanıyorum koyarken biraz zorladım tahrişmi etti acaba inşallah öyledir şimdi yok üç ayı bi atlatsakydık allahın izni ile sağ salim hepimizebos nasılsın cnm kanaman azaldımı sesin çıkmayınca merak ettim:)
Ay maşallah allahın izniyle güzel sonuçlarla gel canım. Darısı başımıza.İki teste gidecek kadr buyudu benim ki iki bucukta randevum dua edin kizlar hayırlısıyla bunuda atlatalım