2016 Aralik tup bebek

İnş cnm inş sag saglim doğurmak nasip olur inş

Her hafta gelceksin dedi zaten proloton vuruncam 12. Haftaya kdr her hafta okdr kan ne olcak korkuyorum
Rabbim ol demişse olacak sen ne olacak nasıl olacak diye düşünmemeye calıs..
Of arkadas ne zorişmis bu basımızdaki. Negatifi yiyen yıkılıyor pozitifi gören keseydi kalpti kanamaydı derken sevinemiyor bile... Baska topiklerdeki arkadaslar cinsiyet tahmini isim ne olsn vs düşünürken biz burda nelerle uğraşıyoruz haftaya ne olacak nasıl olacak diye düşünüyoruz.. Allah aydınlığa çıkarsın hepimizi saglıkla kollarımıza alalım inşallah...

Aynen canım ya pozitif gördüğümüz halde mutlu değiliz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Papat06 cnm benim ümidini kaybetme olcak inanıyorum. Bende bebeğimi 8 haftayı bitirdiğimde kaybettim. Kalbi durdu ne yazık ki. Şümdi bizi farklı bir süreç bekliyor.

Seval_cagla cnm mümkün olan en erken zamanda tekrar başlıycaz. Şu an vucudumdan hcg değerimin sıfırlanmasını beklüyoruz. Daha sonra eşime ve bana kromozom testlerini yaptırıcaz. Onlarında çıkması 25 günü buluyomuş. Bunarasa adetle beraber doğum kontrol başlıycam. Rahim kalınlığım var yine, incelmesi lazım tedaviye başlamak için. Ayrıca embriyolar ngs ye gönderilecekmüş nizim bundan sonra , eşimde morfoloji bozukluğu var ve iki düşüğüm var. Pes etmedim tabiki üzülme ve ağlamayla bebeğimize kabuşamayız. Ne gerekirse yılmadan usanmadan yapıcaz canım benğm. Allahım elbet yüzümüzü güldürecektir.

Geldin mi cnm kontrolden

Aynen. Öyle cnm hayal kurmak zor bizde insanlar doktora bile doğru dürüst gitmiyor biz her hafta doktordayız rabbim sonunu güzel eyler inş

Papat06 cnm benim ümidini kaybetme olcak inanıyorum. Bende bebeğimi 8 haftayı bitirdiğimde kaybettim. Kalbi durdu ne yazık ki. Şümdi bizi farklı bir süreç bekliyor.
Canım çok üzüldüm tühhhh bilmiyordum. Bravo sana vazgeçmeyin tabii ne kadar güçlüsün masallah. İnşallah dileklerimiz gerçek olur inşallah

P purple81 peki tekrar ne zaman deniycem cnm bana en az 3ay sonra dedi düşüğün ardından ins pes etmezsin (((((
Cnm benim pes etmedim, toparlanmam bir haftayı buldu. Yeni araştırmalara başlamasam daha da toparlanamazdım. Şimdi kanda hcg değerimin sıfırlanmasını bekliyorum. Bir ayda sıfırlanırmış. Sonra eşime ve bana kromozom testi yaptırıcaz. Sonuca göre bakıcaz artık. Testte 25 günde çıkarmış. Yani benümde en erken 3 ayı bulacak yeni bir tedavi başlangıcı. Doktorum dedi ki embriyolar ngs ye gönderilecekmiş bundan sonraki süreçte. Bir ayda onların sonucunun çıkmasını bekliycez , yani bahara anca okur benğm transfer en erken oda herşey yokunda giderse mümkün. Bende rajim kalınlığı sorunuda var zaten. Doğum kıntrol hapı kullanavam heralde şimdili adetimde ki transfer zamanım uzamasın.bu arada brüksel tüp bebek merkezini araştırıyorum. Diğer yerlere göre daha pahalı sanırım Ama gidenlerden duyduğum kadarıyla herkes çok memnun. Senin bir bilgin varmı butayla ilgili?

Hayırlı olsun cnmm sen tedaviye başlamışsın testlerde tedavi için :) herşey daha güzel olcak inş güzel haberlerini vereceksin

ebos nasılsın cnm kanaman azaldımı sesin çıkmayınca merak ettim:)
Sen nasılsın canım kanama durdumu dünde bende peçeteye değecek kadar kahve leke geldi enfeksiyon için fitil kullanıyorum koyarken biraz zorladım tahrişmi etti acaba inşallah öyledir şimdi yok üç ayı bi atlatsakydık allahın izni ile sağ salim hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…