- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabir bizim isimiz canim gecicek merak etme biseylerle oyala kendini1ay var daha cnm geçmiyor yaa
Herşey yolundadır inş cnm Bnm güzel haberlerle gelGünaydın kızlar aksam doktora gidecem icim cok sıkılıyor cok korkuyorum birkaç gündür belirtilerim de azaldı sanki nolur bana dua edin bebegim benimle olsn hayatta olsn iyi olsn diye
Şimdi gördüm canım. Girmiyorum artık pek. Çok sağol ama pek iyi değilim 40 gün oldu oldu diye bekleyip birden pufff çok fena ama hayat devam ediyor. Umarım sizler için herşey sonuna kadar yolunda gider, Allah hepimizin yardımcısı olsunPapat06 cnm nasılsın?
Ayy canım benim Rabbim korusun meleklerini..abimin eşi de tıpkı senin gibi bi kızı vardı sonra ikizlere hamile kaldı yine tüp bebekle. onunda böyle kanamaları oldu ama su an bebekler 2 yasında Allah'a hamd olsn dua et bende edicem sana.. Haberdar et bizi sık sık durumundan. Bi dahaki kontrol ne zamanHerşey yolundadır inş cnm Bnm güzel haberlerle gel
Bende dün gittim iki bebek arasındaki kanama Alanı dahada artmış ama bi bebek rahim ağzında olduğu için kanın dışarı çıkmasını engellemiş kan ya vücut tarafından emilecek yada dışarı çıkcak düşük riskim var yani heyet raporu verecek haftaya raporum bitiyor beklemekten başla yapacak bşy yok
Allah razı olsun cnmm Bnm dua ile dönüyor bu dünya rabbim kimseyi çaresiz dermansız bırakmasın bilmiyorum sonu ne olacak sürekli düşük yapcam gibi düşünüyorum ne Doğum zamanını ne bebeklere bşy almayı ne cinsiyeti hiç bşyi hayal edemiyorum korkum ağır basıyor ama yapacak bşy de Yok rabbim alnıma yazmıştır o benim için en hayırlısını nasip eder elbet bakalım ne olcak sonu... çok yoruldum psikolojik ve bedenen ... 5 hafta sonra Rahime dikiş atılacak her aşaması zor geliyor bana bu seferAyy canım benim Rabbim korusun meleklerini..abimin eşi de tıpkı senin gibi bi kızı vardı sonra ikizlere hamile kaldı yine tüp bebekle. onunda böyle kanamaları oldu ama su an bebekler 2 yasında Allah'a hamd olsn dua et bende edicem sana.. Haberdar et bizi sık sık durumundan. Bi dahaki kontrol ne zaman
Hayırlı olsun cnm güzel haberler verirsin inş test tarihine az kalmış :)kızlar herkese merhabalar
ben transferimi oldum ve bekliyorum bugün 6. günüm....x
varmı benim gibi heyecanlı beklemede olan arkadaşlar
sağolasın canım allah razı olsunHayırlı olsun cnm güzel haberler verirsin inş test tarihine az kalmış :)
sağolasın canım allah razı olsun
minikgelin sende bebeklerine sağ salim kavuşursun inşallah test tarihim 14 şubat sevgililir günü
Valla ozaman şahane en güzel hediye bebiş haberi olcaksağolasın canım allah razı olsun
sende bebeklerine sağ salim kavuşursun inşallah test tarihim 14 şubat sevgililir günü
Her hafta gelceksin dedi zaten proloton vuruncam 12. Haftaya kdr her hafta okdr kan ne olcak korkuyorumAyy canım benim Rabbim korusun meleklerini..abimin eşi de tıpkı senin gibi bi kızı vardı sonra ikizlere hamile kaldı yine tüp bebekle. onunda böyle kanamaları oldu ama su an bebekler 2 yasında Allah'a hamd olsn dua et bende edicem sana.. Haberdar et bizi sık sık durumundan. Bi dahaki kontrol ne zaman
sağolasın canım allah razı olsun
sende bebeklerine sağ salim kavuşursun inşallah test tarihim 14 şubat sevgililir günü
Aden51 aynen canım eğer olumlu giderse 14 şubatın daha büyük bir anlamı olacak benim için :)))))))))Oyy oyy ne güzel bi gün inşallah pozitif olucak canım hiç unutmassın o günü
Cnm geçmiş olsun. Tez zamanda atlatıcaz inşallah bugunleri. Hiç kahve akıntın filanda olmuyomuydu. Tamamen kesilmişmiydi. Benim kahve akıntı geliyo.Her hafta gelceksin dedi zaten proloton vuruncam 12. Haftaya kdr her hafta okdr kan ne olcak korkuyorum
Yok cnmm kanamadan öncede sonrada hiç kahve akıntım olmadıCnm geçmiş olsun. Tez zamanda atlatıcaz inşallah bugunleri. Hiç kahve akıntın filanda olmuyomuydu. Tamamen kesilmişmiydi. Benim kahve akıntı geliyo.
Progestanı agızdan alıyodum. Şimdi alttan koymaya başladım alttan daha etkili dedi doktor. İki tanede ağızdan alıyorum. Kan sulandırıcı kullanıyomuydun. Onu bıraktırmıştı doktor kanama olunca. 12. Haftadan sonra yine başlıycaz dedi.
İnşallah artmıycak kendi kendine kuruycak rahat olmak zorundayız. Bende çok zorlanmaya başladım bu psikolojiyi yönetmekten. Keşke direk o bölgeye bir müdahale yapılsada sorun ortadan kalksa. Allahın izniyle 3 hafta sonra rahatlarız.Yok cnmm kanamadan öncede sonrada hiç kahve akıntım olmadı
Kanama biden kesildi
Progestan ağızdan alınca acayip baş agrısı yaptı bana akşam 200 mg fitil olarak kullanıyorum sabahta crinone jel
Haftada bir proloton depot verdi
Kan sulandırıcıyı 6. Haftada kesmişti vurunmuycam daha sanırım bşy söylemedi onla ilgili ..
Kahve leke aslında iyi bşy içerideki kanama durmuş lekeye dönmüş demek o bisüre olur geçer ..
Benimki daha kötü haftaya mesela o kan alanı iyicene artmışmı olcak korkuyorum
Canım belirtiye takılma ben de üzülüyordum belirtim yok diye ama maşallah sıpa büyüyoGünaydın kızlar aksam doktora gidecem icim cok sıkılıyor cok korkuyorum birkaç gündür belirtilerim de azaldı sanki nolur bana dua edin bebegim benimle olsn hayatta olsn iyi olsn diye